Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanda varsa çıkar yarın hayırlısı olsunİnşallah bugün sekizinci gün beşinci embriyosuydu ve hiç belirti yok yarın kan vermeyi düşünüyorum
merhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil miBende 8.gün pozitifi görüp kan vermiştim 28 çıkmıştı çok çok yeniydi bekleyin derim yeni artışa geçiyor olabilir
Benim 8.gün 28di canım bence güzel değerinmerhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil mi![]()
merhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil mi![]()
Merhaba benim de 22 ocakta transferim oldu 10.gün 89 çıktı bugün 12 gün 246 çıktı.aslında iki günde bir iki katına çıktığını varsayarsak normal ama tabi siz iki gün geçtikten sonra tekrar kan verin bencemerhaba benim de 3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün transferden sonra 8.gün beta hcg 32.5 çıktı düşük değil değil mi![]()
Ne çıktı sonucunuzİnşallah bugün sekizinci gün beşinci embriyosuydu ve hiç belirti yok yarın kan vermeyi düşünüyorum
Negatif çıktı maalesef bir iki ay sonra dondurulmuşları düşünüyoruzNe çıktı sonucunuz
İnşallah ya bende dondurulmuşlarla yaptım 1 tane kaset testi erken yaptım 6 gün bgn negatif ama sıcak basması koku hassasiyeti karında şişlik herşey varNegatif çıktı maalesef bir iki ay sonra dondurulmuşları düşünüyoruz