merhaba ben 32 yaşındayım 2 sene 3 aylık evliyim ilk 1 sene çocuk düşünmedim.Ama zaman geçtikçe evliliğe yeni bir tat yeni bir heyecan gelmesinin gerektiğine inandım.yaklaşık 1 senedir denedik ama hamilelik gerçekleşmedi. Daha sonra ikimiz doktora gitmeye karar verdik. Eşim sperm testi yaptırdı ve sonucu gayet güzel çıktı. Bir akrabamızın tavsiyesiyle bahçeci kliniğine gittim. Bana ultrasonda herşey normal birde rahim filmi çektirmen gerek belki tüplerde yada kanallarda sorun vardır dedi.Birde kan tahlili istedi. Bende rahim filmimi çektirdim bana rahmimin üzerinde çizgi şeklindeki bulgunun alınması gerektiğini yoksa gebe kalamıycağımı söyledi. Bu işlem İçin eğer küçük bi işlemse 1000tl eğer daha büyükse 1250tl dediler. Benim kafam karıştı hiç güven vermedi doktor bana.Daha tedaviye başlamadan hem maddi hem manevi çökücektim. Kan tahlilimi tekrar yaptırmamı söyledi.Dediği gibi yaptırdım.Sonuç olarak klinik bana güven vermedi ve o rahimdeki bulguyu aldırmadım. Aradan 2 ay geçti eşimin bir arkadaşı eurofertildeki hakan beye gidin dedi ve biz gittik. Eşim sonucunu gösterdi yeterli değil tekrar alıcaz dedi ertesi gün verdi eşim.Bana gelince rahim filmime baktı süper dedi değerlerinde güzel dedi ben şaşkınlık içindeyim diğer klinik benim ameliyatla o çizik şeklindeki bulguyu aldırmam gerektiğini söylemişti o an anladımki o resmen para tuzağıymış ve iç sesimi dinleyip yaptırmamıştım ne kadarda doğru yapmışım. Sonra ultrasondan muayene oldum ve hiç bir sorun yok eşimdede bendede. Hakan bey siz beklemek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla dedi size doğal tüp bebek uygulayalım dedi bizde kabul ettik her kadın adet döneminde bir yumurta yumurtlar dedi senin kendi yumurtanı ilaçla büyütücez sonrasında yumurtayı toplıycaz ve eşinden aldığımız spermle dölliycez dedi ve aynen öyle oldu bir gün sonra dölllendiğini haber verdiler ve transfer işlemim oldu. ilk 3 gün evden çıkma dedi ve öyle yaptım daha sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi Hakan bey inanılmaz pozitif bir doktor şuanda transferimin 8. günü ve birçok belirtim var 2 gün öncesine kadar iştahsızdım hatta kilo verdim ama 2 gündür iştahım açık belimde ağrı var ve vajinadan fitil kullanıyorum belki onunda etkisi olabilir akıntım var göğüsde büyüme hassaslaşma benim belirtilerim bunlar sonuca 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum .Umarım bebişim tutunabilmiştir pozitif sonucuda burda paylaşmak isterim.
canım transferin hayırlı olsun..inşallah pozitif haberini duyarız..bende yarın sonucumu alıcam inşallah...
Herkese merhaba ben geçen hafta yaşadıklarımı paylaşmıştım.Bana doğal tüp bebek uygulaması yapıldı ve ilk denememdi sonuç pozitif çıktı. Burdan EUROFERTİL ve HAKAN BEY'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ağrısız sancısız iğnesiz sadece hapla bu işi hallettiler bütün altunizade eurofertil çalışanlarına teşekkür ediyorum. Herkesin sonucu benimki gibi pozitif olur inşallah.
Herkese merhaba ben geçen hafta yaşadıklarımı paylaşmıştım.Bana doğal tüp bebek uygulaması yapıldı ve ilk denememdi sonuç pozitif çıktı. Burdan EUROFERTİL ve HAKAN BEY'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ağrısız sancısız iğnesiz sadece hapla bu işi hallettiler bütün altunizade eurofertil çalışanlarına teşekkür ediyorum. Herkesin sonucu benimki gibi pozitif olur inşallah.
Gunaydinnn, benim bugun 6.gunum hic ama hic belirti yok. Sizlerden ne var ne yok arkadaslar?
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin...bende sonucumu yazamadım buraya..benimde pozitif çıktı çok şükür...
canım hayırlı olsun tedavin..belirti kişiden kişiye çok değişiyor..belirtiyle tutanda var..belirtisiz tutanda var...
canmalem tebrik ederim allah bizede yaşatır inş bu sevinci...
bahçecide hangi dr bu yorumu yaptı sana çok merak ettim?? ben orada tedavi görüyorum da çokta memnunum şaşırdım açıkçası :18:
kızlar benim teansferimin 4.günü bugun ilk günden beri kasık agrılarım azda olsa vardı ama bugün ikikez ani bir batma oldu ve 10saniye geçmeden durdu bunları yasayip hamile kalan varmi
Kizlar benim de 10.günüm acıyan goguslerin de acimiyor butun hassasiyet gitti sadece arada sancim oluyor adet sancisi gibi git gide umudum bitiyor var mi bi fikri olan?
Senin de mi 10.günün? Ben iyice korkmaya başladım umudum azaliyor.Evde test yaptin mi peki sen?Aynıyız hiç belirti yok agrı sızı hepsi yavaş yavaş geciyor hayırlara vesile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?