slm arkadaslar bende transferin 3. günündeyimm acaba test yapan oldumu 3 veya 4. gününde ben cesaret edmiorumm yapan varmı sonuc ne çıktııı??
hıı yap .. koca bir sıfırı gör de bak.. bu kadar erken heyecan yapmamanı öneririm. bu kadar erken tespit edemiyo maalesef tıp..
benim bildiğim kanda en erken 6-7. gün civarı ( o da gerçek değerler değilde sadece fikir verir, ve artma azalma ya da geç tutunma olacağından yanıltabilir)
idrarda ise en erken 8-9 o da hiç güvenli değil. 12-13. günü idrarda bakan ancak kanda çıktığı halde idrarda çıkmayan çook gebe var..,
biliyorum zor, benimde bu gün 10. günüm. ama biraz rahatlamaya çalış ve sabret olurmu. tam da bebişlerin tutunacağı dönemdesin. huzurlu olmaya çalış.dilerim muradına erersin.
benimde bugün 7. günüm 1 martı bekliyorum inş hayırlı haberler alırım...
merhaba arkadaşlar
umarım hepimizin bebişleri tutar. bende 12 Martı bekliyorum. Sol yanım şiş kasıklarım gergin ağrım ve batmalarım var göğüslerime dokunulmuyor bile:) Sonuçlarınızı paylaşın....
benimde transfer günü ile birlikte bugün 6.günüm kizlar.bel ve kasik agrilarim oluyor.bu 3.denemem olcak.daha öncekilerindede ayni belirtiler oluyordu ve sonuç pozitifti.ancak düsükle sonuçlandi.zaman hiç geçmek bilmiyor.ellerinizi karniniza koyup bol bol dua.ayetel kürsi okuyalim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...
bende dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 7.gün sonucum 39.05 pozitif çooooook mutluyum demek ki hala bendeler meleklerim...Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin benim de değerim artsın eksilmesin.....amiiinnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?