Hiç bozma moralini çok kişi kahverengi akıntı yaşamış tutunma dönemlerinde. %9-42 oranında görülüyormuş içini ferah tutmaya çalışİnşallah sizin de sonucunu hayırlı olur Bugün kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu biraz ama toparladım kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bozma moralini çok kişi kahverengi akıntı yaşamış tutunma dönemlerinde. %9-42 oranında görülüyormuş içini ferah tutmaya çalışİnşallah sizin de sonucunu hayırlı olur Bugün kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu biraz ama toparladım kendimi
Öyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.Hiç bozma moralini çok kişi kahverengi akıntı yaşamış tutunma dönemlerinde. %9-42 oranında görülüyormuş içini ferah tutmaya çalış![]()
İnşallah bende de sol tarafta adet sancısına benzer sancı var bugün. Rahmin sol tarafı hafif yukarı kalkık olduğundan hep o tarafımda yumurtlama adet dönemlerinde ağrı olur. Ne anlama geliyo acaba, çok kendimi dinlememeye çalışsamda bu belirsizlik çok yıpratıyoÖyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.
Bu dönemlerde regl döneminde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sanırım o yüzden ayırmak çok zor sizin kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosuİnşallah bende de sol tarafta adet sancısına benzer sancı var bugün. Rahmin sol tarafı hafif yukarı kalkık olduğundan hep o tarafımda yumurtlama adet dönemlerinde ağrı olur. Ne anlama geliyo acaba, çok kendimi dinlememeye çalışsamda bu belirsizlik çok yıpratıyo![]()
5. Gün embriyosu benim. Geçen perşembe transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 5. Gün. Şişli memorialde tedavi görüyorum, hastane 20si test günü dedi. Siz nasıl hissediyosunuz olumlu ya da olumsuz bir hissiniz var mı?Bu dönemlerde regl döneminde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sanırım o yüzden ayırmak çok zor sizin kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosu
Benim 6. Gün embriyosu 20 sinde benim de kan testim . Bugün 6. Günüm valla ben hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim yok lekelenmem var sadece. Benim adetlerimde hissetmeden olur hep yani ben hiçbir şey hissetmiyorum5. Gün embriyosu benim. Geçen perşembe transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 5. Gün. Şişli memorialde tedavi görüyorum, hastane 20si test günü dedi. Siz nasıl hissediyosunuz olumlu ya da olumsuz bir hissiniz var mı?
Ağrı olmaması daha iyiymişki aayy bi yanım kıpır kıpır bi yanım salya sümük çook heyecanlıyımmBenim 6. Gün embriyosu 20 sinde benim de kan testim . Bugün 6. Günüm valla ben hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim yok lekelenmem var sadece. Benim adetlerimde hissetmeden olur hep yani ben hiçbir şey hissetmiyorum![]()
Ya valla benim ikinci denemem ilki kadar heyecanlı değilim ama yine de heyecan var tabii... herşeyin hayırlısı Allah emeğimizi boşa çıkartmasınAğrı olmaması daha iyiymişki aayy bi yanım kıpır kıpır bi yanım salya sümük çook heyecanlıyımm![]()
Amin inşallah güzel haberlerini beklicemYa valla benim ikinci denemem ilki kadar heyecanlı değilim ama yine de heyecan var tabii... herşeyin hayırlısı Allah emeğimizi boşa çıkartmasın![]()
Amin ben de sizden haber bekleyeceğimAmin inşallah güzel haberlerini beklicem![]()
Aynen düşünmek istemiyorum ama elimde değilZaman geçmek bilmiyor ...
Kaçıncı gününüz?Aynen düşünmek istemiyorum ama elimde değil
5.günüm sizinKaçıncı gününüz?
Benim 7. Günüm5.günüm sizin
Belirti var mıBenim 7. Günüm
Hayır hiçbir belirtim yok sadece kahverengi lekelenme oldu biraz dün doktorum Progestan 50 lik iğne yazdı. Sizde var mı belirtiBelirti var mı
merhaba lekelenme yerleşme kanaması olabilir umarım öyledir bebeğiniz sıkı sıkı tutunur size :)Hayır hiçbir belirtim yok sadece kahverengi lekelenme oldu biraz dün doktorum Progestan 50 lik iğne yazdı. Sizde var mı belirti
Umarım öyledirmerhaba lekelenme yerleşme kanaması olabilir umarım öyledir bebeğiniz sıkı sıkı tutunur size :)
inşAllah raha olun lütfen stres olmamaya çalışın biliyorum çok zor ama kendinizi oyalayacak şeyler bulunUmarım öyledir![]()
Öyle yapmaya çalışıyorum bu ikinci denemem diğerine göre daha rahatım ama bu lekelenme canımı şıktı. İnternetten araştırdım birçok kasımda görüşebiliyormus biraz su serpildi yüreğime. Sizin kaçıncı gününüz siz de var mı belirtiinşAllah raha olun lütfen stres olmamaya çalışın biliyorum çok zor ama kendinizi oyalayacak şeyler bulun