• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

ya bişi sorcam crinone jel kuollanıyoruzya.o normalde kalıntı halinde çıkıyorya bugün pembe pembe kalıntıları korktum ya nedendir bilen varmı.

ya bişi sorcam crinone jel kuollanıyoruzya.o normalde kalıntı halinde çıkıyorya bugün pembe pembe kalıntıları korktum ya nedendir bilen varmı.
Cnm benimde geri geliyodu beyaz bir şekilde bir kerede koyu kahve gelmişti Ben hemen o telaşla aradım Hemşire bana böyle olabildiğini bazen tahriş yapabileceğini söylemişti.Ama sen yinede arayıp bir sor bence gereksiz bir stres yaşamamak için.

kızlar benimde hiç belirtim kalmadı moralim çok bozuk yine olmadı galiba bugün hiç bişey hissetmiyorum şişliğim bile normale döndü belimin ağrısıda geçti offfff ya yine olmadı galiba

kızlar benimde hiç belirtim kalmadı moralim çok bozuk yine olmadı galiba bugün hiç bişey hissetmiyorum şişliğim bile normale döndü belimin ağrısıda geçti offfff ya yine olmadı galiba

canim boyle dusunupte moralini bozma hemen
olumlu dusun insallah senledir melegin

cans cevap verdıgın ıcın cok tesekkurler.cok kotuyum ıcım kıpır kıpır. yarın sonuc alıcam ama keske ıdrar testını yapmasaydım umudum kırıldı.yapmayı dusunenler sakın yapmasın bence
bugun 11 gunum bıraz karnımda adet agrısı gbı bı agrı oluyo acaba adet mı olcam

cans cevap verdıgın ıcın cok tesekkurler.cok kotuyum ıcım kıpır kıpır. yarın sonuc alıcam ama keske ıdrar testını yapmasaydım umudum kırıldı.yapmayı dusunenler sakın yapmasın bence
bugun 11 gunum bıraz karnımda adet agrısı gbı bı agrı oluyo acaba adet mı olcam

merhaba canım inşallah yarına guzel haberlerle donersın ..dedıgım gıbı moralını bozma .. benım de hıç belırtım yok .. goguslerımde dolgunluk yok .adet agrısına benzeyen agrılar bende de var ..

meraba canım ya benım kac gundur yoktu agrı falan bugun basladı bıraz ınsallah hayırlı haber alırım senın kacıncı gunun

aslında çok komık seyler de yaşıyorum .. hanı derler ya eller gıder mersıne ben gıderım tersıne .. herkes tup bebek tedavısınde kılo alırken ben kılo verdım ... gunlerdır kasık agrım kayboldu derken bugun sadece bır kere oyle bır agrı hıssetım kı ... alsana agrı dedım .. neredeyse yere dusecektım ..

merhaba canım inşallah yarına guzel haberlerle donersın ..dedıgım gıbı moralını bozma .. benım de hıç belırtım yok .. goguslerımde dol
gunluk yok .adet agrısına benzeyen agrılar bende de var ..

insallah sende hayırlı haberler alırsn tup bebek mı senınkı

aslında çok komık seyler de yaşıyorum .. hanı derler ya eller gıder mersıne ben gıderım tersıne .. herkes tup bebek tedavısınde kılo alırken ben kılo verdım ... gunlerdır kasık agrım kayboldu derken bugun sadece bır kere oyle bır agrı hıssetım kı ... alsana agrı dedım .. neredeyse yere dusecektım ..

benım hıc okadar sıddetlı agrım olmadı benımde ole ıstahım cok acılmadı arkadaslar yazıyo ya burda ıstahımız acıldı dye ben yasamadım

benım 10 gunum canım .. sen ıdrar tesstını yenıledın mı kacıncı gunde yapmıstın

evet canım mıcro .. 3 tane 8 hucrelı 1 . kalıte embrıyo yerlestırıldı .. transferden sonra jel kullanmadım 6 tane progesteron kullanıyorum estfrom dıye bır ılaç jel kullanmıyorum ..

evet canım mıcro .. 3 tane 8 hucrelı 1 . kalıte embrıyo yerlestırıldı .. transferden sonra jel kullanmadım 6 tane progesteron kullanıyorum estfrom dıye bır ılaç jel kullanmıyorum ..

hayır yenılemedım korktum acıkcası gne negatıf cıkar dye aman bence sen yapma evde test felan banada 3 tane embryo konuldu.ben jelı ılk defa burda duydum bende progesteron fıtıl kullanıyom

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
bugün gün içerisinde zaman zaman hafif kanamalarım oldu.
Ama benim normalde yarın veya cuma günü regl olmam lazım. Moralim çok bozuk.
hafif hafif kan geliyor. Regl mi oldum ne oldu
Kurban olduğum Allah'ım yoksa kötü birşeyler mi var :(

merhaba canım moralını bozma .. burada kanaması oldugu halde hamıle olan bır cok arkadaş vardı .. kacıncı gunundesın .. belkı de yerleşme kanamasıdır .. inşallah hamılesındır

bencede kafana takma herseyı oluruna bırak kısmetımnde ne varsa onu yasarsın

Back
X