- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Benim tek embriyo ve dün değerim 1400 lerde çıktı 17. Günde çok şükür iyiyimmerhaba merak ettim tutundumu bebişleriniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek embriyo ve dün değerim 1400 lerde çıktı 17. Günde çok şükür iyiyimmerhaba merak ettim tutundumu bebişleriniz![]()
Ayy canımm çok şükür darısı hepimize olsun isteyen herkese nasip olsunBenim tek embriyo ve dün değerim 1400 lerde çıktı 17. Günde çok şükür iyiyim
Amin inşallah canımAyy canımm çok şükür darısı hepimize olsun isteyen herkese nasip olsun![]()
Merhaba, benimde 2 adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. Günüm. Dayanamayıp bende test yaptım tek çizgiBilmiyorum kasik ağrılarım var ama herhangi bi lekelenmem olmadı daha
Merhaba, benimde 2 adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. Günüm. Dayanamayıp bende test yaptım tek çizgibenimde bir lekelenmem olmadı, kasıklarım da sancı ve göğüs hassasiyetim mevcut. Umarım sizin de benimde ve bizim gibi olanların da emekleri, umutları karşılık bulur. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin olur
Bende sizin dediğiniz gibi belki bir umut bende de çıkar mı acaba görür müyüm diye baktım ama kısmet olmadıbenimde 5.gün embryosu.8. gün test yaptım.idrar da çok net gördüm ama herkeste aynı olmuyormuş. kan değerleri ile ilgili sanırım. bugün 12.günüm
Bende sizin dediğiniz gibi belki bir umut bende de çıkar mı acaba görür müyüm diye baktım ama kısmet olmadıNasipse yarın 12. Günüm. Kan tahlili yaptıracağım. Rabbim yarın inşallah nasip eder güzel haberleri.
sonucunuz ne olduBende sizin dediğiniz gibi belki bir umut bende de çıkar mı acaba görür müyüm diye baktım ama kısmet olmadıNasipse yarın 12. Günüm. Kan tahlili yaptıracağım. Rabbim yarın inşallah nasip eder güzel haberleri.
büyük bir ihtimal 7. günde azda olsa bi değer çıkardı ama yinede doktorun dediği gün tekrar yaptır.yaptrmadan ilaçlarını bırakma belki geç tutunmuş olabilirMerhaba 5 gün embriyosu transferi oldum 25 inde bugün yedinci gün kan testi verdim 0.100 yani negatif çarşamba günü hastanenin testi yap dediği gün acaba erkenmi davrandım yedinci gün çıkar deniliyor diye yapmak istedim![]()
Merhaba siz taze transfer mi olmuştunuz yoksa dondurulmuş muydu?Merhaba 5 gün embriyosu transferi oldum 25 inde bugün yedinci gün kan testi verdim 0.100 yani negatif çarşamba günü hastanenin testi yap dediği gün acaba erkenmi davrandım yedinci gün çıkar deniliyor diye yapmak istedim![]()
Bende öyle düşünüyorum genelde 5 gün emriyosu erkenden çıkıyor zaten sadece lutinus kullaniorumbüyük bir ihtimal 7. günde azda olsa bi değer çıkardı ama yinede doktorun dediği gün tekrar yaptır.yaptrmadan ilaçlarını bırakma belki geç tutunmuş olabilir
Taze transferdi benimki 3 Kasım normalde test günümMerhaba siz taze transfer mi olmuştunuz yoksa dondurulmuş muydu?
hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallahBende öyle düşünüyorum genelde 5 gün emriyosu erkenden çıkıyor zaten sadece lutinus fitil kullaniorum
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım tez zamandahayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah![]()
Bence olmuş ne çıktı sonuçİyi akşamlar transferimin 6.günü silik çizgi çıktı 1 dakka içinde sizce tutmuşmudur yoksa ben hayal mi görüyorum o çizgi yi