Transfer sonrası 8. Gün erken gebelik testi

asrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
5
3
1
30
Merhaba hanımlar. 9 Mayıs Cuma günü transferim gerçekleşti. Bir iyi bir orta kalite 3. Gün embriyosu yerleştirildi. Şimdiye kadar test yapmamak için kendimi zor tuttum. Normalde kan testimi 20 mayısta vericem ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım. Sonucum bu şekilde. Çok bakmaktan hafif silik çizgi mi görüyorum acaba yoksa negatif mi anlayamadım. Bu testi nasıl yorumlamam gerekir sizce?

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    27 KB · Görüntüleme: 1.015
Merhaba hanımlar. 9 Mayıs Cuma günü transferim gerçekleşti. Bir iyi bir orta kalite 3. Gün embriyosu yerleştirildi. Şimdiye kadar test yapmamak için kendimi zor tuttum. Normalde kan testimi 20 mayısta vericem ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım. Sonucum bu şekilde. Çok bakmaktan hafif silik çizgi mi görüyorum acaba yoksa negatif mi anlayamadım. Bu testi nasıl yorumlamam gerekir sizce?
Daha erken ama 3. Gün için geç döllenmiş olabliyor ben testte bişey göremedim ama bence şimdi den test yapıp strese koymayın kendinizi 5. Günler bile bazen teste silik denmeyecek kadar çıkabiliyor gününüzü bekleyin bence 🥰

Teşekkür ederim yorumunuz için ☺️ neden bilmiyorum hislerim olumlu yönde. Bakalım dediğiniz gibi az kaldı zaten hayırla sonuçlansın inşallah 😇

Kan testi verirseniz kanda gözükür pozitifse bende transfer sonrası 9. Gün öğrenmiştim kanda 🥹

Çok mutlu oldum inşallah güzel yükselişler olur kaç ıle öğrendiniz

Kızlar yakınımın testi Predictor early dün yapılan üstteki bugün yapılan alttaki 5. Gün embriyosu konulmuş var mı sizce

Eklentiler

• IMG_6515.webp
    IMG_6515.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 877
  • IMG_6517.webp
    IMG_6517.webp
    97 KB · Görüntüleme: 673
Benim de 5. Gün embriyom vardı transferimin 8. Günü bugün ama silik çizgi mi var yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım orda bir koyuluk var ama acaba test mi bozuk ne düşünüyorsunuz hanımlar

Eklentiler

• IMG_7683.webp
    IMG_7683.webp
    42 KB · Görüntüleme: 609
  • IMG_7687.webp
    IMG_7687.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 831
Benim de 5. Gün embriyom vardı transferimin 8. Günü bugün ama silik çizgi mi var yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım orda bir koyuluk var ama acaba test mi bozuk ne düşünüyorsunuz hanımlar
Fotoğraflarda pek belli olmuyor. Ben de test yaptığımda çıplak gözle silik çizgi var gibi görünüyordu ama fotoğrafta belli olmuyordu. 7-8-9. Günlerde değer gerçekten çok çok az oluyor. Belli olmaması çok normal. Düşünün ki ben testi yaptıktan 24 saat geçmeden acile gitmem gerektiği için kan verdim ve beta sadece 35 çıktı kanda. Pozitif düşünmeye çalışın inşallah sonuç da pozitif olur hepimiz için 🥰

Ben çok hafif görüyorum yarın sabahtan tekrar yap umarım güzel sonuçlar alırsın

Fotoğraflarda pek belli olmuyor. Ben de test yaptığımda çıplak gözle silik çizgi var gibi görünüyordu ama fotoğrafta belli olmuyordu. 7-8-9. Günlerde değer gerçekten çok çok az oluyor. Belli olmaması çok normal. Düşünün ki ben testi yaptıktan 24 saat geçmeden acile gitmem gerektiği için kan verdim ve beta sadece 35 çıktı kanda. Pozitif düşünmeye çalışın inşallah sonuç da pozitif olur hepimiz için 🥰
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir şekilde kucağımızda bebeklerimizle neticelenir çok teşekkür ederim desteğiniz için💓

Back
X