transfer sonrası belirtiler

canım transferin hayırlı olsun..inşallah pozitif haberini duyarız..bende yarın sonucumu alıcam inşallah...

sevgili arkadaşlar, ben de bütün tüp denemelerim de 12 günün her anını acaba belirti yaşayacak mıyım diyerek geçirmiştim. son ve 6. denemem de yine hiç bir belirtim olmadı, ne kasık ağrısı, ne adet sancısı, ne göğüslerde, ne akıntı nede farklı bir iz bir işaret hiç birşey olmadı 12 günün sonunda ikiz hamile olduğumu öğrendim, o nedenle ne kendinizi dinleyip 12 günü zehir edin, ne de stres yapıp sonucu etkileyin. 6. denememdeki pozitif sonucda umursamaz olmamın etkisi oldu sanıyorum. zerre kadar umursamadan geçirmiştim. olmayacağına o kadar inanıyordum ki, ilk defa 12 günü unuttum. allah herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin, çok çekmiş biri olarak dualarım hepiniz için.

canım transferin hayırlı olsun..inşallah pozitif haberini duyarız..bende yarın sonucumu alıcam inşallah...

teşekkür ederim hani bir laf vardır ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Gerçekten öyle insan seninle aynı tedavileri gören insnları okudukça insan biraz rahatlıyo paylaşmak güzel ben pazartesi alıcam sonucumu ama inanılmaz pozitifim ama tabiki negatif ihtimalide var o yüzden sakin olup fazla düşünmemek lazım. İnşallah sonucun pozitiftir

Herkese merhaba ben geçen hafta yaşadıklarımı paylaşmıştım.Bana doğal tüp bebek uygulaması yapıldı ve ilk denememdi sonuç pozitif çıktı. Burdan EUROFERTİL ve HAKAN BEY'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ağrısız sancısız iğnesiz sadece hapla bu işi hallettiler bütün altunizade eurofertil çalışanlarına teşekkür ediyorum. Herkesin sonucu benimki gibi pozitif olur inşallah.

gözün aydın olsunnn...ALLAH cc tamamına erdirsin inşaallah...

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin...bende sonucumu yazamadım buraya..benimde pozitif çıktı çok şükür...

Gunaydinnn, benim bugun 6.gunum hic ama hic belirti yok. Sizlerden ne var ne yok arkadaslar?

canım hayırlı olsun tedavin..belirti kişiden kişiye çok değişiyor..belirtiyle tutanda var..belirtisiz tutanda var...

arkadasım cok sevındım pozıtıf sonucuna darısı basımıza..

canmalem tebrik ederim allah bizede yaşatır inş bu sevinci...
bahçecide hangi dr bu yorumu yaptı sana çok merak ettim?? ben orada tedavi görüyorum da çokta memnunum şaşırdım açıkçası :18:

canmalem tebrik ederim allah bizede yaşatır inş bu sevinci...
bahçecide hangi dr bu yorumu yaptı sana çok merak ettim?? ben orada tedavi görüyorum da çokta memnunum şaşırdım açıkçası :18:

merhaba umarım sende bizim yaşadığımız sevinci yaşarsın. Biz koşuyolundaki umut tüp bebek merkezine gitmiştik doktorun adı Süleyman beydi. Belkide enerji meselesi bizim enerjimiz orayla tutmadı ve içimden bir ses tedaviye başlama dedi. Doğru bir karar verip hakan beyle tanışmak bugünkü mutluluğumuzu bize sundu.

transferimin 6. günü sadece zaman zaman kasıgımda batma var suratımı aşırı derecede sivilce bastı ve yaglanma var cildimde başkada herhangi bir belirtim yok. inşallah bebeklerim benimledir ve bu belirtiler ondandır...

kızlar benim teansferimin 4.günü bugun ilk günden beri kasık agrılarım azda olsa vardı ama bugün ikikez ani bir batma oldu ve 10saniye geçmeden durdu bunları yasayip hamile kalan varmi

Benim bugün 11. günüm yarin test yapicam ama cok korkuyorum.. Bu 2. denemem ilki kimyasal oldu Cok fazla gazim var ara ara batma ve agri oluyor ama gazdan kaynaklaniyor gibi.. akintim cok az baskada belirtim yok

kızlar benim teansferimin 4.günü bugun ilk günden beri kasık agrılarım azda olsa vardı ama bugün ikikez ani bir batma oldu ve 10saniye geçmeden durdu bunları yasayip hamile kalan varmi

Peki sonuç nedir?

Bu gün transferimin 6.günü kasıklarımda ve belim ağrı var arada sağ tarafıma kramplar giriyor göğüslerimde şişkinlik var gaz sorunum ve sık sık tuvalete gitme gibi şikayetlerim var sizce bebislerim benimle mi çok heyecanlıyım

Kizlar benim de 10.günüm acıyan goguslerin de acimiyor butun hassasiyet gitti sadece arada sancim oluyor adet sancisi gibi git gide umudum bitiyor var mi bi fikri olan?

Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin ve hicbir belirti aramayin ben 3 kez tup bebek denemesi yaptim ve 3.cude dondurulmus tek embriyo ile hamile kaldim hemde cikolata kistime ve hasimato tiroiditime ragmen.. Bebegim 10 aylik oldu bile.. Ogrendigimde test gunume 4 gun vardi umudum kalmamisti cunku aradigim hicbir belirti bende yoktu ve evde kendim aglayarak test yaptim negatif cikti dondum arkami ciktim lavabodan aglamaya devam ettim 10 dk sonra tekrar baktigimda silik ikinci cizgiyi gordum ve kan testi transferin 9.gunuydu 76 cikmisti... Tek belirtim transferin 5.gunu kasigimda bi batma oldu 2 snlik aaa ya tutunuyosa isirdi demistim hissetmisim o kadar yoksa ne gogus dolgunlugu ne bulanti ne sık idrar hic biseyim yoktu... Denemekten asla vazgecmeyin ve hep tekrarlayin benim bedenim bebegimi tasimaya hazir... Inanain olucak... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…