• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6.gün idrar testi

Slm hanımlar ben seneler sonra geldım tekrardan altınsene önce Bülent tıraşta ıkızlerıme kavuştum sımdı üçüncü ıcın çıktık yola ama ne kadar zor bır süreçmiş nasıl unutmuşum kızlar benım sıze sorum şu persembe günü transfer oldum transfer günümü sayarsak bugün dokuzuncu gun ısrarda negatif çıktı daha sonra pozıtıfe döner mı

Merhaba arkadaşlarım 💐 23 kasımda transfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuş. Estroferm, corasprin ve Protestan fitil kullanmaya devam ediyorum bir de üç günde bir Protestan iğnem var. Yaşım 31. Eşimin sperm sayısında azlık olduğu için bu yönteme başvurduk. Benimde ufak kistim varmış ama doktor engel değil dedi. Bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün dayanamayıp erken idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta yaptım o da çok silik çıktı. Yine dayanamadım kan verdim. Beta hcg 24 çıktı. Ama annem de hemşire hastaneden arkadaşları vs kızmış bana daha çok erken yanıltıcı olabilir vs diye. Hiç sevinemedim kafamda bir çok şüphe oluştu. Kimyasal gebeliğe mi benziyor bu durum acaba. İnşallah hepimiz en hayırlı haberleri alırız hepimizin kucağı dolar sağlıkla büyütürüz 😞
Canım korkma bnde yeni transfer oldum 7 gün idrar testi yaptım çok silik çıktı ertesi gün kan verdim 61 çıktı 12 gün kan verdim tekrar şükürler olsun 461 bnde çok korkuyorum halen ama tek guvencen rabbim olsun 10 üzeri çıkınca zaten gebelik önemli olan iki günde bir yukselmesi korkma bugun 2 haftam bnde yeniyim

Back