Transfer sonrası 6. Gün kan vermeli miyim ?

Merhaba 10-12. gün tavsiye ederim, erken yapınca yanıltıcı oluyor. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman yapın. 3 mu 5 mi transfer edildi? 5. gün embriyosu transfer edildiyse 10. gün yapın.

İlaçlardan dolayı kimyasal gebelik olabiliyor 8. gün yapsa da tekrar yapması gerekecek. 10. gün daha garanti 👍 Gerçi sonra da birkaç hafta yine diken üstünde olunuyor ama erken yapmam benim için hep kötü oldu. Biraz kafadan çıkarıp rahatlamaya çalışmak gerekiyor. Kaygıyla beklemek acayip yoruyor, hele de sonuç negatif olursa o bekleyişin verdiği gerginlik kendini tükenmişliğe bırakıyor. Tabii ki pozitif olur umarım sizin testiniz.

İlaçlardan dolayı kimyasal gebelik olabiliyor 8. gün yapsa da tekrar yapması gerekecek. 10. gün daha garanti 👍 Gerçi sonra da birkaç hafta yine diken üstünde olunuyor ama erken yapmam benim için hep kötü oldu. Biraz kafadan çıkarıp rahatlamaya çalışmak gerekiyor. Kaygıyla beklemek acayip yoruyor, hele de sonuç negatif olursa o bekleyişin verdiği gerginlik kendini tükenmişliğe bırakıyor. Tabii ki pozitif olur umarım sizin testiniz.
Yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkürler hayırlısı olur inşallah ♥️

Yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkürler hayırlısı olur inşallah ♥️
Rica ederim, erken erken biraz daha sabredin. ☺️ 10. gün daha garanti hatta sizin 3. gün olduğu için 12. gün yapın. Dikkatinizi başka şeylere vermeye çalışın, ben de çok sabırsızım, sizi çok iyi anlıyorum ama bekleyin biraz daha.🤗

Back
X