transfer sonrası belirtisi olmayan ve hamile kalan varmı

ESRACAG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
117
2
96
45
Hatay
arkadaşlar merhaba benim transferimin 5.günü ama bende belirti yok.Çok endişeleniyorum tutmadı mı acaba diye.benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alanınız varsa bana yardım edin ne olur.biraz desteğe ihtiyacım var

kız sabret ..kız................bak dınleme kedını...valla benımde belırtım yok ...bu defa ne ağrım var ne sızım aslında rahatım......sadece üçüncü gunu ağrım olmuştu geçtı bıdaha olmadı yarın buyuk gun canım...............bakalım ne olacak.............bak dınleme çok kendını ınş ıyı olacakkk bol dua başka elden bışey gelmez bu aşamada canım...............

hakkında hayırlısı olsun ama belirti illa hamile olacağın anlamına gelmez belirti olmaması da hamile olmayacağın anlamına gelmez sadece dua et

bence de kendini dinleme
başka işlere ver kendini
yoksa geçmez bi hafta daha

bugün annem pazara çıkıp benim için yün alacak bende örgü örecem napıyım zaman böyle geçer ancak

örnek ben hiçbi belriti yasamadım sadece akıntım oluyordu oda kullanıgım pregastan jelinden oluyordu baskada hiçbişey yasamadım ve suan 19 haftalık hamileyim ne aserme ne kusmam ne tiksinmem olmustu hakkında hayırlısı olsun canım

ayyyy bak guzell fıkır ..........bende burda gecırdım zamanımı valla........gececek canım merak etme son gun gecmıyo bıde galıba..........

angel baby, canım ne güzel ya allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Muallim evet son gün geçmek bilmiyordur Rabbim hepimize sabırlar versin.

esracim arkadaslara bende katiliyorum.ben o hatayi yaptim.çok kafama taktim.çok dinledim kendimi.pozitif sonuc alinca anladimki bosuna dert yapmisim kendime.bendede belirti bi oluyodu bi olmuyodu.simdi 10 haftayi bitirdik.ama bebegim gelismedigi için çarsamba günü alincak.sakin ama sakin takma kafana.lütfen pozitif ol.ve bol bol dua et.allahima sigin.

peki test yapmadan önce herhangi bir belirtin olmadı mı göğüslerde filan :1no2: benim test günüm yarın bi kaçgündür leke şeklinde kanamam var koyu kahve gibi bazende kırmızı çok korkuyorum olmadı mı diye senağlama zaten evde yaptığım testlerde negatif mafoldumben

uykuya eğilim dışında en ufacıcık başka birşey yoktu, şu an 14 haftalık hamileyim. üstelik ikiz bebek ile başladı hiç belirti olmayan hamileliğim... 8.hafta birini kaybettim. demem odur ki kendinizi dinlemeyin, ne kusma, ne aşerme, ne göğüs şişkinliği, ne kanama, ne lekelenme, ne kasık ne bel ağrısı... ikiz bebeklerdi ve hiçbir belirtim yoktu... herkesin bünyesi farklı imiş anladım, kendinizi yıpratmayın lütfen..

kızlar benim transferin 7.günü bugün...transferden sonra yarım saatte bi idrara gidiyorum anlamadım gitti...1 hafta oldu hala aynı...acayip belim ağrıyo,,benim belirtiler bu kadar...

mapavvrili,
ben trasnfer sonrasi idrar yolu enfeksiyonu oldum, 20 dak bir tuvalaete gidiyordum sonra acili ve kanamali oldu bir ara. doktor idrar kültürü yaptırdı ve bir ilaç verdi. sen istersen bu durumu bir doktoruna telefon ile danış... korkulacak bir şey yok antiseptik bir ilaç veriyor hamilelere uygun o hallediyor işi. ama umarım seninkisi öyle bir şey degil de bol su içmenden kaynaklanıyordur :)))

arkadaşlar serenase haklı.............gercekten belırtı aramayın ama zor bılıyorum..........beklemekkk çok zor ama ınşşşşşş o guzel gun gelecekkkkkk...............esracım....mapavrılı ınş haberlerınız sırayla gelırrrrr

canım doktoruma ulaşabilsem arıycamda yurt dışına çıkmış .....inş dediğin gibi bol su içmekten olmuştur..ben hiç bu kadar tuvalata gittiğimi bilmem.acaba bendedemi iltihap var..canım sen hamilemisin ...

Son düzenleme:
evet 14 haftalık hamileyim canım. allah sana da nasip etsin inşallah..
ona ulaşamıyorsan o zaman aynı klinikteki başka birine hatta trasnferini yapana ulaş.. idrar tahlili yaptırmam gerekir mi diye sor. bir sakatlık varsa zaten idrarda çıkıyor.ama stres yapma böyle dedim diye, sadece tetikte ol .

arkadaşlar, benım ılk denemede tuttu cok sukur, su anda 6 haftalık hamıleyım.. bende hıc belırtı olmadı, kusma tıksınme ıdrara sık sık gıtme v.s.. hıc belırtım yoktu, sadece ara sıra kasıklarımda agrı vardı ve regl olacakmısım gıbı bı agrı gelıp gıdıyordu.. evet 12 gun beklemek oldukca guc. ama ben bekledım, erken test yapmadım, ve 12. gun guzel haberı aldım, test yapmayın sakın cunku erken testlerde yanlıs sonuc cıkma olasılıgı cok yuksek, ne bosuna sevının ne bosuna uzulun... bir tavsıye daha, ben de hep belırtı aradım kendımde, herkese sordum ne hıssetınız dıye, ama sunu ogrendım kı herkes farklı hıssedıyo... o yuzden sız kendınıze donun ve sabırla 12 gun bekleyın :) allah herkesın gonlune gore versın :)

canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.....alman hastanesinden ilk defa gördüğüm yani sadece transfer için gelmiş..doktorlar olmadığı için...hemşireler normal diyo amaaaaa ne bilim nys sorun yoktur inş ben şuanda progestan fitil kullanıyorum sabah 3 öğlen 3 akşam 3...elevit.coraspin bide folbiol

Son düzenleme:
arkadaşlar defalarca dedim ama tekrar söyleyeyim belirti aramayın.bende hiç belirti olmadı hatta kesin olmıcak diee kan vrmeye bile zorla gittim.sonuç 4 tane transfer edildi 4üde tuttu.geçen hafta indirgemem oldu ve şimdi iki meleğim benimle.kendinizi dinleyip boşa stres yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…