• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası idrar testi

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
301
33
30
Hanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi 🤗

Merhaba senin konudan bir konu daha çıktı önüme orda gördüm 7.gün de gören olmuş ama çok silikmiş 9.gün kan vermiş . İnşallah hayırlı haberler alırsın ♥️🙏🏻 Güzel haberlerini duymak nasip olsun biliyorum beklemek çok zor ama biraz daha sabret güzellik 🌸

Merhaba ben 8. Günde kanda öğrenmiştim 195 çıkmıştı ama 7.günde de idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden umarım pozitif sonuç alırsınız 🙏

Hanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi 🤗
Ben 5. gün çok silik 6.günü daha net görmüştüm idrarda canım 6.günü kanda da baktırmıştım 33 çıkmıştı . Ama benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu 😍

Benim transferimin 6.gününde erken gebelik testinde çok net çıkmıştı 😊
7.günüde kanımı verdim, değerim 131 çıkmıştı 😊

Dün 5.günumdu negatif çıktı inşallah sonuç değişir ama üzülmem diye dusundüysemde çok üzüldüm çok ağladım bence erken yapıp canını sıkma 😏

Bugün 6.gunum 30 temmuzda 2 embriyo tranferi olmuştu dün erken gebelik testi negatif çıktı bugün ucuz testlerde aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördüm 🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍mutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum 🤗🤗🤗şimdi kardeşim erken gebelik testi alacak onunla da deneyeceğim demek neymiş dün boşu boşuna bebegimi üzmüş olabilirim😘😘😘😍😍

Bugün 6.gunum 30 temmuzda 2 embriyo tranferi olmuştu dün erken gebelik testi negatif çıktı bugün ucuz testlerde aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördüm 🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍mutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum 🤗🤗🤗şimdi kardeşim erken gebelik testi alacak onunla da deneyeceğim demek neymiş dün boşu boşuna bebegimi üzmüş olabilirim😘😘😘😍😍
Yaaaa 😍😍😍😍😍😍😍 cok güzellll insallah vardır seninledir fotoğrafını atarsın😍🥰😍 testın bana da umut olsunnn

Yaaaa 😍😍😍😍😍😍😍 cok güzellll insallah vardır seninledir fotoğrafını atarsın😍🥰😍 testın bana da umut olsunnn
Erken gebelik testi yapınca atarım dua et nolur ordada 2.cizgiyi goruyum rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah yaaaa🤗🤗🤗😍😍😍😍😘

Yaaaaa çok mutlu oldum süper ❤❤❤❤ bizide haberdar edin hadi inşallah bebisler sizinledir 😍😍😍

Yaaaaa çok mutlu oldum süper ❤❤❤❤ bizide haberdar edin hadi inşallah bebisler sizinledir 😍😍😍
Testi yapar yapmaz yazacağım dün negatif görünce bakmadığım site kalmadı umut olsun diye sağolsun umut olan bi sürü kişi yazdı inşallah hepimizin bebekleri bizledir rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Testi yapar yapmaz yazacağım dün negatif görünce bakmadığım site kalmadı umut olsun diye sağolsun umut olan bi sürü kişi yazdı inşallah hepimizin bebekleri bizledir rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Sabredemiyoruz keşke bekleyebilsek biraz🙈 kaset testte çıktıysa erken gebelikte de çıkar inşallah merak etmeyin😍😍

Back
X