Transfer sonrası belirti yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tani
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tani

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
39
31
8
43
Kızlar transfer sonrası hiç belirtim yok. Nasıl olacak anlamadım

Aynen benimde yoktu 7 8.gunden sonra göğüs ağrısı oldu dedim adet Olcam galiba çok umutsuzdum herkes leke vs falan diyo ama bende tek göğüs ağrısı vardı işte 12.gun kanda görduk çok şükür o gece kramplar girdi karnıma kasıklarıma dedim değer yanlış adet kesin Olcam ama 2 gün sonra tekrarladim değer yükselmişti şükürler olsun ki ve halada belirtim yok göğüsler haricinde belirgin şekilde takma o kadar yeme kendini herkes aynı değilmiş onu gördüm

Göğüslerimde hafif ağrı var. Ama belirti gibi mi bilemedim Çok teşekkür ederim

Merhaba Kızlar ben burda yeniyim. 30.01.2021 de tek embriyo transferi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 3. günüm :) Sizde belirtiler varmıydı ? sanırım benim belirti için çok erken ama tutunma olduğunda pembemsi kan olabileceği falan yazıyor bende olmadı henüz off çok heycanlıyım 11 şubatta test yaptırmam lazım ama sanırım o günü bekleyemiceğim

Ben hicbir belirti yaşamadım. Pembe leke vs olmadi ağrı sizi da olmadi goguslerim hassasti oda ilac igne etkisiydi sanirim pozitif oldu

Ben hicbir belirti yaşamadım. Pembe leke vs olmadi ağrı sizi da olmadi goguslerim hassasti oda ilac igne etkisiydi sanirim pozitif oldu
15 Dk Önce tualete giyyiğimde açık renk kahve rengi akıntım olduğunu gördüm bugün transfer sonrası 3. günüm sizce tutunma belirtisi midir ?

15 Dk Önce tualete giyyiğimde açık renk kahve rengi akıntım olduğunu gördüm bugün transfer sonrası 3. günüm sizce tutunma belirtisi midir ?
Bilemiyorum. Fazla miktarda hormon aldigimiz icin olabilir boyle seyler. Bi yerde okumustum vucuda tutunmanin transferden snra 3.4.gunler de olduğunu. Anliyorum o kadar stresli bir surecki bi belirti bi işaret ariyoruz fakat belirtiler hem gebelige hem adet oncesi belirtilere yorumlanabilir el mecbur bekliycez canim. Evet o lekelenme tutunma belirtisi olabilir desekte kesin degil alakasi yok desekte diyemeyiz inşallah güzel sonuçlar alirsin vucudunu dinleme rahat ve sakin geçirmeye calis gunlerini

Benim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum
Evet canım pozitif
Canım bugün pozitif sonuç aldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…