- 4 Mart 2025
- 1.089
- 619
- 38
- 37
Karnıma ağrılar giriyor randevumda ta saat beşte. Teşekkür ediyorum duaların için Rabbim inşallah şeninde sağlıkla kucağına almayı nasip ederHeyecan çok normal. Duam seninle. Allah'ım güzel sonuç almayı nasip etsin . Sağlıkla ilerlesin inşaallah Ben dua okuyarak girmiştim. Öyle korkum vardı ki ya ki keseyi görene kadar hayırlı olsun.
23 hazıran da oldu ben 18 temmuzda kontrole gittim böyle demişti doktorMerhaba saglikla kucaginiza alintransfer ne zaman olmustu acaba? Kac haftadan sonrasi radyasyon acisindan tehlikesiz oluyor
Çok çok amin inşallahKarnıma ağrılar giriyor randevumda ta saat beşte. Teşekkür ediyorum duaların için Rabbim inşallah şeninde sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Merhaba hayırlı olsunMerhaba annelerim ben 23 Haziran da 5 . Gün embriyosu transfer oldum , 7-8-9 gün negatif geldi idrar testim 10. Gün 134 12 . Gün 350 15. Gün 943 geldi , yanı 7 Temmuz da
Bende 18 temmuza randevu aldım sizde kalp atışı ve keseyi beraber görür müyüm ve ben sizce kaç haftalığım
Son adet tarıhım 01.06
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba. Bende benzer durumu yaşıyorum şuan transferimin 7. Günü erken gebelik testim negatif çıktımerhaba, umarım sizin için her şey yolunda gidiyordur. ben de 19 temmuzda dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum. bu 2. transfer. ilkinde malesef kalp atışı duyamamıştık. ancak ilk transferde 7. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm. bu kez malesef 7. gün sabah ve 8. güne bağlayan gece test yaptım negatif. yarın test günüm. sabah birkaç damla pembe lekelenme oldu, öğleden sonra da hafif bir kahverengi lekelenme. birkaç gündür regl olacak gibi sancım vardı ama bugün karın ağrım var baya. benzer şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı? reglim 31inde normalde. günde 1 progrstan fitil dışında ilaç kullanmıyorum
MerhabaMerhaba annelerim ben 23 Haziran da 5 . Gün embriyosu transfer oldum , 7-8-9 gün negatif geldi idrar testim 10. Gün 134 12 . Gün 350 15. Gün 943 geldi , yanı 7 Temmuz da
Bende 18 temmuza randevu aldım sizde kalp atışı ve keseyi beraber görür müyüm ve ben sizce kaç haftalığım
Son adet tarıhım 01.06
Sonucunuzu merak ettim insallah pozitiftirMerhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba. Bende benzer durumu yaşıyorum şuan transferimin 7. Günü erken gebelik testim negatif çıktı
Malesef negatif tutunamamış... Sizin durumunuz nedir pekiSonucunuzu merak ettim insallah pozitiftir
Benim cumartesi kan tahlılıMalesef negatif tutunamamış... Sizin durumunuz nedir peki
hayır bende lekelenme olmadı. ama tutunma belirtisi diye biliyorum. İnşaALLAH pozitif alırsınızBenim cumartesi kan tahlılı
Sizde hiç lekelenme oldu mu?
Bu benim 2. Trasnfer ilk tutmamıstıhayır bende lekelenme olmadı. ama tutunma belirtisi diye biliyorum. İnşaALLAH pozitif alırsınız
Evet seni çok iyi anlıyorum. ben pazar günü kan testiyle öğrendim ve yıkıldım. Halada kendime gelemedim. Ama bildiğim okuduğum kadarıyla kaset testte pozitifi görmen 12 ve 13. günden itibaren oluyormuş. Üzülme kan testin ne zamanBu benim 2. Trasnfer ilk tutmamıstı
Bunda çok 6.7. Gunler kahve rengi lekelenme oldu sonra 7. Gun durdu ben erken test yaptım cok silikti bi umutlandım sonra dün ve bugun kaset test yaptım çıkar dıye hiç cıkmadı tek çizgi
Doğal olarak bi yıkıldım
9. Gun kan testı 5.89 cıktıEvet seni çok iyi anlıyorum. ben pazar günü kan testiyle öğrendim ve yıkıldım. Halada kendime gelemedim. Ama bildiğim okuduğum kadarıyla kaset testte pozitifi görmen 12 ve 13. günden itibaren oluyormuş. Üzülme kan testin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?