Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan ümit kesilmez niye erken test yaptırdın.Yaptırman gereken günü bekle, sabırlı ol, sakin ol hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar transferimin 8. Günümde kan testi verdim ama 1.20 çıktı negatif bir değer mi beklemeliyim mi umudumu kesmeliymitüm![]()
Şu merak var ya herşeyi o getiriyor insanın basına inşallah umudum var tutunur bekliyorumAllahtan ümit kesilmez niye erken test yaptırdın.Yaptırman gereken günü bekle, sabırlı ol, sakin ol hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunŞu merak var ya herşeyi o getiriyor insanın basına inşallah umudum var tutunur bekliyorum![]()
Bnce iyi yeni tutunmuş başlamış ve inanıyorum ki annesi kat kat artsınBen de 9. Gün yaptırdım 36 çıktı çok mu düşük ya?
inşallah mucize olur 8. Gün için düşük gibi geldi bana ama geç tutmuş da olabilir 12. Gün net belli oluyor tekrar yap mutlaka umutsuz da olma 2 katı artması önemli.Arkadaşlar merhaba benim de bugün 8.günüm dün akşam lekelenme oldu hafif tek seferlik. Doktorumla görüştüm test istedi 8.21 çıktı çok düşük. Böyle düşük olup olumlu ilerleyen oldu mu hiç ?
Bugün de yaptırdım 17.41 çıktı değerim 2 katına çıkmış ama neden yavaş anlamadıminşallah mucize olur 8. Gün için düşük gibi geldi bana ama geç tutmuş da olabilir 12. Gün net belli oluyor tekrar yap mutlaka umutsuz da olma 2 katı artması önemli.
O çok güzel geç tutunmus demek ki harika . önemli olan 2 katı artması hiç takılma düşük değere zaten 10. Gün 12. Gün önemliBugün de yaptırdım 17.41 çıktı değerim 2 katına çıkmış ama neden yavaş anlamadım
Bilmiyorum doktorum üzgünüm olmamış kesşn biyokimyasal dedi ama yine de 2 gün sonra test yaptır dedi bakalım yarın tekrardan yaptıracağımO çok güzel geç tutunmus demek ki harika . önemli olan 2 katı artması hiç takılma düşük değere zaten 10. Gün 12. Gün önemli
Bence ümidini kesme belli olmaz artması beni de umitlendirdi düşük bir değerdi ama sonrası artmış yine de dikkat et hamile gibi ağır iş yapma sıcak suya falan girme hiç belli olmaz gerçektenBilmiyorum doktorum üzgünüm olmamış kesşn biyokimyasal dedi ama yine de 2 gün sonra test yaptır dedi bakalım yarın tekrardan yaptıracağım
Evet dikkat ediyorum doktor ilk değerde artmaz demişti zaten sonra arttı ama bu da güzel değer değil dedi.Bence ümidini kesme belli olmaz artması beni de umitlendirdi düşük bir değerdi ama sonrası artmış yine de dikkat et hamile gibi ağır iş yapma sıcak suya falan girme hiç belli olmaz gerçekten
Canım bilemiyorum ne desem her şeye de hazırlıkli ve dayanlikli olmak lazım benim 36 çıkmıştı 2 gün sonra bir anda 2 ye düştü yıkıldım ama yapacak bir şey yok inşallah bebeğin sana tutunur mucize olur bir anda.Evet dikkat ediyorum doktor ilk değerde artmaz demişti zaten sonra arttı ama bu da güzel değer değil dedi.
Haber ver bana da merak ediyorumEvet dikkat ediyorum doktor ilk değerde artmaz demişti zaten sonra arttı ama bu da güzel değer değil dedi.
Tamam yarın haber vereceğim 4 gibi çıkar zaten hep aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum 3/3,5 arasında yapmıştım diğerleriniHaber ver bana da merak ediyorum![]()
Ne oldu canım senin durumun inşallah güzel haber vardırTamam yarın haber vereceğim 4 gibi çıkar zaten hep aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum 3/3,5 arasında yapmıştım diğerlerini
Hamile misinzArkadaşlar transferimin 8. Günümde kan testi verdim ama 1.20 çıktı negatif bir değer mi beklemeliyim mi umudumu kesmeliymitüm![]()