bu yaptığın hoşmu sence :) insan bugün bari yatar dinlenir laptopuda sen taşıma ver birine o taşısın yemeğinide o alsın hatta :) biraz şımart kendini yat dineln tadını çıkar ben aynen böyle yapıcam :) daha dikkatli davran ne olur biz önlemimiz alalım allahda yardımcımız olacaktır mutlaka.hadi hayırslı olsun...canım bana bugün verilen kağıtta 1-2 saat yolculuk yapabilirsiniz fakat başka şehire gidecekseniz 1-2 ya da unuttum 2-3 gün bekleyin diyordu. yani 1 saat çok değil. sadece sen merkezde biraz daha yatarsın. ben odaya döndükten sonra 45 dakika yattım. sen 1,5 saat dinlen öyle yola çık istersen. eve dönünce de hiç yatmadım. oturuyorum sadece. hata laptop taşıdım kendi yemeğimi koydum falan. ilk günden abarttım mı acaba?
canim benim araba yolculuugm 7 saat bakalim ben nasil gelcem....
canim benim araba yolculuugm 7 saat bakalim ben nasil gelcem....
dilarem bu çok güzel bir örnek ve moral oldu çok saol.haa unutmadan birşey daha sanırım o güzel kızının adı ecrin doğrumu? eğer doğruysa allahım banada nasip ederse ismi bile hazır Ecrin :) umarım allah bizlerede nasip eder.allah ömür versin ecrin e müthiş bir isim seçmişsin anlamınıda biliosundur herhalde:) bilmeyen arkadaşlara duyrulur ecrin=allahın hediyesi anlamında ne kuran da geçio .allah ömür versin tekrar.Arkadaşlar Bahçeci kliniğinden taaaa Çekmeköye geldim transfer sonrası yarım saat dinlenmeyle hem de :1shok: .
Şu an neredeyse yürümek üzere olan dokuz aylık kızım var :ecrin_bebek: .
Bilginize sengözlerimebaksanab
canım benim hastane yakınlarında bir yerdde kalamaz mısın 1 gecelipğine ??
tabikii gayet yavaş ve dinlenerekk canımmm
allah yardımcın olsun :Saruboceq:
ben transfer sonrası 2 saat merkezde dinlenip eve dönmüştüm 6 saatlik araba yolculuğu ile.dış gebelik oluştu bende tabiki allahın bileceği şey ama ben buna bağlıyorum dış gebeliğimi kızlar.şu anda tekrar tedaviye başladım ve en az 4 gün otelde kalacağım.
dış gebeliğin nedeni yoluluk olmamış olabilir allahın tktiri ama 2-3 saatten uzak ise gideceğiniz mesafe 2-3 gün yakında dinlenin sonra yola çıkın diye yazıyor. evet transfer ve onrasında da en az 2 gece otelde kalmak en iyisi. bu kadar acıya emeğe beklemeye ve paraya yazık oluyor yoksa
yok canım,Beray kızımın adı :ecrin_bebek:dilarem bu çok güzel bir örnek ve moral oldu çok saol.haa unutmadan birşey daha sanırım o güzel kızının adı ecrin doğrumu? eğer doğruysa allahım banada nasip ederse ismi bile hazır Ecrin :) umarım allah bizlerede nasip eder.allah ömür versin ecrin e müthiş bir isim seçmişsin anlamınıda biliosundur herhalde:) bilmeyen arkadaşlara duyrulur ecrin=allahın hediyesi anlamında ne kuran da geçio .allah ömür versin tekrar.
arkadaşlar çarşamba günü transferim olacak inşallah yalnız bir sorunum var evim merkeze yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta ne yapmam lazım bu sizce çokmu kötü aranızda transferden sonra bu şekilde bir yolculuk yapan oldumu çok endişeleniyorum eşimde otelde falan kalalım dio ben pek istemiyorum ne yapmalıyım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?