örnek ben hiçbi belriti yasamadım sadece akıntım oluyordu oda kullanıgım pregastan jelinden oluyordu baskada hiçbişey yasamadım ve suan 19 haftalık hamileyim ne aserme ne kusmam ne tiksinmem olmustu hakkında hayırlısı olsun canım
canım doktoruma ulaşabilsem arıycamda yurt dışına çıkmış .....inş dediğin gibi bol su içmekten olmuştur..ben hiç bu kadar tuvalata gittiğimi bilmem.acaba bendedemi iltihap var..canım sen hamilemisin ...mapavvrili,
ben trasnfer sonrasi idrar yolu enfeksiyonu oldum, 20 dak bir tuvalaete gidiyordum sonra acili ve kanamali oldu bir ara. doktor idrar kültürü yaptırdı ve bir ilaç verdi. sen istersen bu durumu bir doktoruna telefon ile danış... korkulacak bir şey yok antiseptik bir ilaç veriyor hamilelere uygun o hallediyor işi. ama umarım seninkisi öyle bir şey degil de bol su içmenden kaynaklanıyordur :)))
canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.....alman hastanesinden ilk defa gördüğüm yani sadece transfer için gelmiş..doktorlar olmadığı için...hemşireler normal diyo amaaaaa ne bilim nys sorun yoktur inş ben şuanda progestan fitil kullanıyorum sabah 3 öğlen 3 akşam 3...elevit.coraspin bide folbiolevet 14 haftalık hamileyim canım. allah sana da nasip etsin inşallah..
ona ulaşamıyorsan o zaman aynı klinikteki başka birine hatta trasnferini yapana ulaş.. idrar tahlili yaptırmam gerekir mi diye sor. bir sakatlık varsa zaten idrarda çıkıyor.ama stres yapma böyle dedim diye, sadece tetikte ol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?