- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 63
- 30
İnşallah canımGüzel haberleri bekliyoruz yarın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımGüzel haberleri bekliyoruz yarın![]()
GözünüzaydınDeğerim 369 çok şükür![]()
İlaç kullanırken hasta olmazsın canım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mıKızlar bana yardımcı olun lütfen
Bugün 10. Günüm ve dün aksam pembe lekelenmem bu sabahta sütlü kahveye döndü adet olacağım diye çok korkuyorum fikri olan söylesin lütfen hiç bir yere göremedim ilaç kullanırken adet olma ihtimalimiz var mı9 gibi doktorumu arayacagim sabaha kadar gözüme uyku girmedi
Hayır yapmadım, transferim başından beri test günü kan da öğreneceğim diye kendimi şartladim eşim de bekle diyor, pazartesi sabah dan kan vereceğim. Ama şimdi böyle lekelenme olunca panik oldum bu zamana kadar hep bı kasık ağrım vardı hiç lekelenme olmamıştı inşallah adet olmam hala alt karnım ağrıyorİlaç kullanırken hasta olmazsın canım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı
Adet zamanları oldugu için sancılar oluyor evet ama adet olmazsın yerleşme kanamasıdır kalbini ferah tutHayır yapmadım, transferim başından beri test günü kan da öğreneceğim diye kendimi şartladim eşim de bekle diyor, pazartesi sabah dan kan vereceğim. Ama şimdi böyle lekelenme olunca panik oldum bu zamana kadar hep bı kasık ağrım vardı hiç lekelenme olmamıştı inşallah adet olmam hala alt karnım ağrıyor9 gibi doktorumu arayacağım
![]()
İnşallah öyledir canım Çok sağol içime su serptin, inan sabaha kadar gözüme uyku girmediAdet zamanları oldugu için sancılar oluyor evet ama adet olmazsın yerleşme kanamasıdır kalbini ferah tut
AminnnnnnGözünüzaydınsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
10.gün kan testi için yeterli bi gün. Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Bende 11.gün lekelenme ile kan vermiştim. Kan testini mutlaka yaptırın bugün, çünkü pozitifse doktorunuz ilaçlarınızı değiştirebilir, yeni ilaçlar ekleyebilir kanamayı durdurmak için. Güzel haberleri paylaşırsınız inşallahKızlar merhaba,
Sabah doktorumla konuştum lekelenme için bugün 10. Günüm ve kan testi vermemi istedi test günüm normal de 12 temmuz daha 2 gün var sizce bugün yaptığım testte eğer pozitifse çıkar mı bilemedim erken mi sizce![]()
İnşallah dediğin gibidir canım, adet olmaktan çok korkuyorum. Evet doktorum da öyle dedi sonucuna göre iğne yazacağım dedi. Henüz gitmedim hastaneye eşimin işyerinden gelmesini bekliyorum beraber gideceğiz. İnşallah güzel bir sonuç alırım10.gün kan testi için yeterli bi gün. Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Bende 11.gün lekelenme ile kan vermiştim. Kan testini mutlaka yaptırın bugün, çünkü pozitifse doktorunuz ilaçlarınızı değiştirebilir, yeni ilaçlar ekleyebilir kanamayı durdurmak için. Güzel haberleri paylaşırsınız inşallah![]()
Çok şükür değerin iyi geldi senin deİnşallah dediğin gibidir canım, adet olmaktan çok korkuyorum. Evet doktorum da öyle dedi sonucuna göre iğne yazacağım dedi. Henüz gitmedim hastaneye eşimin işyerinden gelmesini bekliyorum beraber gideceğiz. İnşallah güzel bir sonuç alırım![]()
Evet canım çok sevindim inşallah pazartesi de iki kat artış olur ona göre doktor gün belirleyecekÇok şükür değerin iyi geldi senin de![]()
Olur olur değerin çok güzel çıkmış maşallahEvet canım çok sevindim inşallah pazartesi de iki kat artış olur ona göre doktor gün belirleyecek![]()
Ya sağol canımOlur olur değerin çok güzel çıkmış maşallah![]()
Benim de iyi işte kız olacak inşallahYa sağol canımsen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamilelik ? Cinsiyeti neydi senin bebisinin
Yaa yerimm maşallahBenim de iyi işte kız olacak inşallah![]()
İnşallah canım inşallahYaa yerimm maşallahbiliyor musun ben transferden çıkınca eşim bana getirdin mi kızımızı demişti
kız hissediyormuş inşallah o günleri görürüm daha çok
![]()