Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hiç bozma moralini çok kişi kahverengi akıntı yaşamış tutunma dönemlerinde. %9-42 oranında görülüyormuş içini ferah tutmaya çalış ❤️🙏🏼
Öyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.

Öyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.
İnşallah bende de sol tarafta adet sancısına benzer sancı var bugün. Rahmin sol tarafı hafif yukarı kalkık olduğundan hep o tarafımda yumurtlama adet dönemlerinde ağrı olur. Ne anlama geliyo acaba, çok kendimi dinlememeye çalışsamda bu belirsizlik çok yıpratıyo :(

İnşallah bende de sol tarafta adet sancısına benzer sancı var bugün. Rahmin sol tarafı hafif yukarı kalkık olduğundan hep o tarafımda yumurtlama adet dönemlerinde ağrı olur. Ne anlama geliyo acaba, çok kendimi dinlememeye çalışsamda bu belirsizlik çok yıpratıyo :KK43:
Bu dönemlerde regl döneminde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sanırım o yüzden ayırmak çok zor sizin kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosu

Bu dönemlerde regl döneminde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sanırım o yüzden ayırmak çok zor sizin kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosu
5. Gün embriyosu benim. Geçen perşembe transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 5. Gün. Şişli memorialde tedavi görüyorum, hastane 20si test günü dedi. Siz nasıl hissediyosunuz olumlu ya da olumsuz bir hissiniz var mı?

5. Gün embriyosu benim. Geçen perşembe transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 5. Gün. Şişli memorialde tedavi görüyorum, hastane 20si test günü dedi. Siz nasıl hissediyosunuz olumlu ya da olumsuz bir hissiniz var mı?
Benim 6. Gün embriyosu 20 sinde benim de kan testim . Bugün 6. Günüm valla ben hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim yok lekelenmem var sadece. Benim adetlerimde hissetmeden olur hep yani ben hiçbir şey hissetmiyorum 😂😂😂

Benim 6. Gün embriyosu 20 sinde benim de kan testim . Bugün 6. Günüm valla ben hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim yok lekelenmem var sadece. Benim adetlerimde hissetmeden olur hep yani ben hiçbir şey hissetmiyorum 😂😂😂
Ağrı olmaması daha iyiymişki aayy bi yanım kıpır kıpır bi yanım salya sümük çook heyecanlıyımm 🙂🙂🙂

Ağrı olmaması daha iyiymişki aayy bi yanım kıpır kıpır bi yanım salya sümük çook heyecanlıyımm 🙂🙂🙂
Ya valla benim ikinci denemem ilki kadar heyecanlı değilim ama yine de heyecan var tabii... herşeyin hayırlısı Allah emeğimizi boşa çıkartmasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

inşAllah raha olun lütfen stres olmamaya çalışın biliyorum çok zor ama kendinizi oyalayacak şeyler bulun
Öyle yapmaya çalışıyorum bu ikinci denemem diğerine göre daha rahatım ama bu lekelenme canımı şıktı. İnternetten araştırdım birçok kasımda görüşebiliyormus biraz su serpildi yüreğime. Sizin kaçıncı gününüz siz de var mı belirti

Back
X