Transfer sonrası Bhcg değerleriniz nelerdi?

Benimde yarin transferim var 2 embriyo biri geriden geliyormus ama insallah trabsfere kadar kalir ve tutnur ikiz cok istiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ikizin zorluklari var. 29.haftaya kadar mukemmeldi ama bi anda kasilmalardan 4 gun hastanede yattim ve suan yataga bagliyim erken dogmasinlar diye

6. gün embriyosu. Dondurulmuş, tek transfer.

7. gün b-hcg 138
9. gün b-hcg 281
11. gün b-hcg 770
14. gün karından ultrasonla keseyi gördük. (4+5)
21. gün bebeği ve kalp atışını gördük. (5+5)
28. günde de kalp atışını duymayı bekliyoruz. :emir_bebek::nazar:

Değerlerin neydi canım paylaşır mısın bize de umut ol. Allah sağlıklı ve hayırlısından versin..
Bu ikinci denememdi.5 gün iki embriyo transfer edildi. 10 gün 428 di değerim.16.gündü sanırım,az bi kanama ve pıhtı geldi.coraspirini içme dedi doktorum.herşey olabilir bekliycez dedi.salı günü gittim ve keseyi gördük. 1 temmuzda tekrar gidicem.inşallah kalbini duyarız.stres yapmasın kimse dicem ama bazen mani olamıyo insan.ilkinde tüm gün bloglar yazılar durumlar okuyodum.hergun test yapiyodum. Ikinci kez daha sakindim.rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu ikinci denememdi.5 gün iki embriyo transfer edildi. 10 gün 428 di değerim.16.gündü sanırım,az bi kanama ve pıhtı geldi.coraspirini içme dedi doktorum.herşey olabilir bekliycez dedi.salı günü gittim ve keseyi gördük. 1 temmuzda tekrar gidicem.inşallah kalbini duyarız.stres yapmasın kimse dicem ama bazen mani olamıyo insan.ilkinde tüm gün bloglar yazılar durumlar okuyodum.hergun test yapiyodum. Ikinci kez daha sakindim.rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin canım dediğin gibi sakin olmak lazım. İmreniyorum şu rahat kafası olanlara. Hiç öyle olamadım olamıcam da. Her neyse az kalmış pıtpıt ları duymaya. Hadi bakalım Allah yüzüne baksın..

Arkadaşlar 3. Gün embriyosu 10.gün HCG 28 çıktı düşük mü biraz tecrübeli arkadaşlar lütfen yazar mısınız ??

Back
X