Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

3. Gün embyorsu 9. Günüm idrar testi yaptım negatif

arkadaşlar mrb benm transferimin 15. Günü hcg değerim 47 cıktı ve az bi kan lekesi ve gün boyu kahverengi leke geldi sizce ne bunlar

Pazartesi kan testi yapıcam canım daha bilmiyorum çoğu kişi erken dedi bakalım

Merhaba hayır suyu içtim demişsiniz acaba kendınız mı kaynattınız otunu alıp yoksa hazır pakette de var oyle mi yaptınız?
Hayıt suyu şişe ile satılıyor aktarda hazır. 1/4 oranında çay bardağında su ile karıştırıp içtim günde iki kere.

Benim 3-4 gündür ara ara kahverengi lekelenmem ve ikimlez de az az kanamam oldu böyle olan varmı transferimin 16. Günü

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı ufacıK bebişimi gördüm bugun yalnız biraz küçük gibi dedi haftaya cuma tekrar gideceğim insallah gün gectikçe büyümüş halini de görürüm.

Merhabalar herkese, 10.gunde degeri 40 cıkıp sonra beta hcg degeri artan var mıdır acaba? 5.gun embryosu..
Teşekkürler..

Güzel Anne adayları. Bu değerlerden kaçız olacagı hiç belli olmuyor inanın..
12.gün=120
14.gün=300
16.gün=500
19.gün=1980
Bugün doktor 3kese görüyorum ama 15gün sonra kalplerini dinlicez dedi.. Bir aylıkken bile hiç belli olmuyor aslında..

SİZE tavsiye edebileceğim şey hiç stres yapmayın. Kaynana, anne baba, o bu şu sitesi koyverin gitsin. Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç zaten. Umarım çoklu çoklu çocuklarınız olur. Sağlıklı günler dilerim..

Ben,
1 nisan transfer oldum.
5.Gun cift blast.embriyo idi.

8 nisanda bhch 118
12 nisanda bhcg. 731
14 nisanda bhcg. 2563 cikmisti degerim..
(Ikizlerim doğdu)

8.gun:453
10.gun:906
12 gun:2060
14.gun:5600 cikti sonucu.
Ikizleri oldu.

9.gunu 840
11.gunu 2.400
17.gün 35.400 cikmis
Üçuzlere hamileydi.

Fikir vermesi icin yazdim..

Hepinize aynı yerde mi tedavi oldunuz..

maşallah darısı başımıza

Bende değerlerimi yaziyim, bilgi akışı olsun
Transfer sonrası,

10. Gün 333
12. Gün 876 (test günüm)
15. Gün 4975

haftaya kese görcez inşallah çift görürüz çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…