- 16 Kasım 2024
- 19
- 19
- 3
- 41
- Konu Sahibi tupbebekdeniyorum
-
UmarımMerhaba evet var görünüyor umarım katlanarak devam eder
Merhaba cnm inşallah vardır ama bende yedinci gün test yaptım aynı çıktı kan verdim çıkmadı pazartesi günü tekrardan vericem rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahSelam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.
Test günümüz aynııı off erken gebelik testi yapmamak için çok zor tutuyorum bende kendimi umarım pozitif sonuclanır hepimizinnn rüyalarıma giriyo artıkSelam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.
Aminnn canımMerhaba cnm inşallah vardır ama bende yedinci gün test yaptım aynı çıktı kan verdim çıkmadı pazartesi günü tekrardan vericem rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ben bi kaç tane erken gebelik testi aldım. Yarın yine yaparımTest günümüz aynııı off erken gebelik testi yapmamak için çok zor tutuyorum bende kendimi umarım pozitif sonuclanır hepimizinnn rüyalarıma giriyo artık
Negatif çıkmasından korktuğum için yapamıyoruumm valla ben beklicem sanırımmmBen bi kaç tane erken gebelik testi aldım. Yarın yine yaparımpaylaşırım. Umarım mutlu haberler bizi bekliyordur
Güzel haberini bekliyorum. Çok karışık duygular gerçektenNegatif çıkmasından korktuğum için yapamıyoruumm valla ben beklicem sanırımmm
Merhaba benimde bugün 8 günüm 10 gün sonra lan vermemi söylediler 6 Mayıs'ta ama ben bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı heyecan yapmak istemiyorum ama sizinkini görünce yazmak istedim bende inşallah sizin içinde benim içinde güzel haberler alırızSelam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.
Merhaba benimde bugün 8 günüm 10 gün sonra lan vermemi söylediler 6 Mayıs'ta ama ben bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı heyecan yapmak istemiyorum ama sizinkini görünce yazmak istedim bende inşallah sizin içinde benim içinde güzel haberler alırız
İnşallah hepimiz günü gelince o mutlu haberi alırızsizin adınıza da heyecanlandım şuan. İnşallah mutlu haberler alalım
Ben bi kaç tane erken gebelik testi aldım. Yarın yine yaparımpaylaşırım. Umarım mutlu haberler bizi bekliyordur
Amin canım benim çok teşekkür ederim.Ay hadi hayırlısı kuzum katlaya katlaya artsın değerin inşallahbende 9 Mayıs kan vericem tüp bebek ilk deneme 3. Gün embriyosu
Amin canımAmin canım benim çok teşekkür ederim.benim ikinci denemem bu. İnşallah kolaylıkla olsun hepimizinki.
Benim de 5.gün embriyosu bu da 7.gün yaptıgım test çok silik bir çizgi 9.günde yine böyleçok silik çıktı benım umudum kalmadı zaten 10.gün normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testi değil onda da birşey çıkmadı sadece erken gebelik testlerımde çok çok silik çıktı. vicdanen ilaçlarımı kullanıyorum sonuç gününe kadar sizlerin yorumu ne olur acaba bu konudaSelam kızlar, bugün yaptığım test de daha koyu oldu cizgitabi ki kan testimin sonucunu da bekleyeceğim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz
Erken gebelik testleri daha sağlıklı tabi. Kaset testte çıkmaması da normal. Kan tahlili gününüzü bekleyin hemen umutsuzluğa kapılmayınBenim de 5.gün embriyosu bu da 7.gün yaptıgım test çok silik bir çizgi 9.günde yine böyleçok silik çıktı benım umudum kalmadı zaten 10.gün normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testi değil onda da birşey çıkmadı sadece erken gebelik testlerımde çok çok silik çıktı. vicdanen ilaçlarımı kullanıyorum sonuç gününe kadar sizlerin yorumu ne olur acaba bu konuda
12.gün ama 13.gün yapın dediler pazartesi ye gelır o da bugün 10.gündeyim işte böyle silik silik çıkması kötü var mı yok mu aklında birşey olmuyor insanınErken gebelik testleri daha sağlıklı tabi. Kaset testte çıkmaması da normal. Kan tahlili gününüzü bekleyin hemen umutsuzluğa kapılmayınumarım pozitifi görürsünüz. Test gününüz 12. gün mü.
Canım kan testin pozitifmi benimde bugün 10.gun beşinci gün embriyosu ilk idrarla yapmadım bu şekilde senin kan sonucun nasıl çıktı pozitif mi?Selam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?