Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Öyle yapmaya çalışıyorum bu ikinci denemem diğerine göre daha rahatım ama bu lekelenme canımı şıktı. İnternetten araştırdım birçok kasımda görüşebiliyormus biraz su serpildi yüreğime. Sizin kaçıncı gününüz siz de var mı belirti
benim 2 tane olumsuz tüp bebeğim var adet olmayı bekliyorum adet olunca 3. için başlıcam tekrar

Merhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu

Merhabalar benimde geçen perşembe 5. Gün dondurulmuş tek embriyontransferim yapıldı. Cumartesi test günüm, duygularım karmakarışık. İlk transferim olduğu için de baya tecrübesizim. Günler geçmiyo, yarın evden çalışmaya başlıcam. Belirtileriniz var mı kızlar? İnşallah hepimiz pozitifi görürüz 🙏🏼
Bende aşırı heyecan stres var perşembe günü oldu bugün 6.gunum transfer gününü saymazsak 3.gun emriyosu kondu belirti ilk günlerde oldu suan hiç bişi yok kötü mü iyi mi bilmiyorum 23unde test günüm evde idrar testi yaptım :(tabi çok erkendi

Merhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu
Belirtiler herkeste olmuyor aslında çok takılmamak gerek olanlar da ilaçlardan oluyor diye biliyorum. Benim de lekelenmem var çok korkuyorum

Kanama dahi olsada hatta ilaçlara devam etmemiz gerektiğini söylediler demek ki olabiliyor oyuzden stres yapmaktan beklemek lazm elimizde değil ama :KK43: mecburuz
Evet ilaçlara devam ediyorum hatta başka bit iğne daha yazdı onu da kullanıyorum üç tane iğne kullanıyorum sadece valla rabbim yardımcımız olsun

Back
X