- Konu Sahibi meryyyynur24
-
Bende cok akinti ve adet sancısı gibi agri oldu. Rahimde cekilme gibi kramplar, ayakta durunca belim agriyoPozitif sanırım sizin, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bugün akıntım oluyor ara ara kasık ağrılarım devam ediyor eğer belirtiyse inanılmaz gaz sancım oluyor özellikle akşamları sanırım ilaçlardanSizin hangi belirtileriniz oldu
Keşke hemen öğrenebilsek sonucu beklemek daha yoruyorBende cok akinti ve adet sancısı gibi agri oldu. Rahimde cekilme gibi kramplar, ayakta durunca belim agriyo
Beklemek ve belirsizlik hic bitmiyo ben bunu anladım.. önce idrarda citf cizgiyi gormek istiyosun, sonra kan degerini merak ediyosun. Degerin yuksek geliyo, bu sefer 2gunde bir ikiye katladi mi diye endiseleniyosun(ben bu aşamadayım), sonra heralde kese icin merakta olup sonra da kalp atışı var.. ondan sonra 2li 3lu testi sonra pgt... bitmiyo yani anlasilan:)Keşke hemen öğrenebilsek sonucu beklemek daha yoruyorbelim de çok yoğun değil ara ara oluyor inşallah tutunma belirtisidir bunlar
Sizin embriyolo kaliteniz neydi dönmüş embriyo transferi mi oldunuz yoksa taze miBelki de ilaçlarımız farklı olabilir yada bedenlerimiz farklı tepki veriyor olabilir . Transferden sonra en önemli şey bence teslimiyet çünkü elimizden geleni yapıyoruz . O ağrıları sancıları çekiyoruz ilaçlarımız ruh halimizi olağandışı değiştiriyor. O yüzden bizi bizden başka kimse anlamaz . Keyfine bak rahat bırak kendini eminim ki sonu hayırlı olacak kardeşimkendini dinleme. Sevdiğin şeyleri yap . O gün mecbur gelecek ve test yapacağız öğreneceğiz . Benim 5. Günden sonra hiç bir değişik durumum olmadı . Sadece göğüslerim şiş dokunca ağrı yapıyor . Dün transfer harici 8. Günümğzdü bta mız 94 çıktı . Yarın tekrar vereceğim test Allahım kimsenin boynunu bükmesin bu yolda .
5aa tek embriyom 5.gün . Dondurulmuştu canımSizin embriyolo kaliteniz neydi dönmüş embriyo transferi mi oldunuz yoksa taze mi
Eğer 2 günse 300’den 500’e yükselmesi normal. Çünkü %60 katlaması yeterli diye biliyorum. Ama tabi iki testin arası daha çoksa normal olmayabilir. Zaten sağlıklı gebelik değilse düşer değerinizIkı katı artmıyordu o yüzden kimyasal dedi doktor ve kanama da başladı ama hala dusmeyınce bi tedirgin oldum
4 gün de yaptım testi değer kalan günlerde de %60a yakındı ama yine de olumsuz sonuc dedı drEğer 2 günse 300’den 500’e yükselmesi normal. Çünkü %60 katlaması yeterli diye biliyorum. Ama tabi iki testin arası daha çoksa normal olmayabilir. Zaten sağlıklı gebelik değilse düşer değeriniz
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda. Doktorunuz daha iyi bilecektir tabi. Anlaşılan kalp atışını duyana kadar bize rahat yok anlaşılan.4 gün de yaptım testi değer kalan günlerde de %60a yakındı ama yine de olumsuz sonuc dedı dr
Evet bu sefer olmadı maalesef ama vazgeçmek yok devam Allah ızın verdikçeAnladım hayırlısı olsun hakkınızda. Doktorunuz daha iyi bilecektir tabi. Anlaşılan kalp atışını duyana kadar bize rahat yok anlaşılan.
İnşallah gönlünüze göre tamamlanır herşey5aa tek embriyom 5.gün . Dondurulmuştu canım
Doktoru aradım ,yerleşme olabilir yarın kan ver dedi.Ben de 1 saat önce verdim.5,96 çıkmış çok sınırda ama var dimiOlabilir inşallah oyledir
Ayy gözün aydınKızlar benim 8. Gün dayanamayıp kan testi verdim 47 sanırım hamileyimmm değil mi
Teşekkür ederim hepimiz pozitif görelimAyy gözün aydıntutmuş sıra kese görmede
6.günden merhabamerhaba kızlar,4.cü hangi belirtileriniz var
Bende sadece akıntı biraz çoğaldı kasık ağrım dün vardı ama bugün yok belirti olmadıkça da kendimi dinliyorum stres oluyorum iyice6.günden merhaba
Kasık ağrısı loadingggg…
Sizde neler oluyor kızceler anlatın Kasım anne adayları
Bende de hiç bi belirti olmadı bekledikçe umudum gidiyordu kesi tutmadı diyerek kan verdim ama çok şükür sonuç pozitif geldiBende sadece akıntı biraz çoğaldı kasık ağrım dün vardı ama bugün yok belirti olmadıkça da kendimi dinliyorum stres oluyorum iyiceinşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?