transfer sonrası belirtisi olmayan ve hamile kalan varmı

onların hepsini ben de kullandım.
o halde yapacak sey su, idrara çıkarken yanma, yapamama veya acı hissetmiyorsan sorun yok büyük ihtimalle, içini ferah tut, çok su içtiğin içindir...

eğer acı hissediyorsan bir tıp merkezine git ve idrar tahlili-kültürü yaptır sonra da hamilelik sonrasında takiplerin içinbence o tüp bebek kliniğine bir daha uğrama, nedir böyle hastasını takip etmeyen doktor ??!!

idrar tahlilinin sonucu şöyle çıkıyor ..
0-10 arası sorun yok
10-20 : sınırda sorunlu
20 den yukarı : enfeksiyon var..
tam rakamları hatırlayamamış olabilirim ama sonucu tahlili yaptırdığın yerdeki uzmanlar da söylüyor zaten .. sen bilirsin ama acın yoksa ve de tuvaleti yaparken 1-2 damla dışında yapamamak gibi şikayetin yoksa sorun yoktur gibime geliyor büyük oranla..

canım bencede orası garip bir yermiş.sadece iki doktor mu var.güzelim sen kendine bence ii bi yer bul testini falan orda yaptır

kızlar mrb benimde tranferin 8. günü çok merak ediyorum ara ara adet olcakmışım gibi agrım oluyor hatta regl oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok birde nefes almakda zorlanıyorumbaşka bişi yok ama bunları kullandıgım jel yapabiliyomuş beklemekten başka çare yok inşallah rabbim hepimize o güzel günleri nasip eder.

canım bende de o adet olucakmışım gibi ağrı var benimde 8.günüm

kızlar ınş herşey guzel olacak...............telaş etmeyın çook dınlemeyın kendınızı.................inş sonuç guzel olacak

evet herşey güzel olacak transfer günü içim çok rahattı gülerek çok sakin çıktım. hayırlısı artık benim 2. denemem bu daha farklı inş. bebişlerim duruyordur tutunmuşlardır.

kızlar hepinize marhaba. benimde 9. günüm. 31 mayısta transfer yapıldı. 3 tane donmuş embriyo. bu gün ayın 9 u .transfer gününü saymıyoruz deilmi?

gunaydn bekleyenler nasılsın..............ınşş az kaldı guzel haberlerınıze.................

günaydın evet benimde 9.gün yarın test günüm ıNŞALLAH iyi haberlerle dönerim.bende az da olsa belirtiler baş gösterdi hani hiç belirtim yok diyordum ya.kasıklarımda ağrı oluyor.siz nasılsınız belirtiler başladımı

hadı ya...........hep onıkıyı bekleyın derler...........neyse o zaman ınşşşşşşşşşş guzel haber getıtrırsın canımmmmmmmmmmmınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benimde 9 gun canim ayniyiz senle benim basta vardi agrilarim kasik agrisi bel agrisi felan gecti onlar simdi arada bir yumurtaliklarima agrii giriyor igne batmasi gibi baskada bir belirti yok hamilelik belirtilerinin asagi yukari hepsi var ama pisikoljik sanirsam!!! ilaclardanda oluyor...
canim insallah yarin guzel haberler verirsin bekleme surecinde lazim guzel positif haberler rabbim gonlune gore versin hamisler listesine eklenmen dilegiyle hadi tez ver haber yarin bekletme bizi ...dualarimdasin :Saruboceq:

maviş, esracag, hadi kızlar innnnnnşallah güzel haberler verirsiniz bizeee.Allahım mübarek cuma akşamı yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. hepimize hayırlı bebekler versin inşalllaahhh.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…