Transfer sonrası idrar testi

umay1230

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
46
22
18
31
Merhaba bugün transferimden sonraki sekizinci gün altıncı gün erken gebelik testiyle idrar testi yapmıştım negatif çıktı bugün yine yaptım yine negatif çıktı sizce doğru mu sonuç benim gibi negatif çıkan sonra pozitif olan var mı acaba

Bende 8.gün pozitifi görüp kan vermiştim 28 çıkmıştı çok çok yeniydi bekleyin derim yeni artışa geçiyor olabilir

İnşallah bugün sekizinci gün beşinci embriyosuydu ve hiç belirti yok yarın kan vermeyi düşünüyorum

Bende 8.gün pozitifi görüp kan vermiştim 28 çıkmıştı çok çok yeniydi bekleyin derim yeni artışa geçiyor olabilir
merhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil mi🥺

merhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil mi🥺

Merhaba benim de 22 ocakta transferim oldu 10.gün 89 çıktı bugün 12 gün 246 çıktı.aslında iki günde bir iki katına çıktığını varsayarsak normal ama tabi siz iki gün geçtikten sonra tekrar kan verin bence

Negatif çıktı maalesef bir iki ay sonra dondurulmuşları düşünüyoruz
İnşallah ya bende dondurulmuşlarla yaptım 1 tane kaset testi erken yaptım 6 gün bgn negatif ama sıcak basması koku hassasiyeti karında şişlik herşey var

bilemiyorum genelde çok belirti aramayın diyorlar ama çok erken test yapmışsınız insallah sonuç pozitiftir insallah hayırlı bir şekilde bebeğiniz olur 🙏

Merhaba lar yeni katıldım bende yerimi alayım dedi burda)) benimde 21 mart da 3gün embriyo transferi ilk denemem 9 günde test yaptım dayanamayıp iki çizgi çıktı gözlerime inanamadım ilk çift çizgi görüşüm dü bu sonra tekrarladım testi bugün 11 gün yine çift çizgi gördüm daha kan vermeye gitmedim inşallah hamileyimdir

Back
X