TRANSFER SONRASI BETA-HCG DEĞERLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Merhaba,
Gebe kalmaya karar verdiğim zamandan beri her durumda göz attığım bir yer burası. Eminim çoğu kadın için de bu böyle. Kendimiz ile aynı durumu yaşayan birilerinin tecrübesine cümlelerine muhtaç kalıyoruz. Bu yüzden ben de tecrübelerimi paylaşmaya karar verdim. 2 yıla yakın zamandır hamile kalamadım. Sebep ise açıklanamayan infertilite. Son olarak tüp bebek tedavisine başladım. Bu ay transfer gerçekleşti Cuma günü 10. Günümde beta hcg değerim 12.5 idi. Düşük olması beni kaygılandırdı. 2 gün boyunca burada benzer örnekler bulmak için yorumları okudum evet bi kaç örnek var yükselen değer ama az... Bugün 12. Günümde beta hcg 5 e düşmüş. Yani kimyasal gebelik yaşamışım ve bugün yarın adet olacağım. Bu süreci yasayan bilir deneyimimden yola çıkarak diyorum ki geçen zamanı kendinize zehir etmeyin stres sıkıntı ile bunu uygulamak zor biliyorum ama denemekte fayda var. Bence sonuç ile 12. Gün yüzleşmek gerek olumlu ya da olumsuz. 12 gün boyunca onlarca kez sonucu düşündüm olumsuz olursa yıkılırım dünyam karar dedim. Evet iki gün boyunca öyle oldu. Sonra dedim ki hayırlısı olsun bunu isterken samimi idim. Bir sonraki transfer için bedenimin ve ruhumun iyileşmesi gerekiyor. Şu an endişe ile bekleyen anne adayları bi rahat nefes alın herşey olacağına varır diyin. Tatlı, yumuk yumuk yavrular bizim de olacak inşallah sadece biraz daha zamanı var anlaşılan. Onları sağlıkla bekleyelim. Güçlü ve iyi hisseden, pes etmemiş annelerin bebekleri onlar...
Benim kan testi sonucum 0.1 çıktı. Bu 2. denememdi ben nasıl anne olacağım yıkıldım canım çok yanıyor.

Victory çok üzüldüm... Transferden sonra kapılıyor insan ister istemez hayaller kuruyor, beklentiye giriyor. Heyecanla, sabırsızlıkla, korkuyla, test sonucunu bekliyor. Süreç zaten çok zor kullanılan ilaçlar, çekilen fiziksel ağrılar... Sonucun negatif olması tüm bunlara tuz biber oluyor. Küçük yıldız ile vedalaşmak çok zor. Allah kaldiramayacagimiz acılar vermesin. Insanların öyle hikayeleri var ki... Ölü doğum yapanlar, yavrusu hasta olanlar, evlat acısı yaşayanlar... Bunu senin için de kendim için de söylüyorum tekrar deneyeceğiz. Sabırla, inançla... Kendini iyi hissedeceğin şeyler yap yeni transfere kadar hem ruhunu hem bedenini iyileştir yavaş yavaş... Inşallah biz de güzel haberler alacağız....

Arkadaslar gercekten cok zor bi surecten geciyoruz her sey icin umutlaniyoruz insallah diyer denemeler basarili olur. Rabbimden umut kesilmez bu sıkıntıyı ceken daha iyi anliyor Allah hic birimizin kucagini bos birakmasin...

Merhaba arkadaşlar bende 5 aralıkta trasnferimi yaptırdım c.tesi tahlil günüm günler tabi zor geçiyor ama sabırla tevekkülle beklemekten başka çaremiz yok tahlil günüm yaklaştıkça hem korkuyorum hem bi sevinç oluşuyor içimde süreç zor zahmetli ağrılı sancılı ama inşaAllah sonucumuz pozitif olunca bunların hepsini bizlere unutturacak Rabbim anne olmayı hak eden herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inş. hepimizin yardımcısı olsun

İnsallah her sey gonlune gore olsun. Benim bu gun transferin 16. Gunu pazartesi degerlerime yeniden bakilcak beklemek gercekten cok zor.insallah her sey gonlumuze gore olur Rabbim kucagimizi bos birakmasin.

