- Konu Sahibi Avataravatar
-
Kaç embriyo transfer edildi sizePazartsi trasferimin 11. Günü kan testi yaptircaz hayırlısıyla
Ben de dün yaptım ben de de çıkmadı6 gün gebelik testi yaptm tek çizgi cıktı
Sizinki kaçınci gündüBen de dün yaptım ben de de çıkmadı
1 embriyo tansfer edildi doktorun dedigine gore tutma olasılıgi yüzde 60 dedi hayirliso olur insallah embriyonun gelisim yüde100 dediKaç embriyo transfer edildi size
Yok bende öyle biseyAkşam olunca karın şişliyi beni çok rahatsız ediyor sizde var mı böyle bir şey
Merhaba. Sonucunuzu merak ettim? İnşallah kavuşmuşsunuzdur bebişinizeBen de dün yaptım ben de de çıkmadı
Merhaba evet sonucumuzu aldık . Hemde double bir şekilde.Merhaba. Sonucunuzu merak ettim? İnşallah kavuşmuşsunuzdur bebişinize
Ayy gözünüz aydınMerhaba evet sonucumuzu aldık . Hemde double bir şekilde.3 embriyo 4 kese .
Amin diyeyim de 4 tane için demiyorum çünkü çokta iyi bir durum değil . Riski çok büyük .Hiç hoş bir durum değil . Kanamalar durmuyor sürekli yatar vaziyetteyim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin . Sizin durumunuz ne bu arada transfer oldunuz muAyy gözünüz aydınDarısı benim başıma
Transferim oldu beklemedeyim. Neden 4 kese Türkiye de max 2 embriyo transfer edilebiliyor.Amin diyeyim de 4 tane için demiyorum çünkü çokta iyi bir durum değil . Riski çok büyük .Hiç hoş bir durum değil . Kanamalar durmuyor sürekli yatar vaziyetteyim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin . Sizin durumunuz ne bu arada transfer oldunuz mu
Kıbrıs’ta yaptım ben 3 embriyo ama doktorum bir tanesinden hiç umutlu değildi . Ama oda tutmuş üstelik bölünmüşTransferim oldu beklemedeyim. Neden 4 kese Türkiye de max 2 embriyo transfer edilebiliyor.
Bak işte her şeyin hayırlısı. Biz bir tane bulamıyoruz siz 4 tane bulmuşsunuzKıbrıs’ta yaptım ben 3 embriyo ama doktorum bir tanesinden hiç umutlu değildi . Ama oda tutmuş üstelik bölünmüş.Şimdilik durum bu eğer keselerden kaybolmayan olursa redüksiyon yapılacak önümüzdeki haftalarda
Kıbrıs Türkiye’ye göre çok pahalı. 6000 Euro tüp bebek 1000euro dondurma ilaçlar yol masrafı derken 70 bin masrafımız olduBak işte her şeyin hayırlısı. Biz bir tane bulamıyoruz siz 4 tane bulmuşsunuzinşallah gönlünüzden geçen olur kıbrıs tüp bebekte daha mı başarılı? Ve fiyatlar ortalama ne kadar?
Başarı konusuna gelince bence Türkiye de de bu işi yapan çok başarılı doktorlar var . Sadece nasip ise Allah veriyor yok nasip değilse bi bahane çıkıyor.Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin inş . Çok yıpratıcı bir süreç . Hiç kimsenin eli kolu boş kalmasınBak işte her şeyin hayırlısı. Biz bir tane bulamıyoruz siz 4 tane bulmuşsunuzinşallah gönlünüzden geçen olur kıbrıs tüp bebekte daha mı başarılı? Ve fiyatlar ortalama ne kadar?
AminBaşarı konusuna gelince bence Türkiye de de bu işi yapan çok başarılı doktorlar var . Sadece nasip ise Allah veriyor yok nasip değilse bi bahane çıkıyor.Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin inş . Çok yıpratıcı bir süreç . Hiç kimsenin eli kolu boş kalmasın
Bel ağrısı dışında bir belirtim yoktu ilk başta. Hamile olduktan sonra göğüs şişkinliği başladı .Merhaba hayırlı olsun acaba belirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?