Transfer sonrası fitil kullanırken vajinada şişlik yaşayan; fitili yerleştirmekte zorlanan var mı?

siyahkedii22

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
84
68
18
32
Merhaba, bugün transferimin 7. Günü, günde 3 tane progesteron fitil kullanıyorum. bugün fitili yerleştirirken vajina girişi kapalı ve şiş şekildeydi. Fitili derine koyamadım, yerleştirmekte zorlandım. Transferden sonra bu durumu yaşayan var mı?

Yatarken fitili koymayı denedinizmi uzanır şekildeyken belki daha rahat yerleştirebilirsiniz

Merhaba su an ayni sorun yasiyorum doktoruma mesaj olarak bildirdim ama sadece normal yazdi
Ama bana normal gelmiyor sizdeki durum ne ogrenebildiniz mi gecti mi
Gecmis olsun bu arada

Bende de oluyor zor gidiyor ama yine de yapmaya çalışıyorum
Merhabalar ben de 5 gun once transfer oldum ve 3 gundur bu sorun yasiyorum şişlik doktorum mesaj bildirdim ama sadece normal yazdi
Sizdeki surec nasil devam etti
Ne oldugunu ogrenebildiniz mi
Gecti mi
Teşekkürler

Bende yaşadım bu durumu önce şişti kızardı daha snra kasıntı basladı sonra da yanma basladı en sn dr a dedm normal normal dıyrsnz ama normal değil artık dedm içmeye basladm .
fitili tamamen kestik sizde dayanamıyrsanız progestanı içmeyi tercih edin.doktora danısıp .benm artk zorlamaktan hafif enfeksıyon oldu herkeste olacak degıl ama benm bunye dayanamadı.

Normal arkadaşlar.. yatar pozisyonda yanda olabilir. Ve kendimizi kasmadan yapmak gerekiyor. Bende günde 3 kere kullandım ve doğal olarak şişlik oldu. Ama ileriye ittim. Zaten vücut fazlasını atıyor 🙏 Biraz fazla uzatmak ve ayakların biraz havada olması işe yarıyor 🥰

şimdi gördüm konuyu, aynı sorunu yaşıyorum kan tahlilime bir kaç gün var fakat fitili koyarken çok zorlanmaya basladım resmen içimde bir şey şiş.. sizin nasıl oldu veya nedenini öğrenebildiniz mi acaba 🙏🏼

Normal arkadaşlar.. yatar pozisyonda yanda olabilir. Ve kendimizi kasmadan yapmak gerekiyor. Bende günde 3 kere kullandım ve doğal olarak şişlik oldu. Ama ileriye ittim. Zaten vücut fazlasını atıyor 🙏 Biraz fazla uzatmak ve ayakların biraz havada olması işe yarıyor 🥰
Ben Lutinus kullanıyorum onu bir aparat yardımıyla itiyorum ama çok zorlanmaya basladım.. siz gördüğüm kadarıyla hamilesiniz ne güzel 🌸🌸 sizde bu sorunu yaşamışmıydınız..

Ben Lutinus kullanıyorum onu bir aparat yardımıyla itiyorum ama çok zorlanmaya basladım.. siz gördüğüm kadarıyla hamilesiniz ne güzel 🌸🌸 sizde bu sorunu yaşamışmıydınız..
Evet ama bende aparat yoktu. Elle ayarlıyordum. Bu zorluklar herşeye değer. O kadar iğnenin acının yanında o ne ki 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin. Pozitif i görünce başka bir maraton başlıyor. 20. Haftaya kadar diken ustundesiniz. Darısı başınıza insallah 💜💜

Evet ama bende aparat yoktu. Elle ayarlıyordum. Bu zorluklar herşeye değer. O kadar iğnenin acının yanında o ne ki 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin. Pozitif i görünce başka bir maraton başlıyor. 20. Haftaya kadar diken ustundesiniz. Darısı başınıza insallah 💜💜
Ah o kadar haklısınız ki, her şeye değer.. Amiin inşallah🙏🏼♥️🦋

Back
X