Transfer sonrasi idrarda gebelik testi ?

Bilmiyorum kasik ağrılarım var ama herhangi bi lekelenmem olmadı daha
Merhaba, benimde 2 adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. Günüm. Dayanamayıp bende test yaptım tek çizgi 😔 benimde bir lekelenmem olmadı, kasıklarım da sancı ve göğüs hassasiyetim mevcut. Umarım sizin de benimde ve bizim gibi olanların da emekleri, umutları karşılık bulur. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin olur mu 😊

Merhaba, benimde 2 adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. Günüm. Dayanamayıp bende test yaptım tek çizgi 😔 benimde bir lekelenmem olmadı, kasıklarım da sancı ve göğüs hassasiyetim mevcut. Umarım sizin de benimde ve bizim gibi olanların da emekleri, umutları karşılık bulur. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin olur

benimde 5.gün embryosu.8. gün test yaptım.idrar da çok net gördüm ama herkeste aynı olmuyormuş. kan değerleri ile ilgili sanırım. bugün 12.günüm

benimde 5.gün embryosu.8. gün test yaptım.idrar da çok net gördüm ama herkeste aynı olmuyormuş. kan değerleri ile ilgili sanırım. bugün 12.günüm
Bende sizin dediğiniz gibi belki bir umut bende de çıkar mı acaba görür müyüm diye baktım ama kısmet olmadı 😔 Nasipse yarın 12. Günüm. Kan tahlili yaptıracağım. Rabbim yarın inşallah nasip eder güzel haberleri.

İnşallah.. Hiç mutsuz olmayın dirençli olun. Eğer ki olumsuz olsa bile çabanızı hiç kaybetmeyin. En hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olacaktır. Belki de bugün göreceksiniz pozitifi
Bende sizin dediğiniz gibi belki bir umut bende de çıkar mı acaba görür müyüm diye baktım ama kısmet olmadı 😔 Nasipse yarın 12. Günüm. Kan tahlili yaptıracağım. Rabbim yarın inşallah nasip eder güzel haberleri.

sonucunuz ne oldu

Merhaba 5 gün embriyosu transferi oldum 25 inde bugün yedinci gün kan testi verdim 0.100 yani negatif çarşamba günü hastanenin testi yap dediği gün acaba erkenmi davrandım yedinci gün çıkar deniliyor diye yapmak istedim🤔

Merhaba 5 gün embriyosu transferi oldum 25 inde bugün yedinci gün kan testi verdim 0.100 yani negatif çarşamba günü hastanenin testi yap dediği gün acaba erkenmi davrandım yedinci gün çıkar deniliyor diye yapmak istedim🤔
büyük bir ihtimal 7. günde azda olsa bi değer çıkardı ama yinede doktorun dediği gün tekrar yaptır.yaptrmadan ilaçlarını bırakma belki geç tutunmuş olabilir

Merhaba siz taze transfer mi olmuştunuz yoksa dondurulmuş muydu?

büyük bir ihtimal 7. günde azda olsa bi değer çıkardı ama yinede doktorun dediği gün tekrar yaptır.yaptrmadan ilaçlarını bırakma belki geç tutunmuş olabilir
Bende öyle düşünüyorum genelde 5 gün emriyosu erkenden çıkıyor zaten sadece lutinus kullaniorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar transferimin 6.günü silik çizgi çıktı 1 dakka içinde sizce tutmuşmudur yoksa ben hayal mi görüyorum o çizgi yi

Eklentiler

• CD156888-EACD-40D9-8504-150714B5073D.webp
    CD156888-EACD-40D9-8504-150714B5073D.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 877
Back
X