Merhaba arkadaslar..Benim sitede ilk günüm burda olmak iyi geliyor insana..Hani derler ya;"hekim kim,basina gelen!" halinden anlayan birilerinin yaninda oldugunu bilmek,ayni heyecanlari ayni korku ve umutlari yasiyan insanlarla beraber olmak gercekten güzel..!!! Insallah Allah korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail etsin!!!Benim 29.03.2010onda transferim oldu zorlu bir bekleyiste yalnizim.Esimin cenazesi oldugu icin yok yanimda.8nisanda sonuc belli olacak ne olur dua edin hepimizin duaya cok ihtiyacimiz var.Günler gecmek bilmiyor en zoruda belirsizlik icinde ne olacagini bilemeden beklemek Rabbim hepizin hakkinda hayirlisini versin insallah..duayla...
angelofsky çok sevindim sizin adınıza bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.bende 6 nisanda yaptırıcam testi heyecanla bekliyorum
bende dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 7.gün sonucum 39.05 pozitif çooooook mutluyum demek ki hala bendeler meleklerim...Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin benim de değerim artsın eksilmesin.....amiiinnn.....
hadi son gün yarin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz merakda birakma:CüvCüv:!!!!.Dualarim seninle :) Hakkinda hayirlisi insallah...
:CüvCüv:
burtacim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah!!!Benim sonuc negatif(
canım çok sevindim ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah. benimde 10 nisan cumartesi günü test günüm. transferin ilk günü sayarsam bugün 10. gün idrar testi yapmayı düüşünüyorum 2 embriyo yerleştirildi..
kızlar benimde 7. günüm ve hiçbir belirti yok.sadece hafif bir akıntı oluyo.o da progestandan heralde.gerçi benim pek umudum yok ama yine de belirtileri okuyorum.aslında benim tutan gebeliğimde belimde ağrılar vardı ve çok akıntım olmuştu bunda ise tam tersi.o zaman embriyolarda iyiydi şimdi o da iyi deil.ama allahtan umut kesilmezmiş.allah hepinizin yüzünü güldürür ve hayırlısını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?