Transfer sonrası bel ağrısı yaşayan var mı

Ayy gözünüz aydın Darısı benim başıma
Amin diyeyim de 4 tane için demiyorum çünkü çokta iyi bir durum değil . Riski çok büyük .Hiç hoş bir durum değil . Kanamalar durmuyor sürekli yatar vaziyetteyim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin . Sizin durumunuz ne bu arada transfer oldunuz mu

Transferim oldu beklemedeyim. Neden 4 kese Türkiye de max 2 embriyo transfer edilebiliyor.

Transferim oldu beklemedeyim. Neden 4 kese Türkiye de max 2 embriyo transfer edilebiliyor.
Kıbrıs’ta yaptım ben 3 embriyo ama doktorum bir tanesinden hiç umutlu değildi . Ama oda tutmuş üstelik bölünmüş .Şimdilik durum bu eğer keselerden kaybolmayan olursa redüksiyon yapılacak önümüzdeki haftalarda

Bak işte her şeyin hayırlısı. Biz bir tane bulamıyoruz siz 4 tane bulmuşsunuz inşallah gönlünüzden geçen olur kıbrıs tüp bebekte daha mı başarılı? Ve fiyatlar ortalama ne kadar?

Bak işte her şeyin hayırlısı. Biz bir tane bulamıyoruz siz 4 tane bulmuşsunuz inşallah gönlünüzden geçen olur kıbrıs tüp bebekte daha mı başarılı? Ve fiyatlar ortalama ne kadar?
Kıbrıs Türkiye’ye göre çok pahalı. 6000 Euro tüp bebek 1000euro dondurma ilaçlar yol masrafı derken 70 bin masrafımız oldu

Başarı konusuna gelince bence Türkiye de de bu işi yapan çok başarılı doktorlar var . Sadece nasip ise Allah veriyor yok nasip değilse bi bahane çıkıyor.Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin inş . Çok yıpratıcı bir süreç . Hiç kimsenin eli kolu boş kalmasın

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…