• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası duş alımı

Esli_Han

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
98
1
86
Ankara
Arkadaşlar bugün benim transferden sonra 3. günüm. Duş almak istiyorum ama korkuyorum merkezde 3 gün sonra alabilirsin denilmişti ama yapıyımmı yapmayımmı bilemedim. bilgisi olan varmı.

alabilirsin ama bence acele etme birkaç gün daha bekle

ılık duş ayakta ve kısa süreli olmasına dikkat et

hayırlı olsun cnm

kendin bilirsin ama ben alınması taraftarı değilim damarların genişledini falan biliyorum üstelik henüz tutunmada gerçekleşmemiştir 3.gün koyulduysa canım genede sen nası ahat edeceksen öyle yap ben 7 altıbucuk haftalık hamileyim 2 kere duş aldım daha

teşekür ederim. neden ayakta oturarak olmazmı canım bide duş almak tutunması için sakıncalımı.

sıcak duş sakıncalı ve ayakta olması gerekiyor

hatta banyonun kapısını kapatmadan alabiliyorsan öyle al duşunu içeride buhar oluşmasın diye

embriyolar henüz tutunma aşamasındalar sıcak iyi değil

fazla sıcak olmasın su ve ayakta duş almalısın korkma bişi olmaz ama mumkunse fazla kalma :)))

hatta soguk su bile olabilir birde evde mümkün olduğunda sogukta kalamay çalış canım sıcak iyi değiil

çok çok teşekür ederim ben en iyisi duş almayım kokmamya.bu benim 3. denemem artık çok sıkıldım bu sefer olması için herşeyi yapmaya razıyım.

canım evet aynen benimde 2. denememde oldu inan kafam kaşınıyor derim kanıyor o kadar kötü oluyorum bugün transfer olalı 30 gün oldu eşim bazen teke gibi kokuyosun diyor ama herkez bu kokuyuda seviyor.. herşey bir amac ugruna dilerim sende başarırsın inşallah Allahım

Canım hayırlı olsun, inşallah bebişlerin tutunmuşturlar sana...
Benim merkezimde transferin ertesi günü alabilirsin demişlerdi, ben bu sitede tavsiyelere bakarak almamayayım diye düşündüm ama 2 gün dayanabildim. Yani cuma transferim olmuştu, pazar duşumu aldım ve ondan sonra hiç aksatmadan hergün duş yaptım. Herkesin dediği gibi ayakta, kısa ve soğuğa yakın bir suyla. ilk günler eşim yadımcı olmuştu, sonra sürekli kendim yaptım. Hiç bir sakıncası yok bence ve hamileyim şuan... Bu sıcakta dayanabilmek çok zor duş almadan...

benim dr um bana transferin ertasi günü alabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim zaten transfer günü duş alıp gitmiştim ben 3 gün sonra aldım

bide benim drum bana ayakta değil oturarak al ve kısa olsun dedi ve şunu da belirtiyim dr bana 15 gün yat yata bildiğin kadarda demişti

Kizlar bende oturarak banyi yaptim bisey olur mu 3.gunumdu
OLMAZ!!!!
Doktor ilk gün eve gidip duş alabilirsiniz demişti bana çok aşırı sıcak suya girmemek kaydıyla .. embiryolar rahimin taaa içinde onlara istesekte bişey yapamazmışız..

OLMAZ!!!!
Doktor ilk gün eve gidip duş alabilirsiniz demişti bana çok aşırı sıcak suya girmemek kaydıyla .. embiryolar rahimin taaa içinde onlara istesekte bişey yapamazmışız..
Col sagol Allah razı olsun dùn geceden beri uyuyamadm bisey olduysa diye

Back
X