Gayet güzel bir değer gözünüz aydın.allah tamamına erdirsinAcil yardıma ihtiyacım var cuma günü test gunum ama bugun yaptırdım 171,1 çıktı bu iyimi
ama test gunum cuma olurmu rabbim kadir gecesi mutluluk verdi rabbim herkese nasip etsinGayet güzel bir değer gözünüz aydın.allah tamamına erdirsin
İyi ya işte gününden iki gün önce bile yüksek bir değer çıkmış.cuma günü birdaha baktırın değerin 300 lerde olması lazım.ama test gunum cuma olurmu rabbim kadir gecesi mutluluk verdi rabbim herkese nasip etsin
doktorum la gorustum iyi dedi gözümüz aydın dedi bayram sonu ultrason için gelin dediİyi ya işte gününden iki gün önce bile yüksek bir değer çıkmış.cuma günü birdaha baktırın değerin 300 lerde olması lazım.
Bugünde kan verecekmisiniz ?doktorum la gorustum iyi dedi gözümüz aydın dedi bayram sonu ultrason için gelin dedi
İnşallah kalp atışını duymuşsunuzdur şimdiye kadar :)yok Hayır doktorum gerek yok dedi bayram sonu ultrasona girecegim
Bugün ultrason günündü :) neler oldu ne gördünüz :) dr ne dedi hepsini bekliyorum :)daha ultrasona sokmadilar persembe gircem kismetse
tup bebekte transferden 10 gün öncesi hesaplanırmis bebek bugün 35 gunluk bugün kese içinde olup olmadığına bakıldı agustos 1de yine ultrason var bu seferde kalp atışları duyulcakmis sonrada testler varmis şimdilik böyle çok su içilcek kahve çay kizartma eksi acı şeylerden uzak durulcakBugün ultrason günündü :) neler oldu ne gördünüz :) dr ne dedi hepsini bekliyorum :)
Aaa ekşi niye ki acaba? Bu arada yaz günü kızartmadan da nasıl uzak durulur :)tup bebekte transferden 10 gün öncesi hesaplanırmis bebek bugün 35 gunluk bugün kese içinde olup olmadığına bakıldı agustos 1de yine ultrason var bu seferde kalp atışları duyulcakmis sonrada testler varmis şimdilik böyle çok su içilcek kahve çay kizartma eksi acı şeylerden uzak durulcak
Merhabalar..Bugün transferimin 7.günü ama regl sancılarım var.Normal mi acaba bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim moralim bozuluyor sancı geldikçe
Canım, moralinizi bozmayın. Transferden sonra ilk üç gün bel ağrısı ve kasıklarımda batma oluyordu. Kalkıp yürüdüğüm zaman, bel ağrısından fazla ayakta duramıyordum, hemen yatıyordum. Dördüncü günden sonra bel ağrısı kalmadı. Adet ağrılarım başladı, ama nasıl hem kasıklarımda şişlik, hemde rahmimde ağrı, bu kesin tutmadı dedim. Yarın ya da iki gün sonra adet olurum diyordum. Her tuvalete gittiğimde o peçeteye silinip bakışlarım ayrı bir telaştı. 9. Gün dayanamadım idrar testi aldım, ikinci çizgi silik ama gayet net görünüyordu. Daha önceleri denemeler yapardım, hiç böyle görmemiştim. İki embriyo konulduğunda 9. Gün silik çıkarmış. 10. Gün gene test yaptım, biraz daha netleşti. Ama adet ağrılarım devam ediyor. 11. gün kan testimde 149 hcg ile pozitif haberini aldık. Bugün 14. Günüm adet ağrılarım hâlâ var.Merhabalar..Bugün transferimin 7.günü ama regl sancılarım var.Normal mi acaba bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim moralim bozuluyor sancı geldikçe
Aynen insan cok tedirgin oluyor 2 embriyo kondu 3.gun 24 yasndaym sizin kac embriyo kacinci gunSelam arkadasim.benimde transferin 5.gunu bugun.gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni diye biliyorum ama..insan genede korkuyor degilmi?kacinci gun embiryosu konuldu ?yas kac
Hayirli olsun insallah Allah kucaginiza almayi da nasip etsin darisi tum isteyenlere olsun benim ilk 2 3 gun kasikta batmam oldu son 2 gundur de agrim var isteCanım, moralinizi bozmayın. Transferden sonra ilk üç gün bel ağrısı ve kasıklarımda batma oluyordu. Kalkıp yürüdüğüm zaman, bel ağrısından fazla ayakta duramıyordum, hemen yatıyordum. Dördüncü günden sonra bel ağrısı kalmadı. Adet ağrılarım başladı, ama nasıl hem kasıklarımda şişlik, hemde rahmimde ağrı, bu kesin tutmadı dedim. Yarın ya da iki gün sonra adet olurum diyordum. Her tuvalete gittiğimde o peçeteye silinip bakışlarım ayrı bir telaştı. 9. Gün dayanamadım idrar testi aldım, ikinci çizgi silik ama gayet net görünüyordu. Daha önceleri denemeler yapardım, hiç böyle görmemiştim. İki embriyo konulduğunda 9. Gün silik çıkarmış. 10. Gün gene test yaptım, biraz daha netleşti. Ama adet ağrılarım devam ediyor. 11. gün kan testimde 149 hcg ile pozitif haberini aldık. Bugün 14. Günüm adet ağrılarım hâlâ var.
Teşekkür ederim, sizede güzel sonuçlar nasip etsinHayirli olsun insallah Allah kucaginiza almayi da nasip etsin darisi tum isteyenlere olsun benim ilk 2 3 gun kasikta batmam oldu son 2 gundur de agrim var iste
Aynen insan cok tedirgin oluyor 2 embriyo kondu 3.gun 24 yasndaym sizin kac embriyo kacinci gun
Evet ilk denemem daha oncede 1 asilama olmustu senin ilk mi? Ay insallah olur hayirlisiyla da guzel haberler veririzBenimde 2 embiryo cnm 3.gun..benimde yasim 26 cnm.ilk denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?