Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günü saymadım hiçte belirti aramadım ilk transferimde gün gün baktım ama negatif gelmişti bu sefer odaklanmak istemedimCanım hayırlı olsun darısı basıma belirtilerin nelerdi ilk günü saydın mı ikiz olabilir evet![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİlk günü saymadım hiçte belirti aramadım ilk transferimde gün gün baktım ama negatif gelmişti bu sefer odaklanmak istemedim
Siz de mi transfer olup bekliyorsunuzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmaşallah çok güzel değerin
böyle belirti yapamayıp pozitif görenler hepimize umut oluyor
Kaçıncı günde yaptınızKızlar testme bakar mısınız markası loboquick
Transfer felan olmadı pcoslıyum adetim beş gün geciktiKaçıncı günde yaptınız
Tüp bebek bölümü olunca transfer sandım adet gecikmesine göre ben göremedim ama inşallah vardırTransfer felan olmadı pcoslıyum adetim beş gün gecikti
Buraya yüklenince kalite aşırı düşüyor ya elinde net görüyorumTüp bebek bölümü olunca transfer sandım adet gecikmesine göre ben göremedim ama inşallah vardır
O zaman kan verin varsa çıkarBuraya yüklenince kalite aşırı düşüyor ya elinde net görüyorum
Evet benimde bugün 8. GünümSiz de mi transfer olup bekliyorsunuz
Gün ışığına döndürerek çekerseniz daha net çıkar böyle gözükmemişKızlar testme bakar mısınız markası loboquick
İnşallahEvet benimde bugün 8. Günüm
Güzel bir değer. Ama bence teki tutmuş:) benim 11.gun değerim 336 idi. Teki tuttu. Sağlıklı olsun da tek çift o önemli değil.Hanımlar transferin 10. Günü beta ilk defa pozitif geldi 378 geldi nasıl bu değer iki embriyo konulmuştu iki tanedirler inşallah
Öyle tabi en hayırlısı neyse o olsun inşallahGüzel bir değer. Ama bence teki tutmuş:) benim 11.gun değerim 336 idi. Teki tuttu. Sağlıklı olsun da tek çift o önemli değil.
MerhabaHanımlar transferin 10. Günü beta ilk defa pozitif geldi 378 geldi nasıl bu değer iki embriyo konulmuştu iki tanedirler inşallah
Bende 12. Gün tekrar kan testi vereceğim rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin de bir ya da iki tabi gönül ikiden yana ama en doğrusunu rabbim bilir beklemek her türlü zor geliyor ama inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreciMerhaba
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benimde 10 gün 210,49 ile pozitif çıktı benimde yaşımdan dolayı 2 embriyo bende merakla bekliyorum.Benimde hiç belirtim olmadı diyebilirim sadece ayakta 5 dk dan fazla kalınca hafif bel ağrısı dışında. Yarın tekrar tahlil yaptırıcam.Ama okuduğum kadarıyla Beta hcg ile tahmin etmek pek mümkün değilmiş hatta bazı ikiz gebeliklerde daha yavaş ilerlermiş..
Tüp bebek değil ama ikizlerime hamile kaldığımda adet günü değerim 228 diHanımlar transferin 10. Günü beta ilk defa pozitif geldi 378 geldi nasıl bu değer iki embriyo konulmuştu iki tanedirler inşallah