Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün transfer oldum 2 tane kaliteli embryo kondu 15 dakka yattıktan sonra tuvalete gittim çok sıkışmıştım daha sonra 15 dakka yine ettim eve geldim dinleniyorum suanda da iki ya da uc kere gittim bir sey olur mi acaba??
Kızlar bugün transfer oldum 2 tane kaliteli embryo kondu 15 dakka yattıktan sonra tuvalete gittim çok sıkışmıştım daha sonra 15 dakka yine ettim eve geldim dinleniyorum suanda da iki ya da uc kere gittim bir sey olur mi acaba??
benim ikiz tuttu tekinin sonradan kalbi durdu şuan tek olarak sağlıklı devam ediyoruz çok şükür. sürekli yatarak hareketsiz kalmamak lazım ben transferden sonra iki gün evde dinlendim ama sürekli yatmadım biraz uzandım biraz gezindim ağır iş yapmadım sadece sonrasında da işe döndüm umarım size de nasip olur