transfer sonrası belirtiler

nasil bi agri mesela beenimde 6,gunum sag tarafima batmalar mwvcut
Buarda trbrkler degerin super bence

Hmmm benim oyle degil tek taraflibatma kramp var

Daha önceki hamileliğimden biliyorum karnın alt kısmında dolgunluk ara sıra batmalar sancılar oluyordu ama adet belirtileri gibi değil hissediliyor insan hamile olduğunu BBu belirtiler kişiden kişiye değişebilir herkesin farklı belirtileri olabilir iyi düşünelim iyi olsun ..........

Ben negatif sonuc aldımda bi agrım olmamıştı şimdi 2. denemede beklemedeyim ara sıra da doğrusu akşam stü bailıyor uyuyana kadar sağ tarafımda bazen küçük karında bazen kasığa doğru batmalar kramplar oluyor ve benim test günüm eger olmadıysa adet günüm...:gitme: inşallah bu sefer olur

transfer oldum....tek belirtim sağıma soluma kramp giriyo...bi de gaz sancısı

Adam hayirli olsun kac tane koydular kac hucreli canim sizinde spermlerde donmustu dimi

ewet
3 tane koydular....ama kaç hücreli bilmiyom...iyi dediler...tamam dedim

sana da hayırlı olsun güzelim

gülencim naber bakalimm.yarinmi aliyosun sonucunu.ay insallah canim yaaa.

yok kzis heycanlandirma beni 8.gun daha bide sanki benim belirtilerim kesildi agrim olmadi bugun

benimde son günlere dogru kesilmisti belirtilerim.ne oluyo ya diyodum hatta bi var bi yok bu belirtiler..

ins benimde yuzum Guler yaaa bugun bi ara otutuyodum kalkarken kasigimds bi agirlik dolgunluk hissettim ya kotu bisimi varmi birde benim hep sag tarafim agridi belirtimi bu yoksa kotuyrmi isaret

arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugün acaba idrar testi yapsam belli olurmu

simge bazen çoğul gebeliklerde belli oluyor ama tek olunca çıkmayadabiliyor
benim idrar testtinden ağzım yandı artık yapmam heralde klava: negatif çıkınca kendimi kahrettim ağlamaktan vücudum 4,5 şiddetinde sarsıldı :çok üzgünüm: hemen ardından baktım lekelenmem başladı test gününe kadar bekledim meğer ufacık minicik bebeğimi kaybediyormuşum :gitme: kimyasal gebelik olmuş :1shok:

o yüzden testinizi erken yapıp negatif çıkacak sonuçla canınızı sıkıp hem kendinizi hem bebeklerinizi üzmeyin :1rolleyes:

etkileneceğimi biliyorum ama meraktan ölücem yaa... bugüne kadar hiçbirşey yoktu ama bugün merak içerisindeyim.

senin adına üzüldüm canım. allah yardımcın olsun inşallah bir dahaki sefere tutar ve anne olursun.

slm arkadaslar bende transferin 3. günündeyimm acaba test yapan oldumu 3 veya 4. gününde ben cesaret edmiorumm yapan varmı sonuc ne çıktııı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…