Sonucunuz nasıl oldu acaba merak ettim?
Benimde 10.gün 27,3 ve 11.gün 36,9 cıktı da bekliyorum tabi birkaç gün gecmesini ama yine de size sormak istedi. Sonucunuz nasıl oldu diye

Benim kan degerlerim basta dusuktu sonra yukseldi iki gunde bir tahlil yaptirdim yukseldi die sevinirken 3. Hafta da dusuk oldu. Simdi histeroskopi yapilacak ama kendimi hazir hissettigim de. Cok sukur ki tranfer icin embriyolar var. Olmasaydi tekrar ayni islemlemlerden gecmek zorunda olucaktim. İnsallah bu denemede basarili olur ben de anne olurum.

Merhaba dondurlmus 4.gün embriyosu transfer edildi bugun transferin 11. gunu bhcg testi sonucum 22 çıktı doktor değeri düşük buldu 4 gün sonra tekrar bhcg testi istedi sizce de deger cokmu düşük yani kimyasal gebelik dış gebelik yada düşük ilemi sonuçlanır

Canım senin sonuç nasıldı ilerleyen günlerde benimde transferden sonra bhcg testi 38.12 çıktı bugün 15 ci günü ama hala aynı 38.12 benide bilgilendirir misiniz

Transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim negativ çıktı. Eger kanda gebelik olsaydi idrarda pozitif cikardi degil mi

Transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim negativ çıktı. Eger kanda gebelik olsaydi idrarda pozitif cikardi degil mi
Çıkmayabilir ilaclara dvm et 12.gün hcg baktır. Bir arkadasımın oyle oldu. 10.gün cıkmamıstı. Sonra cıktı

Benim kan testi sonucum 0.1 çıktı. Bu 2. denememdi ben nasıl anne olacağım yıkıldım canım çok yanıyor.
Merhaba bnmde ikinci denemem ve değerim bugün 1.50 cıktı nasıl yikildim. Suanda ne yapacağımı ne kadar vereceğimi bilemiyorum .aradan bir yıl geçmiş ama siz ne yaptınız hamile kaldınız mı veya sefer yukseldimi

Çıkmayabilir ilaclara dvm et 12.gün hcg baktır. Bir arkadasımın oyle oldu. 10.gün cıkmamıstı. Sonra cıktı
Merhaba canım bnde 10 cu gun buğu yaptim testi 1.50 cıktı doktorum ilaçlara devam dedi sizce çıkarmı ya umudum kalmadi ve bu 2 ci tup bebek denemem arkadasinizin degeri kaç çıkmıştı peki bilgilendirirmisiniz benim değerim de cikarmi

Merhaba canım bnde 10 cu gun buğu yaptim testi 1.50 cıktı doktorum ilaçlara devam dedi sizce çıkarmı ya umudum kalmadi ve bu 2 ci tup bebek denemem arkadasinizin degeri kaç çıkmıştı peki bilgilendirirmisiniz benim değerim de cikarmi
Hiç bilmiyorum cnm inş bebegin seninledir

Selamlar. 4. Gün embriyo transferi yapıldı
8. Gün idrar testim silik pozitif
8. Gün kan testi yaptırdım bhcg 22.2
Yarın 10. Gün tekrar kan vereceğim ama hafif koyu kahverengi lekelenmem var. İnsallah herşey yolundadır

Selamlar. 4. Gün embriyo transferi yapıldı
8. Gün idrar testim silik pozitif
8. Gün kan testi yaptırdım bhcg 22.2
Yarın 10. Gün tekrar kan vereceğim ama hafif koyu kahverengi lekelenmem var. İnsallah herşey yolundadır
Inşallah tutunmuştu canım . Benimde senin gibi oldu sonuç kimyasal gebelikle sonuçlan di hatta değerim 60 di çok sevinmiştim .ama senin gbi olup hamile kalanlarda var 2 gün sonra tekrarla

Inşallah tutunmuştu canım . Benimde senin gibi oldu sonuç kimyasal gebelikle sonuçlan di hatta değerim 60 di çok sevinmiştim .ama senin gbi olup hamile kalanlarda var 2 gün sonra tekrarla
Tekrar selam bu gün tekrarladık bhcg 57 ye yükselmiş şimdi 2 gün daha bekleyeceğiz insallah hayırlısı ile yüksel
Tekrardan selamlar bu gün tekrarladık bhcg 57 insallah yükselmeye devam eder hayırlısı ile

Tekrar selam bu gün tekrarladık bhcg 57 ye yükselmiş şimdi 2 gün daha bekleyeceğiz insallah hayırlısı ile yüksel

Tekrardan selamlar bu gün tekrarladık bhcg 57 insallah yükselmeye devam eder hayırlısı ile
Hadi bakalim yükselmeye başlamış rabbim inşallah çocuğunu sana bağışlar. Ilk tüp bebek denemesi mi..

Back
X