- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ay keşke yarın bu saatlerde belli olmuş olur benimki.keşke bende buraya yazabilsem
inşallah bu seferki hem pozitif olur hem de sağlıkla devam eder alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay keşke yarın bu saatlerde belli olmuş olur benimki.keşke bende buraya yazabilsem
Cnm benimde geri geliyodu beyaz bir şekilde bir kerede koyu kahve gelmişti Ben hemen o telaşla aradım Hemşire bana böyle olabildiğini bazen tahriş yapabileceğini söylemişti.Ama sen yinede arayıp bir sor bence gereksiz bir stres yaşamamak için.ya bişi sorcam crinone jel kuollanıyoruzya.o normalde kalıntı halinde çıkıyorya bugün pembe pembe kalıntıları korktum ya nedendir bilen varmı.
kızlar benimde hiç belirtim kalmadı moralim çok bozuk yine olmadı galiba bugün hiç bişey hissetmiyorum şişliğim bile normale döndü belimin ağrısıda geçti offfff ya yine olmadı galiba
cans cevap verdıgın ıcın cok tesekkurler.cok kotuyum ıcım kıpır kıpır. yarın sonuc alıcam ama keske ıdrar testını yapmasaydım umudum kırıldı.yapmayı dusunenler sakın yapmasın bence
bugun 11 gunum bıraz karnımda adet agrısı gbı bı agrı oluyo acaba adet mı olcam
merhaba canım inşallah yarına guzel haberlerle donersın ..dedıgım gıbı moralını bozma .. benım de hıç belırtım yok .. goguslerımde dol
gunluk yok .adet agrısına benzeyen agrılar bende de var ..
aslında çok komık seyler de yaşıyorum .. hanı derler ya eller gıder mersıne ben gıderım tersıne .. herkes tup bebek tedavısınde kılo alırken ben kılo verdım ... gunlerdır kasık agrım kayboldu derken bugun sadece bır kere oyle bır agrı hıssetım kı ... alsana agrı dedım .. neredeyse yere dusecektım ..
evet canım mıcro .. 3 tane 8 hucrelı 1 . kalıte embrıyo yerlestırıldı .. transferden sonra jel kullanmadım 6 tane progesteron kullanıyorum estfrom dıye bır ılaç jel kullanmıyorum ..
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
bugün gün içerisinde zaman zaman hafif kanamalarım oldu.
Ama benim normalde yarın veya cuma günü regl olmam lazım. Moralim çok bozuk.
hafif hafif kan geliyor. Regl mi oldum ne oldu
Kurban olduğum Allah'ım yoksa kötü birşeyler mi var![]()
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
bugün gün içerisinde zaman zaman hafif kanamalarım oldu.
Ama benim normalde yarın veya cuma günü regl olmam lazım. Moralim çok bozuk.
hafif hafif kan geliyor. Regl mi oldum ne oldu
Kurban olduğum Allah'ım yoksa kötü birşeyler mi var![]()