transfer sonrası belirtiler

slm arkadaslar bende transferin 3. günündeyimm acaba test yapan oldumu 3 veya 4. gününde ben cesaret edmiorumm yapan varmı sonuc ne çıktııı??

hıı yap .. koca bir sıfırı gör de bak.. bu kadar erken heyecan yapmamanı öneririm. bu kadar erken tespit edemiyo maalesef tıp..
benim bildiğim kanda en erken 6-7. gün civarı ( o da gerçek değerler değilde sadece fikir verir, ve artma azalma ya da geç tutunma olacağından yanıltabilir)
idrarda ise en erken 8-9 o da hiç güvenli değil. 12-13. günü idrarda bakan ancak kanda çıktığı halde idrarda çıkmayan çook gebe var..,
biliyorum zor, benimde bu gün 10. günüm. ama biraz rahatlamaya çalış ve sabret olurmu. tam da bebişlerin tutunacağı dönemdesin. huzurlu olmaya çalış.dilerim muradına erersin.

canım 3-4 gunde daha tutunmamıs bıle olabılır bende meraklanıp 8.gunde yaptım ıdrar tabıı negatıftı ama 9.gunde kan tahlılı yaptırdım cok sukur hamıleyım suan 5 haftalık hıc belırtı aramayın bende hıc belırtı yoktu ama kanamam falan olmadı rahatım cok sukur

Duru ´ya katiliyorum ...

Daha transfer olali 3 gün bile olmamisken sonuc belli olur mu hic ...

Arkadasim biraz sakin olmali 12. günü beklemelisin ...

Olsa doktorlar 5. gün gelin kan testi yapalim derlerdii ..

Hayirlisi olsun .. Stres yapma ..

Insallah bebegin SIMSIKI tutunurr .. :teselli:

ben 10.gu nde yaptırcam kan tahlılımı drda oyle dedı 10.gunu bellı olur dedı yanı 6 gunum var test gunume

benim transferim 23 ocakta oldu.ben de 5 şubatı bekliyorum.acayip belim ağrıyor.çok test yaptım daha önceleri ve hep negatifti.bu defa kan testine kadar bekliycem.göğüslerimde birazdan patlar, her an bekliyorum.bakalım hayırlısı inşallah.

benimde bugün 7. günüm 1 martı bekliyorum inş hayırlı haberler alırım...

mrb enzim 84, umarım sonuç olumludur.. hayırlı haberlerini alırız inşallah.. benimde transferin 4. günü bende 10 martı bekliyorum.. merak içinde geçiyor.. hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar
umarım hepimizin bebişleri tutar. bende 12 Martı bekliyorum. Sol yanım şiş kasıklarım gergin ağrım ve batmalarım var göğüslerime dokunulmuyor bile:) Sonuçlarınızı paylaşın....

beklemek çok zor, arada kasıklarım ve belim ağrıyor.. bi de sanki karnımda seyirmeler oluyor.. gerçi kendimi dinlemek istemiyorum ama ne yapayım yaaa.. bugün bugün 6. gün.. 2 embriyo transfer edildi. 8 hücreli.. erken test yapsak çıkıyor mu , deneyen var mı ?

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
arkadaşlar merhabalar ben yeni üye oldum tranferimin 7.günü ve çok karın ağrım ve şişlik var herşey yolundamı acaba cevabınızı bekliyorum

merhaba burta
hoşgeldin KK ya ..benimde 6.günüm bugün.. benimde karnımda kendini hissettiren ağrı var, arada bir batma oluyor nadiren, ama ben dayanamadım dün ve bugün israr testi yaptım dün negatif çıkmıştı bugünse çook silik 2.çizgiyi gördüm...yarında sabırsız ben kanda test yaptırmayı düşünüyorum...(bende ayrıca idrarda renk ve koku değişimi oldu ayıptır söylemesi.)

teşekkür ederim cevabınız için umarım yarın güzel haberi kesinleştirirsiniz.bende salı günü kan testine gidicem beklemek çok zor .bizim durumumuzda olan herkese iyi şanslar.

benimde transfer günü ile birlikte bugün 6.günüm kizlar.bel ve kasik agrilarim oluyor.bu 3.denemem olcak.daha öncekilerindede ayni belirtiler oluyordu ve sonuç pozitifti.ancak düsükle sonuçlandi.zaman hiç geçmek bilmiyor.ellerinizi karniniza koyup bol bol dua.ayetel kürsi okuyalim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...

Merhaba arkadaslar..Benim sitede ilk günüm burda olmak iyi geliyor insana..Hani derler ya;"hekim kim,basina gelen!" halinden anlayan birilerinin yaninda oldugunu bilmek,ayni heyecanlari ayni korku ve umutlari yasiyan insanlarla beraber olmak gercekten güzel..!!! Insallah Allah korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail etsin!!!Benim 29.03.2010onda transferim oldu zorlu bir bekleyiste yalnizim.Esimin cenazesi oldugu icin yok yanimda.8nisanda sonuc belli olacak ne olur dua edin hepimizin duaya cok ihtiyacimiz var.Günler gecmek bilmiyor en zoruda belirsizlik icinde ne olacagini bilemeden beklemek Rabbim hepizin hakkinda hayirlisini versin insallah..duayla...

Canim evet haklisin ayetel kürsi konusunda insani baya rahatlatiyor.Bebekler sanki daha emniyette oluyorlar ne bileyim öyle bir güven hissi veriyor.transfer tarihlerimizde cok yakin sanirim birbirine..Insallah güzel haberlerini aliriz.:CüvCüv:

bende dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 7.gün sonucum 39.05 pozitif çooooook mutluyum demek ki hala bendeler meleklerim...Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin benim de değerim artsın eksilmesin.....amiiinnn.....

bende dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 7.gün sonucum 39.05 pozitif çooooook mutluyum demek ki hala bendeler meleklerim...Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin benim de değerim artsın eksilmesin.....amiiinnn.....

canim cok tebrik ederim, insallah degerlerin katlanarak artar, saglikla bebegini kucagina alirsin:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…