Transfer sonrasi idrarda Gebelik testi yapanlar

tupbebekdeniyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
19
19
3
41
Selam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.

Eklentiler

• 1000037804.webp
    15 KB · Görüntüleme: 522
Merhaba cnm inşallah vardır ama bende yedinci gün test yaptım aynı çıktı kan verdim çıkmadı pazartesi günü tekrardan vericem rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Test günümüz aynııı off erken gebelik testi yapmamak için çok zor tutuyorum bende kendimi umarım pozitif sonuclanır hepimizinnn rüyalarıma giriyo artık

Merhaba benimde bugün 8 günüm 10 gün sonra lan vermemi söylediler 6 Mayıs'ta ama ben bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı heyecan yapmak istemiyorum ama sizinkini görünce yazmak istedim bende inşallah sizin içinde benim içinde güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_20250503_152611.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 473
sizin adınıza da heyecanlandım şuan. İnşallah mutlu haberler alalım

Selam kızlar, bugün yaptığım test de daha koyu oldu cizgi tabi ki kan testimin sonucunu da bekleyeceğim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz
Ben bi kaç tane erken gebelik testi aldım. Yarın yine yaparım paylaşırım. Umarım mutlu haberler bizi bekliyordur

Eklentiler

• 1000038444.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 416
Selam kızlar, bugün yaptığım test de daha koyu oldu cizgi tabi ki kan testimin sonucunu da bekleyeceğim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz
Benim de 5.gün embriyosu bu da 7.gün yaptıgım test çok silik bir çizgi 9.günde yine böyleçok silik çıktı benım umudum kalmadı zaten 10.gün normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testi değil onda da birşey çıkmadı sadece erken gebelik testlerımde çok çok silik çıktı. vicdanen ilaçlarımı kullanıyorum sonuç gününe kadar sizlerin yorumu ne olur acaba bu konuda

Eklentiler

• IMG_6526.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 176
Erken gebelik testleri daha sağlıklı tabi. Kaset testte çıkmaması da normal. Kan tahlili gününüzü bekleyin hemen umutsuzluğa kapılmayın umarım pozitifi görürsünüz. Test gününüz 12. gün mü.

12.gün ama 13.gün yapın dediler pazartesi ye gelır o da bugün 10.gündeyim işte böyle silik silik çıkması kötü var mı yok mu aklında birşey olmuyor insanın

Canım kan testin pozitifmi benimde bugün 10.gun beşinci gün embriyosu ilk idrarla yapmadım bu şekilde senin kan sonucun nasıl çıktı pozitif mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…