Kimse yok galiba ben delirecem beklemekten
Bendede oluyordu canim benim bugun 10.gunum dun test yaptırdım negatif çıktı.canım benimde 3.gün geceleri böyle ter ateş gibi bişe basıyo sanada öyle oluyor mu
Hayırlısı neyse o olsun usulde verecek olan Rabbim. Nasipte ne varsa o yaşanıyor.Bendede oluyordu canim benim bugun 10.gunum dun test yaptırdım negatif çıktı.
Benimde oluyor .Ama benım geceleri daha cok once ates basıyor ayaklarım 10 dk suruyor sonra usule alıyor oda 10 suruyo gecoyor normale donuyor. Bunu benimde 6 gunumcanım benimde 3.gün geceleri böyle ter ateş gibi bişe basıyo sanada öyle oluyor mu
benimde 4 :) nasıl hissediyoorsun varmı bi değişik bişeyler8.gunum bugun :)
Hayir hic birsey hissetmiyorum canim sadece bazen rahmimde saniyelik adet olcak mis gibi agri gelip gidiyor onun disinda birsey yok belirti araamak istemiyorum 1. Ci denememdede hic agrim olmamisdi sen nasil hissediyosun kendini :)benimde 4 :) nasıl hissediyoorsun varmı bi değişik bişeyler
Uzulme canim yola devam insallah birdahaki sefere olacak sabirla duayla bekleHoşgeldiniz arkadaşlar maalesef benimki olumsuz sonuçlandı. Umarım sizler pozitif görürsünüz.
yaaaaa :) bende öyleyim :) bugünde bitti sayılır 1 hafta sonra öğrenmiş olucam :)Hayir hic birsey hissetmiyorum canim sadece bazen rahmimde saniyelik adet olcak mis gibi agri gelip gidiyor onun disinda birsey yok belirti araamak istemiyorum 1. Ci denememdede hic agrim olmamisdi sen nasil hissediyosun kendini :)
Hayirlisi olur insallah hakkimizda cnm :)yaaaaa :) bende öyleyim :) bugünde bitti sayılır 1 hafta sonra öğrenmiş olucam :)
Insallah canim benim allah gonlune gore versin :) insallah burda herkes hamileyim diye yazmayi nasip etsin allah :) eczaneye goturdum sonucu 2 haftalik hamilesin dedi :) testi tekrarliycam pazartesi insllh yukselik kat kat :)) allahhim herkese bi duyguyu tattirsin kimseyi yokluguyla imtihan etmesin hem cuma bugun hemde asure iki guzel gunde aldim sônucumu :) cook sukuuurCok sevindim gercekten :) insallah hamilesindir. Insallah isteyen herkese Allah anne olmayi nasip etsin. Bende sabirla bekliyorum sonuc ne olacak cok merak ediyorum. Ikiz bebeklerim olmasini cok isterim insallah Allah nasip eder.
Amin canim cumlemizin insallah ... Tabiki bahsederim canim bende daha bugune kadar bu siteden cikmiyordum diyebilir :) ve cok seyler bilgilendim bura sayesinde , ama hep dua ettim dua cok onemli canim salati tefriciye duasini okudum hep ayeltel kursi'yi yasini serif okudum gercekdende rahatliyor insan okudukca zaten ne demisler yer gok dua ile... Asil konuya geciyim :)) canim bu benim 2 ci denemem 1 ci denememde 3 gun embriyosu konuldu 2 tane negatif sonuclandi cok uzuldum ama hayirlisi nasip deilmis dedim hemen doktorumdan rdv aldim 1 kere adet oldum 2 ci aya dondurulmuslari deneyelim dedi doktorum ve transfer 13/10/2015 gerceklesdi ilk 3 gun wc yatak wc yatak hic kalmadim uzandim yattim hep bu arada gorumcemde geciyorum bekleme zamanimi dunyalar iyisi birisi yemegimi bile yatagima getirdi sagolsun:) 4 gunden sonra oturdum biraz yurudum evde yari oturdum yattim ananas yedim meyve bol yedim geri kalani normal sekilde devam ettim beslenmeme ekstra birsey yemedim ànanasdan baska birîncidede ayni sekilde hep yaattim ama tutmadi nasip isde positifi aldiktan sonra suan cok inaniyorum 5 gun embriyosûna daha uzun sure yasadigi icin disarda sanss yuksek oluyor iste bu sekilde gecirdim ben transfer zamanimi haaa sunuda ekleyeyim :)) belirti olarak goguslerimde hic bir degisiklik yok sadece 4 gunden beri rahmimde saniyelik agrida demeyeyimde sizi girip gidiodu birzda belim agriyor suan bu kadar lekenmemde olmadi zaten herkeste olmuyo lekelenme :))) baska birsey merak ediyorsan sorabilirsin cnm sende beklemedemisin ?Insallah rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin herkesin tedavileri hamilelikle sonuclansin dilerim. Transfer sonrasi neler yaptin mesela nasil beslendin nelere dikkat ettin vaktin varsa biraz bahsedermisin. senin ilk transferinmi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?