Ben yarın kan vericem tekrar sonucu buraya yazarımYa bence olmayan şey testte çıkmaz.cok erken bikac gün sabredin lütfen lütfen kendinizide üzmeyin 5 gün transferi 8 günde belli ediyor kendini diye duymuştum ama 3 gün emriyosu daha geç belli eder.bekleyin ve üzmeyin kendinizi lütfen.ve sonucuda buraya yazın olurmu merak ederim ben ya
Cok teşekkür ederim beni teselli ettiğiniz için beklicem vazgeçmedim inşallah çıkar da bende buraya o mutlu haberi verrimYa bence olmayan şey testte çıkmaz.cok erken bikac gün sabredin lütfen lütfen kendinizide üzmeyin 5 gün transferi 8 günde belli ediyor kendini diye duymuştum ama 3 gün emriyosu daha geç belli eder.bekleyin ve üzmeyin kendinizi lütfen.ve sonucuda buraya yazın olurmu merak ederim ben ya
Verdinizmi yeniden kan sonuç nedirCok teşekkür ederim beni teselli ettiğiniz için beklicem vazgeçmedim inşallah çıkar da bende buraya o mutlu haberi verrim
Benim ki 7,12 çıktı olur mu 8.günMerhaba bence 5. Gün erken olabilir
Bence garanti olması için 8. Gün testi tekrarlayın
Çünkü 8. Gün değeri daha yeni 10 çıkan çok kişiyle karşılaştım
Bebek geç tutunmuş olabilir
12. Günü bekle benceBenim ki 7,12 çıktı olur mu 8.gün
Benimde yedinci günüm kanda 1.20 çıktı sizin değeriniz arttı mı acabaBiz çok sabırsız davranıyoruz bende 8. Gün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı heveslenip kan testi yaptım 4.1 çıktı çok üzüldüm eğer sabredebiliyorsn bekle benim gibi ağlama
Maalesf regli oldumBenimde yedinci günüm kanda 1.20 çıktı sizin değeriniz arttı mı acaba
Değeriniz yükseldi mi benim de 5. Gün embriyosu ve 6. Günde değerim 24 çıktıBenim 5.gun embriyosu, 6.gunde 25 cikmisti
Merhaba, 6.gun icin normal bi deger zaten, degerim yukseldi suan 12.haftanin icerisindeyim, hayirli olsun size deDeğeriniz yükseldi mi benim de 5. Gün embriyosu ve 6. Günde değerim 24 çıktı
Peki çift transfer mi yaptırdınız tek mi? Benim çift olduğu için ikiz mi acaba diye düşünüyorum daMerhaba, 6.gun icin normal bi deger zaten, degerim yukseldi suan 12.haftanin icerisindeyim, hayirli olsun size de
Tek transferdiPeki çift transfer mi yaptırdınız tek mi? Benim çift olduğu için ikiz mi acaba diye düşünüyorum da
Anladım.. çok teşekkür ederim bilgi için. Allah bağışlasın evladınızıTek transferdi
Siz ne yaptiniz yenilediniz mi testiniziAnladım.. çok teşekkür ederim bilgi için. Allah bağışlasın evladınızı
Evet bugün onuncu günüm 270 çıktı betaSiz ne yaptiniz yenilediniz mi testinizi
Hayirli olsun, insallah katlanarak devam eder ve saglikli bir sekilde kucaginiza alirsinizEvet bugün onuncu günüm 270 çıktı beta
Şükür ki katlanarak devam etti şimdi keseyi görmek için bekliyoruz. İnşallah bi problem çıkmadan görürüz. Çok heyecanlıyımHayirli olsun, insallah katlanarak devam eder ve saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?