Transfer sonrası bekleyiş

sevimlibebekleristiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
11
3
1
40
Kızlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Kafamdaki soru işaretlerine yönelik birçok sayfada cevap aradım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geçen hafta yumurtalarım toplandı. Dün transfer gerçekleşti. Bugün kasıklarda ağrı var, adet görecekmişim gibi.. belim ağrıyor.
Umutlanmak da istemiyorum ama insanın elinde değil

Son düzenleme:
Merhaba canım oncelıkle ınsallah kavusursun yavruna test gününe az kalmıs . Benımde dün transferim gerceklestı 2 tane 5. Gün embrıyosu . Nasılsın ? Neler yaptın bu surecte ? Belırtıler var mı

Merh
Kızlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Kafamdaki soru işaretlerine yönelik birçok sayfada cevap aradım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geçen hafta yumurtalarım toplandı. Dün transfer gerçekleşti. Bugün kasıklarda ağrı var, adet görecekmişim gibi.. belim ağrıyor.
Umutlanmak da istemiyorum ama insanın elinde değil
Merhaba..
Umarım hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın.
Bel ağrısı ve kasık agrısı oluyor süreçte. Insan merak ediyor sabırsızlaniyor ama bence sonucu öğrenmenin en doğru yolu kan testini beklemek.. biraz zaman.. :)

Bence bu süreçte hiç bir belirti aramayın. Kendimizi fazla dinlediğimizden sürekli birşeyler buluyoruz. En güzeli unutun transferi normal yaşamınıza devam edin. Umarım güzel haberler alırsınız, sevgiler...

Back
X