Transfer sonrasi idrarda gebelik testi ?

İnsallah tutunur bebişiniz 🙏🏻
benimde dondurulmuş 8 embriyom daha var. Kaliteleri iyi çok şükür. İleride kardeşte düşünürüz diye kıyamıyorum embriyolara. Her yıl dondurma ücreti vermekte biraz koyar açıkçası bilemedim 🙄
Tekrar tüp bebek denemektense, dondurulmuş transferi çok daha rahat oluyor. Ben de keşke daha çok embriyom olsaydı da dondursaydım ilerde deneyebilseydim demiştim. Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi de düşüyor.

Tekrar tüp bebek denemektense, dondurulmuş transferi çok daha rahat oluyor. Ben de keşke daha çok embriyom olsaydı da dondursaydım ilerde deneyebilseydim demiştim. Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi de düşüyor.
Evet ben de öyle düşündüm. Kardeş durumunun zamanı belli değil sonucta belki 5 yıl sonra düşüneceğiz. O zaman tekrar iğne parası, opu parası tahlil parası vermek istemem. Dondurmanın ücreti 2300 tl idi.her sene zamlanır tabii. Sürekli her yıl bu ücreti vermek biraz düşündürdü ama haklısınız

Evet ben de öyle düşündüm. Kardeş durumunun zamanı belli değil sonucta belki 5 yıl sonra düşüneceğiz. O zaman tekrar iğne parası, opu parası tahlil parası vermek istemem. Dondurmanın ücreti 2300 tl idi.her sene zamlanır tabii. Sürekli her yıl bu ücreti vermek biraz düşündürdü ama haklısınız
Biz her sene 600 vermiştik dondurma için. Ama tabi 5 yıl öncenin fiyatı. Şimdi artmış baya demekki..

Ben daha yeni transfer oldum. Bugün transferimin 2. Günü. Bu 4. Tüp bebek denemem. İlk denemeden bir oğlum var. 2. Çocuk için ise 3. Denemem😊
ne güzel allah bağışlasın en azından bir tane var. İnşallah 2. yi de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

İnsallah tutunur bebişiniz 🙏🏻
benimde dondurulmuş 8 embriyom daha var. Kaliteleri iyi çok şükür. İleride kardeşte düşünürüz diye kıyamıyorum embriyolara. Her yıl dondurma ücreti vermekte biraz koyar açıkçası bilemedim 🙄
valla benim bi ilki tutsun hayırlısıyla dünyaya sağlıklı bi şekilde de gelsinde kardeşi sonra düşünecem🙂Allah verede ikiz olaydı bidahada bunları yaşamıyaydım

Yarın kan testi verecem. Her ne kadar kendimi kötüye hazırlasam da şu an duymak istediğim son şeydir ve yıkıcı olacağı kesin. Aksi olur inşallah
Olumsuz düşünme kesinlikle, şimdiden strese sokma kendini. Umarım pozitif olur. Bunu içtenlikle söylüyorum çünkü gerçekten yaşayan anlıyor bu durumları..

Aynen canım kesınlıkle. Erken tutunmuş dedi doktor mesela bana. İdrar testi yaptım çıktı diyorum doktora inanma sen diyor 😂
Koyu çiZgi çıktı hocam beta vereyim diyorum hayır bekle diyor. En sonunda 7. Gün benm kanamam baslayınca koş ver beta dedi. Bi verdim 131 çıktı işte. Senin ki erken tutunmus diyor 😁 normalde bu değerin 10. Günden sonra bekliyorlarmıs. Bence kimse buna takılmamalı 12. Günü mutlaka beklemeliler. Negatif oldu diye moral bozmak yok 🙏🏻
Bende 5. gün dondurulmuş embriyoyu 8. gün idrarda öğrenmiştim test günüme kadar bekledim değerim 945 çıkmıştı büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi tutunma oldu, o yüzden idrarda erken öğrendim

Anlaşilan o ki eğer olacaksa idrarda çıkıyo arkadaş. 7. gün yaptım çıkmadı 10. gün yaptım yine çıkmadı. Çıkanda çıkıyo demek ki...

Anlaşilan o ki eğer olacaksa idrarda çıkıyo arkadaş. 7. gün yaptım çıkmadı 10. gün yaptım yine çıkmadı. Çıkanda çıkıyo demek ki...
Evet ben de önceki negatif denemelerimde hep 6. Ya da 7. Gün negatifse sonradan pozitife dönmediğini, dönse de sağlıklı olmadığını anladım..

3. Gün embriyosu doktorum iyi kalite dedi açıkçası o da umutluydu. Ama olmadı. Sorunumuz yok ama bebekte yok 🤷🏻‍♀️ İlk denememdi
Benim de ilki 3.gün taze transferdi 1.kaliteydi olmadı. Cumartesi dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi yine 1.kalite inşallah bu kez nasip eder rabbim 🤍🌿

Benim de ilki 3.gün taze transferdi 1.kaliteydi olmadı. Cumartesi dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi yine 1.kalite inşallah bu kez nasip eder rabbim 🤍🌿
İnşallah 🙏🏻 İsteyen ve hakeden kimse annelik duygusundan mahrum kalmamalı. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize

Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi ☺️

Back
X