transfer sonrası belirtiler

bu arada bu gün meselesini transfer gününü 1.günmü kabul ediyoruz.yoksa ondan sonraki günmü 1.gün

mrh.arkadaşlar benimde tarnferden sonraki 5.günüm acaba tutacakmı diye beynimde sorular var.belimde agrı oluyor.dua edelim inş.hepimizinki tutar:)

mrh.bana 30 martta transfer yapıldı bende sabırsızlıkla, büyük bir heyecanla ve umudumun kırılması korkusuyla bekliyorum.belimde agrılar oluyor bazen karnımda oluyo.birazcık iş yapsam hemen yoruluyorum karnım çok çabuk açıkıyor:)11 nisanda kan tahliliyle belli olacak gebe olup olmadığım..dualarım tüm tüp bebek tedavisi yaptıranlarla.zorlu bir süreç hem maddi hem manevi açıdan rabbim herkesin gönlüne göre versin...inş.kucaklarımız dolar...sevgilerimle.....

angelofsky çok sevindim sizin adınıza bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.bende 6 nisanda yaptırıcam testi heyecanla bekliyorum

angelofsky çok sevindim sizin adınıza bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.bende 6 nisanda yaptırıcam testi heyecanla bekliyorum

hadi son gün yarin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz merakda birakma:CüvCüv:!!!!.Dualarim seninle :) Hakkinda hayirlisi insallah...
:CüvCüv:

bende dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 7.gün sonucum 39.05 pozitif çooooook mutluyum demek ki hala bendeler meleklerim...Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin benim de değerim artsın eksilmesin.....amiiinnn.....

hayırlı olsun canım:teytey::teytey:
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

değerlerin artar inşallah :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar merhaba bugün transferimin 9.günü dün sabah erken saatelrde 1,2, damla pembe renkli kan geldi geçti o kadar güniçinde ağrı oldu zman zaman kramplar soltarafımda sol bacağıma kadar vurup vurup geçti bugünde arada sol tarafıma ani hareketler yaptığım da bişeler oldu sanki ama geçti midem bulanıyor ama şuan dinleniyorum perşembe günü hayırlı haberleri alcam inşallh nasipse herşey normaldir umarım...isteyen herkeze rabbim nasip etsin.....amin

hadi son gün yarin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz merakda birakma:CüvCüv:!!!!.Dualarim seninle :) Hakkinda hayirlisi insallah...
:CüvCüv:

arkadaşlar 6 nisanda testimi yaptırdım ve güzel haberi aldım . Transferini yaptırıp bekleyen tüm arkadaşlara iyi şanslar diliyorum.Kadınlar kulübü transfer sonrası için bana çok yardımcı oldu aynı heyecanı yaşayan arkadaşların mesajlarını okumak rahatlatıcıydı teşekkürler umarım her şey sonuna kadar yolunda gider.

canım çok sevindim ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah. benimde 10 nisan cumartesi günü test günüm. transferin ilk günü sayarsam bugün 10. gün idrar testi yapmayı düüşünüyorum 2 embriyo yerleştirildi..

burtacim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah!!!Benim sonuc negatif (

sakın kendinizi üzmeyin en kısa zamanda tekrar denemenizi ve başarılı olmanızı dilerim.Herşeyin bir zamanı var mutlaka o sihirli zamanı bekliyorsunuzdur .iyi şanslar

Büyük gün yarın inşallah sizde güzel haberi alırsınız bilgilendirin lütfen

benim bugün itibariyle transferimin 7. günü kızlar ilk 2 3 gün kasıklarımda ağrı vardı.ama şimdi ağrım sızım kalmadı.gayet iyiyim sadece göğüslerim çok acıyo gergin.ama oda sanırım kullandığım progestandan herkezde belirtiler farklı oluyo kızlar takılmayın bence bunlara

merhaba benim de ilk gün sayılmıyosa transferimin 7. günü bu benim ikinci denemem ilk 2-3 gün ağrılarım oldu kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi ağrılar oldu hatta tuvalet ihtiyacı sonrası arttı ağrılar ama sonra kesildi şu an yok denebilir hatırladığım kadarı ile ilk denememde ağrım daha çok ve uzun sürdü
şimdi ağrı belirtimi değilmi bilemiyorum göğüslerim ağrıyo ve damarlarım tamamen yüzeye yakın ama diğerindede vardı
arkadaşlar anlıyacağınız sanırım ilaçlardan bunlar
keşke bir yolu olsada anlasak bazen rüyama girsede malum olsa diyorum bazen rüyalarım çıkardı ama oda yok
sıkıcı sıkıcı......
olumlu düşünmeliyim dimi..

benimde 7.günü kızlar.benim düne kadar ağrılarım vardı biraz bugün bişey kalmadı.hadi hayırlısı

kızlar benimde 7. günüm ve hiçbir belirti yok.sadece hafif bir akıntı oluyo.o da progestandan heralde.gerçi benim pek umudum yok ama yine de belirtileri okuyorum.aslında benim tutan gebeliğimde belimde ağrılar vardı ve çok akıntım olmuştu bunda ise tam tersi.o zaman embriyolarda iyiydi şimdi o da iyi deil.ama allahtan umut kesilmezmiş.allah hepinizin yüzünü güldürür ve hayırlısını verir inşallah

bu tüp bebek çok belirtisiz bi olay.ben 11.güne girdim.hiç bişe yok.ağrım olmayınca üzülüyorum.ertesi günü ağrı sancı basıyor.bu seferde ağrım var diye korkuyorum ertsi güne hiç bişeyim kalmıyor.psikolojik olarak çağırıyoruz herşeyi sanırım.ALLAH büyük.inşallah bizede anne olmayı nasip edecek.umudunu koru.cmrtesi test günün lütfen dua et benim için.

masalelif bugün test günün galiba allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.güzel haberlerini bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…