• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Şimdi hesapladım da T+19muş benim gittiğimde de kese ve içinde yolk saç vardı görürsünüz siz de inşallah bana da haber verin 😌🙏
Gittim bugun muayneye kese göründü gayet güzel ama erken dedi içini göremiyoruz önmüzdeki hafta çarşmaba tekrardan gel dedi 4+5 haftalık dış gebelik değil dedii inşallah haftaya kalp atışını duyabilirim 🥹

Gittim bugun muayneye kese göründü gayet güzel ama erken dedi içini göremiyoruz önmüzdeki hafta çarşmaba tekrardan gel dedi 4+5 haftalık dış gebelik değil dedii inşallah haftaya kalp atışını duyabilirim 🥹
Ya ne güzel 😌🙏 inşallah sağlıkla en güzel sesi de duyarsınız 🤲

arkadaşlar benimde 13 aralıkta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildii embriyolar genetikten temiz geldi 9. gün 269 ile pozitif olduğunu öğrendim 11. gün değerim 488 çıktı %100 bir artış olmamış %81 olmuş çok korkuyorum yarın tekrar kan vericem inşallah bişey yoktur

Kızlar selam, ben Prolutex iğne ve Lutinus fitili yaklaşık üç aydır kullanıyorum transfer öncesinden itibaren ve biliyorsunuz ki çok ciddi paralar ödedim bu ilaçlara dün şunu öğrendim özel sağlık sigortama talep oluşturduğum taktirde bu ilaçları karşılıyormuş ancak ben bunu bilmediğim için tüm ilaçlara para ödedim yaklaşık toplamda 30.000 tl falan. Sigorta şirketimle görüştüğümde bana ilaç ilaçların küpürlerini iletirseniz geçmişe yönelik ödemelerinizi karşılarız dediler ancak ben kullandıktan sonra hepsini çöpe attım eğer elinizde bu ilaçlardan varsa bana küpürlerini atarsanız çok sevinirim çöpe gideceğine en azından karşılamış olur çok teşekkür ederim şimdiden özelden gönderebilirsiniz ❤️❤️❤️

Kızlar selam, ben Prolutex iğne ve Lutinus fitili yaklaşık üç aydır kullanıyorum transfer öncesinden itibaren ve biliyorsunuz ki çok ciddi paralar ödedim bu ilaçlara dün şunu öğrendim özel sağlık sigortama talep oluşturduğum taktirde bu ilaçları karşılıyormuş ancak ben bunu bilmediğim için tüm ilaçlara para ödedim yaklaşık toplamda 30.000 tl falan. Sigorta şirketimle görüştüğümde bana ilaç ilaçların küpürlerini iletirseniz geçmişe yönelik ödemelerinizi karşılarız dediler ancak ben kullandıktan sonra hepsini çöpe attım eğer elinizde bu ilaçlardan varsa bana küpürlerini atarsanız çok sevinirim çöpe gideceğine en azından karşılamış olur çok teşekkür ederim şimdiden özelden gönderebilirsiniz ❤️❤️❤️

Merhaba kızlar benimde 5 gün embriyo 2 tane transfer Etiler 10 günüm 17.62 çıktı 12 gün 43.87 çıktı perşembe günü tekrar kan verecem inşallah yükselir

Evet her şey bitti demiştim ağlamıştım yine üzülmüştüm ama atlatmıştım sonra beta tekrar yükseldi umutlandık her kan verişimde heyecan sonra ultrasonla da gördük oldu çok şükür dedik 2 hafta boyunda mutluluk sevinç bir sürü hayal sonu hüsran
O kadar üzüldüm ki aynı şeyleri yaşamışız benim de başta değerim çok az arttı sonrasında bi anda yükseldi keseyi gördük üst üstte doktor kontrolüne gitmeme rağmen gelişimi 6. Hafta da durmuş 8. Hafta da ilaçla düşük yaptım dünyam başıma yıkıldı umutlandım ama elim gene boş kaldı

O kadar üzüldüm ki aynı şeyleri yaşamışız benim de başta değerim çok az arttı sonrasında bi anda yükseldi keseyi gördük üst üstte doktor kontrolüne gitmeme rağmen gelişimi 6. Hafta da durmuş 8. Hafta da ilaçla düşük yaptım dünyam başıma yıkıldı umutlandım ama elim gene boş kaldı
Ayy gerçekten aynısı olmuş ben birde herkese mutlu haberi vermiştim kürtaj olurken destek için geldiler o kadar pişman oldumki eğer bir daha hamilelik nasip olursa cinsiyeti öğrenene kadar söylemeyeceğiz

Merhaba benim transfer sonrası 11 gün lekelenmem olduğu için doktor bilgisi dahilinde test verdim 138 çıktı doktorum iyi demişti. 2 gün sonraki test sonucun 163 çıktı tekrar iki gün sonraya test istediğinde 202 çıktı. Bu değerlere göre doktorum kimyasal olabilir dedi ve ilaçları bıraktırdı ve 4 gün sonra tekrar test ver sıfırlanmışmı ona bakalım dedi. 4 gün sonra sonucum 723 çıktı. Yükselme olduğu için iki gün sonra tekrar test istedi. Günlerdir test veriyorum artık kimyasal dediği için hiç dikkat etmemiştim nasıl olsa düşecek diye ama arttı sizce artması iyi bir durum mu ilk defa tüp bebek deneyimim ve ilk defa gebelik yaşıyorum 3 yıldır

Ben de bugün tekrar kan verdim 414 çıktı gerçekten hayat şaşırtır hep zaten oldu 🥹🥹 ilk üç değerim 16-17-12 olunca kimyasal sandık 14. Günden sonra yükselmeye başladı bu durumu yaşayan biri bunu okuyorsa ümidinizi kaybetmeyin ❤️
Suan be okuyorum 2 gün sonra umarım benimde yükselir t8 de 29.7 ilen t 11 de 22.57 ye düştü çift embriyo transferiyim dondurulmus umarım bana da mucize olur

Back
X