- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Hanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. GÜN AKŞAM İDRARDA ÖĞRENMİŞTİMUmarım ınsallah cok sagolun❤
Benimde bugün 2.günüm utanmasam şimdiden yapacağım bende çok maerk ediyorumHanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi![]()
Ben 5. gün çok silik 6.günü daha net görmüştüm idrarda canım 6.günü kanda da baktırmıştım 33 çıkmıştı . Ama benim 5.gün dondurulmuş embriyoyduHanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi![]()
Benimde ikinci gunum 6 7 öğreniyorlar genel olarakBenimde bugün 2.günüm utanmasam şimdiden yapacağım bende çok maerk ediyorumyapan ve erken öğrenen var ki acaba
Ben 4.günden başlayacağım sanırım yarınBenimde ikinci gunum 6 7 öğreniyorlar genel olarak![]()
Cogu kisinin daha gec cikmis bende araştırdım üzülmeyinDün 5.günumdu negatif çıktı inşallah sonuç değişir ama üzülmem diye dusundüysemde çok üzüldüm çok ağladım bence erken yapıp canını sıkma![]()
Bende yaptım biraz önce negatif bende 31 temmuzda transfer oldum 5. Gun 2 tane ama erken diye düşünüyorumDün 5.günumdu negatif çıktı inşallah sonuç değişir ama üzülmem diye dusundüysemde çok üzüldüm çok ağladım bence erken yapıp canını sıkma![]()
YaaaaBugün 6.gunum 30 temmuzda 2 embriyo tranferi olmuştu dün erken gebelik testi negatif çıktı bugün ucuz testlerde aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördümmutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum
şimdi kardeşim erken gebelik testi alacak onunla da deneyeceğim demek neymiş dün boşu boşuna bebegimi üzmüş olabilirim
![]()
Erken gebelik testi yapınca atarım dua et nolur ordada 2.cizgiyi goruyum rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah yaaaaYaaaacok güzellll insallah vardır seninledir fotoğrafını atarsın
testın bana da umut olsunnn
Yaaaaa çok mutlu oldum süper ❤❤❤❤ bizide haberdar edin hadi inşallah bebisler sizinledirBugün 6.gunum 30 temmuzda 2 embriyo tranferi olmuştu dün erken gebelik testi negatif çıktı bugün ucuz testlerde aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördümmutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum
şimdi kardeşim erken gebelik testi alacak onunla da deneyeceğim demek neymiş dün boşu boşuna bebegimi üzmüş olabilirim
![]()
Testi yapar yapmaz yazacağım dün negatif görünce bakmadığım site kalmadı umut olsun diye sağolsun umut olan bi sürü kişi yazdı inşallah hepimizin bebekleri bizledir rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahYaaaaa çok mutlu oldum süper ❤❤❤❤ bizide haberdar edin hadi inşallah bebisler sizinledir![]()
Sabredemiyoruz keşke bekleyebilsek birazTesti yapar yapmaz yazacağım dün negatif görünce bakmadığım site kalmadı umut olsun diye sağolsun umut olan bi sürü kişi yazdı inşallah hepimizin bebekleri bizledir rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah