Bu durumda 5. gun düşük de olsa bir değer çıkması gerekirdi benim de. Teşekkür ederim cevabınız için sagolun.Benim 5.gun embriyosu, 6.gunde 25 cikmisti
Tutunma zamanları farklı olabilir sizin değeriniz çok daha sonra yükselebilir, bence tahlil gününüzü bekleyinBu durumda 5. gun düşük de olsa bir değer çıkması gerekirdi benim de. Teşekkür ederim cevabınız için sagolun.
Genetiği sağlam gelen embriyonun tutunma ihtimali çok yüksek. Modunuzu düşürmeyin lutfen. Henüz çok erken. 12.gunden önce çıkmama ihtimali var demekki ki doktorlar ısrarla 12.gun test verin diyor.İnşallah teşekkür ederim. Bu benim tek şansımdi. İlk tup bebek denemem tutmuştu 4. ayın sonunda bebeğimi kaybettim. Arkasından plasentadan kaynaklanan nadir görülen bir kanser oldum tedavilerim 2 yıl sürdü bitti. Sonra Toplam 18 tane embriyo pgtye yolladim sebepsiz yere tamamı kromozomu bozuk çıktı. Bu tek sağlıklı çıkan embriyomdu.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.Merhaba bence 5. Gün erken olabilir
Bence garanti olması için 8. Gün testi tekrarlayın
Çünkü 8. Gün değeri daha yeni 10 çıkan çok kişiyle karşılaştım
Bebek geç tutunmuş olabilir
İnşallah sağolun.Genetiği sağlam gelen embriyonun tutunma ihtimali çok yüksek. Modunuzu düşürmeyin lutfen. Henüz çok erken. 12.gunden önce çıkmama ihtimali var demekki ki doktorlar ısrarla 12.gun test verin diyor.
Merhaba tekrar test verdiniz mi merak ettim. Benimde 5.gün embriyosu transfer günü hariç 5.gün kan verdim 2,040 çıktı. Hamile değilim tutmadı diye düşünüyorum yıkıldım resmen. 3.tüp bebek denememiz yıpratıcı oldu artık iyice sabrım tükendiHep okuduğum mesajlarda 5. Gün az da olsa birseyler çıkmış. Bekleyebiliyorsaniz bekleyin dünden beri tükendim çünkü ağlamaktan. İnşallah sizin olumlu olur.
Ya bı durun hemen umutsuzluga kapılmayın 8 gün bugün daha galiba yani.belki geç tutundu hemen net bişi söylemek mümkün olsaydı doktorlar 12 gün kan verin demezdi.demekki 12 güne kadar yanıltıcı sonuç verme ihtimali var.bence birkaç gün daha bekleyip kan verinMerhaba vermedim ama bugün idrar testi yaptım negatif. Olumsuz olduğu belli,ben de tükendim şuan çok kötüyüm.
Benim 5. Gün 0.34tu belki sizinki yeni yükseliyordur. İnşallah olumlu olur sizinki.
5 tane erken gebelik yaptım çıkmadı, dayanamadım kan verdim Salı günü 57 çıktı, bugün de yine verdim 147 çıktı. Yani şükürler olsun ki herşey yolunda gibi görünüyor. Test gününüzü bekleyinBu durumda 5. gun düşük de olsa bir değer çıkması gerekirdi benim de. Teşekkür ederim cevabınız için sagolun.
Benim olmadı maalesef. Sizi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah.5 tane erken gebelik yaptım çıkmadı, dayanamadım kan verdim Salı günü 57 çıktı, bugün de yine verdim 147 çıktı. Yani şükürler olsun ki herşey yolunda gibi görünüyor. Test gününüzü bekleyinhiiiç acele etmeyin
En kısa zaman da size de nasip olsun inşallahBenim olmadı maalesef. Sizi tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?