Transfer sonrası 7. Gün yardımmm

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
merhaba ,
Transfer olalı 7. Günüm ancak bu sabah kalktığımda çok hassas ve ağrıyan göğüslerimde yumuşama ve ağrısında büyük ölçüde azalma var.iki gündür idrar testi yapıyorum ve bir önceki güne göre çizgi daha belirgin.hasssasiyetin azalması beni korkutuyorbu şekilde olup gebeliği devam eden var mı lütfen cevap yazın.

Merhabalar bu tamamen senin vücudunun yapısı ile ilgili bence. Bende ne göğüs hassasiyeti nede başka birşey asla yoktu ve kesin negatif demiştim. Üstelik bu belirtilerin hepsi 6.haftadan sonra başladı bende ve çok kısa sürdü. Şuan 12 haftalık olduk ve hiçbir belirti yok.

İnanın güzel şeyler duymaya okadar çok ihtiyacım varki.test yaptım çizgi düne göre daha belirgin ama sevinemiyorum bile.bu 7. Transferimdi.ilk 2012 de ilk tüp bebek tedavimde gebe kaldım ve kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.onda da göğüs acılarım azalmıştı diye böyle bir bağlantı kurdum.çok korkuyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…