- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
- 83
- Konu Sahibi Avataravatar
-
Benimde 30 kasım da oldu canım bendede var bel ağrısı özellikle sabahları oluyo adet olacakmışım gibi
yok ben progynex kullanıyorum 3 günde birProlutex kullanıyor musun
İdrar testini ne zaman yapmayı düşünüyosun ?Prolutex kullanıyor musun
İdrar testini ne zaman yapmayı düşünüyosun ?
Ben bugün yaptım cift cizgiyi gördüm çok şükür betada 134İlk testim 17 Aralık 2. Testim 19 aralık
Ben 9 günüm de idrar testi yapmayı planlıyorum bazıları çıkacağını söylüyor bakalım sana yazarım yaptığım zaman sen ne zaman yapacaksın
Çooooookkkkk mutluuuu oldummmm yaaa İnan şu an gözlerim doldu hadi Allah devamını getirsin inşBen bugün yaptım cift cizgiyi gördüm çok şükür betada 134
Ha bir de kaçıncı günün bugünÇooooookkkkk mutluuuu oldummmm yaaa İnan şu an gözlerim doldu hadi Allah devamını getirsin inş
Sağol canım Allah razı olsun inşallah darısı sana ve bütün isteyenlereÇooooookkkkk mutluuuu oldummmm yaaa İnan şu an gözlerim doldu hadi Allah devamını getirsin inş
İnşBenimde belim ağrıması transfer sonrası canim inşallah bebeğin tutmuştur hayırlıca
Siz sonucu aldınız mı
Benimde 6. Günüm bugün ilk günler çoktu ama bir kaç gündür daha iyi ayakta durunca biraz artıyorMerhaba benim trasferimin 7. Günü hafif bel agrisi kasık agrilarim oluyor
Akşam olunca karın şişliyi beni çok rahatsız ediyor sizde var mı böyle bir şeyBenimde 6. Günüm bugün ilk günler çoktu ama bir kaç gündür daha iyi ayakta durunca biraz artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?