Transfer sonrasi idrarda gebelik testi ?

bu gün 10. gün idrarda yine çıkmadı. Ümidiminiyice kaybettim.12. gün kan testi verecem. Belki değerim düşük diye kendimi avutuyorum. Allahtan 2 dondurulmuşum var onlara umut bağlıyorum.
Benimde bugün 11. Gün negafif çıktı, yarın test günüm ama hiç umudum yok.

Benimde bugün 11. Gün negafif çıktı, yarın test günüm ama hiç umudum yok.
Görümcem ben belkide 10 kere test yaptım çıkmadı ona ragmen adet görmeyince noldu diye doktora gittim kanımdan hamile olduğumu söylediler dedi.O yüzden idrara güvenme Allah ol derse olur diyor..Kan testi gününe kadar bekle diyor. Yarın sonucunu bildir bana lütfen. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

Tabi ki de erkendir . Şimdiden ümitsizliğe düşmeniz için çok erken . Benim 6.gün çok silik çıkmıştı idrarda da çıkmıştı ama her bünye aynı değildir . Bazen 14.günü bile pozitif olabiliyor onun için doktorlar adet olana kadar ilacınızı bırakmayın diyorlar . Siz de umudunuzu kaybetmeyin 🤲🏻
Allah razı olsun. Az da olsa teselli verdin. sağolasın

Allah razı olsun. Az da olsa teselli verdin. sağolasın
Sizden de Allah razı olsun .Allah tez zamanda kucağını doldursun .biz anne adaylarıyız en çok anne olmayı hak eden ve bu uğurda bedeller ödeyen anneleriniz elbet bir gün emeğimizin karşılığını alacağız 🤲🏻🤲🏻

Cok cok güzel yükselmis seninki masallah 🌸😊 benim kullandigim test erken gebelik testi falan degil o bile 20 uzerini algiliyor seninki cikarmis cok net. Ama 12. gunde bile degeri 10-20 civarinda seyreden saglikli hamilelikler gordu bu gozler. Bunye meselesi canim bazi bebisler cok nazli oluyor galiba 😊
Aynen canım kesınlıkle. Erken tutunmuş dedi doktor mesela bana. İdrar testi yaptım çıktı diyorum doktora inanma sen diyor 😂
Koyu çiZgi çıktı hocam beta vereyim diyorum hayır bekle diyor. En sonunda 7. Gün benm kanamam baslayınca koş ver beta dedi. Bi verdim 131 çıktı işte. Senin ki erken tutunmus diyor 😁 normalde bu değerin 10. Günden sonra bekliyorlarmıs. Bence kimse buna takılmamalı 12. Günü mutlaka beklemeliler. Negatif oldu diye moral bozmak yok 🙏🏻

Görümcem ben belkide 10 kere test yaptım çıkmadı ona ragmen adet görmeyince noldu diye doktora gittim kanımdan hamile olduğumu söylediler dedi.O yüzden idrara güvenme Allah ol derse olur diyor..Kan testi gününe kadar bekle diyor. Yarın sonucunu bildir bana lütfen. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
Bugün test yaptım sonuç negatif maalesef. Ekim yada kasım da dondurulmuşlarla tekrar deniycem.

3. Gün embriyosu doktorum iyi kalite dedi açıkçası o da umutluydu. Ama olmadı. Sorunumuz yok ama bebekte yok 🤷🏻‍♀️ İlk denememdi
Bazen açıklayamıyor doktorlar. Benim de bir önceki denemem negatifti ve doktor hiç bişey diyememişti herşey çok iyiydi. Kısmet bu işler. Bir gün mutlaka olacak asla pes etmemeniz dileğiyle..

Aynen hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zaten, sizin ne zamandı test gününüz? İnşallah pozitif olur. Negatifi görmek biraz yıkıcı oluyo ne yazıkki. Ama yılmak yok yola devam 😊
Yarın kan testi verecem. Her ne kadar kendimi kötüye hazırlasam da şu an duymak istediğim son şeydir ve yıkıcı olacağı kesin. Aksi olur inşallah

Son düzenleme:
Ben daha yeni transfer oldum. Bugün transferimin 2. Günü. Bu 4. Tüp bebek denemem. İlk denemeden bir oğlum var. 2. Çocuk için ise 3. Denemem😊
çok şükür bir oğlunuz var.Ne güzel. Bide kız kardeşi olur inşallah🙂. Sizde epeyi yıprananlardansınız demek ki ama kucağınız boş değil en azından.

Ben daha yeni transfer oldum. Bugün transferimin 2. Günü. Bu 4. Tüp bebek denemem. İlk denemeden bir oğlum var. 2. Çocuk için ise 3. Denemem😊
Tutmadıktan sonra her donmuş transferden de 5bin alıyolarmış. Sizdede öylemi oldu.Maddi manevi çöktük vallahi

çok şükür bir oğlunuz var.Ne güzel. Bide kız kardeşi olur inşallah🙂. Sizde epeyi yıprananlardansınız demek ki ama kucağınız boş değil en azından.
İnşallah 🙏 bizim azospermdi sperm çıkışı hiç yoktu mikro tese ile bulunmuştu sperm. Şimdi de dondurulmuş spermle deniyoruz. Ama tese spermi olduğu için zor oluyor sanırım. Oğlum en büyük tesellim💓

Evet benim 2. Denemem dondurulmuştu. 5 bin civarı ödemiştik. Süreç maddi manevi çok yıpratıcı
İnsallah tutunur bebişiniz 🙏🏻
benimde dondurulmuş 8 embriyom daha var. Kaliteleri iyi çok şükür. İleride kardeşte düşünürüz diye kıyamıyorum embriyolara. Her yıl dondurma ücreti vermekte biraz koyar açıkçası bilemedim 🙄

Back
X