transfer sonrası belirtiler

ama test gunum cuma olurmu rabbim kadir gecesi mutluluk verdi rabbim herkese nasip etsin
İyi ya işte gününden iki gün önce bile yüksek bir değer çıkmış.cuma günü birdaha baktırın değerin 300 lerde olması lazım.

Bugün ultrason günündü :) neler oldu ne gördünüz :) dr ne dedi hepsini bekliyorum :)
tup bebekte transferden 10 gün öncesi hesaplanırmis bebek bugün 35 gunluk bugün kese içinde olup olmadığına bakıldı agustos 1de yine ultrason var bu seferde kalp atışları duyulcakmis sonrada testler varmis şimdilik böyle çok su içilcek kahve çay kizartma eksi acı şeylerden uzak durulcak

Aaa ekşi niye ki acaba? Bu arada yaz günü kızartmadan da nasıl uzak durulur :)

Merhabalar..Bugün transferimin 7.günü ama regl sancılarım var.Normal mi acaba bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim moralim bozuluyor sancı geldikçe

Merhabalar..Bugün transferimin 7.günü ama regl sancılarım var.Normal mi acaba bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim moralim bozuluyor sancı geldikçe

Selam arkadasim.benimde transferin 5.gunu bugun.gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni diye biliyorum ama..insan genede korkuyor degilmi?kacinci gun embiryosu konuldu ?yas kac

Canım, moralinizi bozmayın. Transferden sonra ilk üç gün bel ağrısı ve kasıklarımda batma oluyordu. Kalkıp yürüdüğüm zaman, bel ağrısından fazla ayakta duramıyordum, hemen yatıyordum. Dördüncü günden sonra bel ağrısı kalmadı. Adet ağrılarım başladı, ama nasıl hem kasıklarımda şişlik, hemde rahmimde ağrı, bu kesin tutmadı dedim. Yarın ya da iki gün sonra adet olurum diyordum. Her tuvalete gittiğimde o peçeteye silinip bakışlarım ayrı bir telaştı. 9. Gün dayanamadım idrar testi aldım, ikinci çizgi silik ama gayet net görünüyordu. Daha önceleri denemeler yapardım, hiç böyle görmemiştim. İki embriyo konulduğunda 9. Gün silik çıkarmış. 10. Gün gene test yaptım, biraz daha netleşti. Ama adet ağrılarım devam ediyor. 11. gün kan testimde 149 hcg ile pozitif haberini aldık. Bugün 14. Günüm adet ağrılarım hâlâ var.

Selam arkadasim.benimde transferin 5.gunu bugun.gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni diye biliyorum ama..insan genede korkuyor degilmi?kacinci gun embiryosu konuldu ?yas kac
Aynen insan cok tedirgin oluyor 2 embriyo kondu 3.gun 24 yasndaym sizin kac embriyo kacinci gun

Hayirli olsun insallah Allah kucaginiza almayi da nasip etsin darisi tum isteyenlere olsun benim ilk 2 3 gun kasikta batmam oldu son 2 gundur de agrim var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…