- 16 Kasım 2024
- 19
- 19
- 3
- 41
- Konu Sahibi tupbebekdeniyorum
-
Pozitif çıktı benim. 11. Haftadayim. İlk idrarla yapmak daha sağlıklı olur canımCanım kan testin pozitifmi benimde bugün 10.gun beşinci gün embriyosu ilk idrarla yapmadım bu şekilde senin kan sonucun nasıl çıktı pozitif mi?
Eki Görüntüle 3608093
Bende 7 cı gunse silik çıkdı sabah kan verdım yanı 8 cu gunde 63 ile öyrendım ‘, şimdiden kutlarımSelam kızlar, 7 gün önce emriyo transferim yapıldı. 12.gün yani 8 mayısta kan tahlili vermem söylendi ama dayanamayıp bugün idrarla erken gebelik testlerinden baktım. Çok silik olmakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım. Bu durumu yaşayanlar varsa paylaşabilir mi lütfen.
Merhaba ılktemı tuttu acaba kacıncı gun embrıyosuydu sızın sorununuz neydı bıraz bahsedermısınız umut olsun bızlerePozitif çıktı benim. 11. Haftadayim. İlk idrarla yapmak daha sağlıklı olur canım
Merhabalar, ikinci transferimdi 5. Gün embriyosu. Embriyo glu da yaptırdık ikisinde de. Yaşım 41, bu yaşıma kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim. Rutin kontrollerde doktorum yumurta rezervimin azaldığını, gebelik düşünüyorsam acele etmem gerektiğini söyledi. Bir kaç ay denedik. Olmadı. Yaşım dolayısıyla da doktorum tüp bebek önerdi. Yumurta rezervimin az olmasi dışında eşimde veya bende bilinen bir problem yoktu. Nitekim yumurta toplanırken ilaçla desteklemeye rağmen 3 adet yumurta oldu. 2 si 3.gün 1 tanesi 5. Gün ebriyosu oldu.Merhaba ılktemı tuttu acaba kacıncı gun embrıyosuydu sızın sorununuz neydı bıraz bahsedermısınız umut olsun bızlere
Masallah adınıza cok sevındım Allah saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın ınsalllah darısı bızlere olsunMerhabalar, ikinci transferimdi 5. Gün embriyosu. Embriyo glu da yaptırdık ikisinde de. Yaşım 41, bu yaşıma kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim. Rutin kontrollerde doktorum yumurta rezervimin azaldığını, gebelik düşünüyorsam acele etmem gerektiğini söyledi. Bir kaç ay denedik. Olmadı. Yaşım dolayısıyla da doktorum tüp bebek önerdi. Yumurta rezervimin az olmasi dışında eşimde veya bende bilinen bir problem yoktu. Nitekim yumurta toplanırken ilaçla desteklemeye rağmen 3 adet yumurta oldu. 2 si 3.gün 1 tanesi 5. Gün ebriyosu oldu.
İlk transferim 3. Gün embriyosu olanı 5.güne ulaştırıp yapıldı. Tutmadı. İkincisinde yine 3.gün olanı 5 e bıraktılar ama o 5e bile gidemedi, o yüzden elimizde son kalan 5. Gün embiyorsu transfer edildi. Ayrıca 4 adet kistim var. Transfer yapılırken en düzgün alan seçildi ve yapıştırıldi glu ile. Şuan 11. Haftadayim
İnşallahMasallah adınıza cok sevındım Allah saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın ınsalllah darısı bızlere olsun
Merhaba hangi hastanede yaptırdınız kalitesi neydi acaba bana hep Pgt öneriyor doktorMerhabalar, ikinci transferimdi 5. Gün embriyosu. Embriyo glu da yaptırdık ikisinde de. Yaşım 41, bu yaşıma kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim. Rutin kontrollerde doktorum yumurta rezervimin azaldığını, gebelik düşünüyorsam acele etmem gerektiğini söyledi. Bir kaç ay denedik. Olmadı. Yaşım dolayısıyla da doktorum tüp bebek önerdi. Yumurta rezervimin az olmasi dışında eşimde veya bende bilinen bir problem yoktu. Nitekim yumurta toplanırken ilaçla desteklemeye rağmen 3 adet yumurta oldu. 2 si 3.gün 1 tanesi 5. Gün ebriyosu oldu.
İlk transferim 3. Gün embriyosu olanı 5.güne ulaştırıp yapıldı. Tutmadı. İkincisinde yine 3.gün olanı 5 e bıraktılar ama o 5e bile gidemedi, o yüzden elimizde son kalan 5. Gün embiyorsu transfer edildi. Ayrıca 4 adet kistim var. Transfer yapılırken en düzgün alan seçildi ve yapıştırıldi glu ile. Şuan 11. Haftadayim
Merhaba izmir de medical point hastanesinde dr. Funda Göde ye gittim. opu ve embriyo laboratuvar aşaması orda oldu. Daha sonra doktorumuz Bahceciye geçti. Ben de onunla devam edebilmek için emriyolarimi Bahceciye taşıdım. Kalitesinin 4 ab olduğunu söylemişlerdi.Merhaba hangi hastanede yaptırdınız kalitesi neydi acaba bana hep Pgt öneriyor doktor
Yaştan dolayıMerhaba izmir de medical point hastanesinde dr. Funda Göde ye gittim. opu ve embriyo laboratuvar aşaması orda oldu. Daha sonra doktorumuz Bahceciye geçti. Ben de onunla devam edebilmek için emriyolarimi Bahceciye taşıdım. Kalitesinin 4 ab olduğunu söylemişlerdi.
Peki pgt yi neden önerdi doktorunuz,Genetik hastalıktan mı şüphelendi acaba.
Evet yaş ilerledikçe anomali ihtimali artıyor maalesef. Inanın zamanı geri alıp Ben de yaptırmak isterdim Transferden önce.yaşım 39
bizim de genetik testlerimiz temiz ancak 3opu oldum tüm embriyolar hasta geldi. döllenme asamasında hasar oluşuyor. sonuncu opuda sağlam embriyo buldum ben.Evet yaş ilerledikçe anomali ihtimali artıyor maalesef. Inanın zamanı geri alıp Ben de yaptırmak isterdim Transferden önce.
Doğal yolla olan gebeliklerde de tabii ki sorunlar çıkabiliyor ama elinizde böyle bir imkan varken değerlendirmek mantıklı olabilir.
Kontrole gittiğim doktorum bazı şeylerden şüpheleniyor. inanılmaz bir gerginlik yaşıyorum. Biz eşimle genetik testler yaptırdık, temiz çıkınca pgt önermediler. Ama aklımda kalacağına keşke yaptırsaydım. Şimdi daha farklı testler yaptırmak zorundayım
Çok sevindim. Transfer yapıldı mı, ne aşamadasınız.bizim de genetik testlerimiz temiz ancak 3opu oldum tüm embriyolar hasta geldi. döllenme asamasında hasar oluşuyor. sonuncu opuda sağlam embriyo buldum ben.
Merhaba :) bir süre giremedim kusura bakma lütfen. Sonuç nedir inşallah güzel haberler almışsındırCanım kan testin pozitifmi benimde bugün 10.gun beşinci gün embriyosu ilk idrarla yapmadım bu şekilde senin kan sonucun nasıl çıktı pozitif mi?
Eki Görüntüle 3608093
Sizin sonuc ne oldu12.gün ama 13.gün yapın dediler pazartesi ye gelır o da bugün 10.gündeyim işte böyle silik silik çıkması kötü var mı yok mu aklında birşey olmuyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?