Uyanır uyanmaz tekrar uzanmak istiyorum resmen ogledrn sonra biraz daha iyi oluyorum ama genelde anlamda sıcak hava da etkiliyor...Bende sabahları çok halsizim ayın 10u kontrolüm sıcaklar zor haklısın bayılacak gibi oluyorum bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanır uyanmaz tekrar uzanmak istiyorum resmen ogledrn sonra biraz daha iyi oluyorum ama genelde anlamda sıcak hava da etkiliyor...Bende sabahları çok halsizim ayın 10u kontrolüm sıcaklar zor haklısın bayılacak gibi oluyorum bazen
Bende öyle oluyorum sıcak etkiliyorUyanır uyanmaz tekrar uzanmak istiyorum resmen ogledrn sonra biraz daha iyi oluyorum ama genelde anlamda sıcak hava da etkiliyor...
Bende 26+1. Gece gündüz klimayla yaşıyorum. Aşırı yemiyorum ama akşamları nefesim daralıyor, sıkışıyorum. Çok şişiyor karnım. Sabah uyandığımda inmiş oluyor. Sıcaktan pek yürüyüş falan da yapamıyorum. Ağustosun bir an önce bitmesini diliyorum :)Selam kızlar nasıl gidiyor süreç?Ben 24+3 nefes darlığım oluyor ve sabahlari halsizlik...27. Haftada kontrol var...yaz hamileliği Out diyorum![]()
Bence 7.gün erken, çıkarsa iyi güzel ama çıkmazsa moraliniz bozulur, üzülürsünüz. 10.güne kadar bekleyin derim. İdrara zaten belli olmuyor, kan her zaman daha garanti.Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Teşekkür ederimBence 7.gün erken, çıkarsa iyi güzel ama çıkmazsa moraliniz bozulur, üzülürsünüz. 10.güne kadar bekleyin derim. İdrara zaten belli olmuyor, kan her zaman daha garanti.
Aynen şu ağustos bitse bi rahatlarız insallah ilk cocugumda kış hamilesiydim 32. Haftaya kadar da çalıştım ama ama hem yaz hem ilerleyen yaş -37- etkiliyor sanirim bu defa pandemi kaynaklı hic çalışmadım nerdeyse ama yine de çok zorlandım.Muhtemelen 24. Hafta idari izniyle birlikte eylülde de başlamayacagim...Bi daha da yapmam cocuk diyorum eşime sanki her an oluyor ya çocuğumBende 26+1. Gece gündüz klimayla yaşıyorum. Aşırı yemiyorum ama akşamları nefesim daralıyor, sıkışıyorum. Çok şişiyor karnım. Sabah uyandığımda inmiş oluyor. Sıcaktan pek yürüyüş falan da yapamıyorum. Ağustosun bir an önce bitmesini diliyorum :)
Canım senin adına çok sevindim herşey güzelmiş maşallah. Ben 15 temmuzda doğum yaptım 24+5 te . Arya kuvezde 43 gündür bekliyoruz iyi olmasını ama daha 2 3 ay kuvezde kalacak inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder. Herkesin ve benim deMerhaba kızlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikler ? Bu hafta kontrolüm vardı, herşey yolunda, ultrasonda bebişten gülücük aldık
Bende aşırı sıcak basması var, gece gündüz klimayla yaşadığım halde, oturduğum yerde ter basıyor. Bir de halsizlik var bu aralar. Siz de durumlar nasıl ?
ozge2126 sen nasılsın özge ? Görmüyorum bi süredir seni, herşey yolunda mı ?
