• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası akıntı olması

Nida Karadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
13
Kızlaaaar
10 kasım da 3ab transferim oldu embriyo dışında değerlerimin hepsi güzel. Sadece bizde embriyo gelişmiyor bunu da 2. Denemede elde edebildik. Neyse bugün t+3 gün az önce tuvalete gittim ve peçeteye pıhtı şeklinde şeffaf sümükümsü bişey vardı. Haliyle biraz tedirgin oldum o şeffaf şeyin içinde kıl gibi hafif kırmızımsı bişey de vardı incecik uzunlamasına ?? Sizce durum nedir Not : ilaçlardan kaynaklı olan su gibi akıntıdan farklıydı

Kızlaaaar
10 kasım da 3ab transferim oldu embriyo dışında değerlerimin hepsi güzel. Sadece bizde embriyo gelişmiyor bunu da 2. Denemede elde edebildik. Neyse bugün t+3 gün az önce tuvalete gittim ve peçeteye pıhtı şeklinde şeffaf sümükümsü bişey vardı. Haliyle biraz tedirgin oldum o şeffaf şeyin içinde kıl gibi hafif kırmızımsı bişey de vardı incecik uzunlamasına ?? Sizce durum nedir Not : ilaçlardan kaynaklı olan su gibi akıntıdan farklıydı
Sonucunuz ne oldu acaba?

Bende bugün oldum hakkımda hayırlısı
İnşAllah canım ama bu yaşadığım şeyin negatiflikle alakası yokmuş. Eğer olmazsa embriyoyu dışarı salmıyormuş vücut emilim sağlayarak yok ediyormuş onun gibi bişeydi. Yani akıp gitmiyor ki umarım senin bebişin seninledir 🙏🏻🙏🏻 duandan vazgeçme

İnşAllah canım ama bu yaşadığım şeyin negatiflikle alakası yokmuş. Eğer olmazsa embriyoyu dışarı salmıyormuş vücut emilim sağlayarak yok ediyormuş onun gibi bişeydi. Yani akıp gitmiyor ki umarım senin bebişin seninledir 🙏🏻🙏🏻 duandan vazgeçme
Vazgeçmiyorum ikinci transferim ilki 5AA kimyasal ile sonuçlandı bugün çift 3AB oldun bilmiyorum korkuyorum ama Rabbim nasip ederse edecektir

Merhaba durumunuz nasıl belirti var mı
Hayır yok sadece akıntım var o da fitilden kaynaklı. Kasıkta ani batmalar olabiliyor. Ama ben aynı regli olacakmışım gibi bağırsaklarım hızlı çalışıyor anlamadım normalde kabız olunur. Bunlar belirti mi bilmiyorum

Back
X