canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş..gittiğim yer klinik 2 tane doktoru var..ikiside benim transfer günümde yoktu yurtdışına çıkmışlar..alman hastanesinden ilk defa gördüğüm yani sadece transfer için gelmiş..doktorlar olmadığı için...hemşireler normal diyo amaaaaa ne bilim nys sorun yoktur inş ben şuanda progestan fitil kullanıyorum sabah 3 öğlen 3 akşam 3...elevit.coraspin bide folbiol
canım bende de o adet olucakmışım gibi ağrı var benimde 8.günümkızlar mrb benimde tranferin 8. günü çok merak ediyorum ara ara adet olcakmışım gibi agrım oluyor hatta regl oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok birde nefes almakda zorlanıyorumbaşka bişi yok ama bunları kullandıgım jel yapabiliyomuş beklemekten başka çare yok inşallah rabbim hepimize o güzel günleri nasip eder.
günaydın evet benimde 9.gün yarın test günüm İNŞALLAH iyi haberlerle dönerim.bende az da olsa belirtiler baş gösterdi hani hiç belirtim yok diyordum ya.kasıklarımda ağrı oluyor.siz nasılsınız belirtiler başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?