Rabbim en kısa zaman da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çabuk toparlar kavuşursunuzCanım senin adına çok sevindim herşey güzelmiş maşallah. Ben 15 temmuzda doğum yaptım 24+5 te . Arya kuvezde 43 gündür bekliyoruz iyi olmasını ama daha 2 3 ay kuvezde kalacak inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder. Herkesin ve benim de
Amin canım inşallah hepimiz sagsalim alalım kucagımızaRabbim en kısa zaman da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çabuk toparlar kavuşursunuz![]()
Arya çok güçlü bir bebek iyi olacak. En kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallahCanım senin adına çok sevindim herşey güzelmiş maşallah. Ben 15 temmuzda doğum yaptım 24+5 te . Arya kuvezde 43 gündür bekliyoruz iyi olmasını ama daha 2 3 ay kuvezde kalacak inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder. Herkesin ve benim de
Cok gecmis olsun bir süredir görmüyorum ben de seni,umarim tez zamanda cikar kuvezden bir sebebi var mıydı erken doğumun ozge?Canım senin adına çok sevindim herşey güzelmiş maşallah. Ben 15 temmuzda doğum yaptım 24+5 te . Arya kuvezde 43 gündür bekliyoruz iyi olmasını ama daha 2 3 ay kuvezde kalacak inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder. Herkesin ve benim de
Ben sıcaklardan fena haldeyim 27+1 de kontrolüm vardi gecen hafta bizim kuş 1160 gr olmuş doktorum şeker yüklemesi önermedi iyi bir kahvaltı sonrası tokluk şekerine baktır dedi.Idrarda hafif enfeksiyon cikti ona da ilaç verecek sanirim bugun cikti sonucum yolladım ama dönmedi daha...doğumu Kasım başı planlıyor bakalım.Merhaba kızlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikler ? Bu hafta kontrolüm vardı, herşey yolunda, ultrasonda bebişten gülücük aldık
Bende aşırı sıcak basması var, gece gündüz klimayla yaşadığım halde, oturduğum yerde ter basıyor. Bir de halsizlik var bu aralar. Siz de durumlar nasıl ?
ozge2126 sen nasılsın özge ? Görmüyorum bi süredir seni, herşey yolunda mı ?
Aksi gibi bu sene hava hiç serinleyecek gibi de değil. Eylülde böyle geçecek korkarımBen sıcaklardan fena haldeyim 27+1 de kontrolüm vardi gecen hafta bizim kuş 1160 gr olmuş doktorum şeker yüklemesi önermedi iyi bir kahvaltı sonrası tokluk şekerine baktır dedi.Idrarda hafif enfeksiyon cikti ona da ilaç verecek sanirim bugun cikti sonucum yolladım ama dönmedi daha...doğumu Kasım başı planlıyor bakalım.
Masallah guzellikle büyüsün,ben de tiroid hastasıyım ama nodullerim var kana etki etmiyor hamileliğin başında tsh düşük çıkmıştı takip ettirdim daha sonra normale gecti...Enfeksiyon yaygın evet zaten afedersiniz tuvaletten çıkamıyoruz ki idrarın surekli gelmesindenAksi gibi bu sene hava hiç serinleyecek gibi de değil. Eylülde böyle geçecek korkarımEnfeksiyon çok yaygın sanırım hamilelikte ilaçla geçer hemen. Benimde tshım 4.2 çıktı endokrine yönlendirdi, tsh ve anti-tpo baktırdık tekrar. Tsh 1.92 çıktı diğeride normaldi. İlaçlık bi durum yok dedi, o gün bi yükseldi ya da aile hekimliğinde hata oldu belkide
29+1 de 1450 gram çıktı benimkide. Sona doğru yaklaşıyoruz bakalım
Sorma ya uykuların hiç tadı yok. Bi türlü rahat pozisyonu bulamıyorum, dön dön tuvalete kalk sabaha kadar böyleMasallah guzellikle büyüsün,ben de tiroid hastasıyım ama nodullerim var kana etki etmiyor hamileliğin başında tsh düşük çıkmıştı takip ettirdim daha sonra normale gecti...Enfeksiyon yaygın evet zaten afedersiniz tuvaletten çıkamıyoruz ki idrarın surekli gelmesindengece uyumadan bir sey içemiyorum resmen surekli kalkmamak için...
Evet apandistim çürümüş 1600 de bir kişide görülüyormuş o da bana denk geldi inşallah sağlıklı bir şekilde çıkarCok gecmis olsun bir süredir görmüyorum ben de seni,umarim tez zamanda cikar kuvezden bir sebebi var mıydı erken doğumun ozge?
İnşallahArya çok güçlü bir bebek iyi olacak. En kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah![]()
![]()
Hayirlisi olsun canim üzüldüm valla ama bir yandan da kızın cok güçlü geçirecek insallah kuvez sürecini de tez zamanda kucağına alirsin umarımEvet apandistim çürümüş 1600 de bir kişide görülüyormuş o da bana denk geldi inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar![]()