- 8 Haziran 2023
- 65
- 6
- 16
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bendede kabızlık var ya bugün 9.günm biraz zorlandm gibi arkadsmn burayi atms bisy olmuyr diye ya bakalm ne olucakBnmde transferimin 3. Günü dün kabız oldı azda olsa zorlamak zorunda kaldm ama aşırı değil tabiki inşallah bişey olmaz
allahin izniyle endise etmeyin ama lutfen probiyotik kullaninMerhaba arkadaşlar
10 şubat yani dün transfer oldum biraz kabızlık yaşadım zaten birkaç gündür vardı ilaçları kullandığım gün başladı zaten. Bıgün biraz ıkınmak zorunda kaldım sonra makat ı silerken pembe leke gördüm korktum hemen vajinayı sildim temiz sonra tekrar dan makat ı sildim yine geldi. Vijanadan gelmediğine emin oldum ama yine de tedirgin oldum korktum bu arada hemeroid sorunum vardı daha önce de olmuştu bu. Ama transferden sonra olunca haliyle korktum birşey olmaz değil mi? Ikınmak bebeğin tutulmasını engeller diyorlar içim içimi yedi vicdan yaptım baya bir.Bana yardımcı olur musunuz
Ay az kalmş sonuca senin seni çok iyi anlıyorum cnm şuan bnde aynı durumdayımAh bendede kabızlık var ya bugün 9.günm biraz zorlandm gibi arkadsmn burayi atms bisy olmuyr diye ya bakalm ne olucak
Hayirli sonuçlar alaydm bir yoksada her türlü gider kabizlik ya bakalm ne olucak birde ben iğne de kullanmiyorum sadece fitil kullaniyrm oda yapar diyor intertte ya bilemiyrmAy az kalmş sonuca senin seni çok iyi anlıyorum cnm şuan bnde aynı durumdayım
İğne neden kullanmıyorsunHayirli sonuçlar alaydm bir yoksada her türlü gider kabizlik ya bakalm ne olucak birde ben iğne de kullanmiyorum sadece fitil kullaniyrm oda yapar diyor intertte ya bilemiyrm
Dogal silkus. İgnesiz oldu buİğne neden kullanmıyorsun
O ne demek cnm hiç duymadım ben ilk kez duyuyorumDogal silkus. İgnesiz oldu bu
Allah alla nasl duymadnz igne yok tramsfer süresinde bnm ilk hep igneliydi fazla kullandm kimyasal gebelik oldu ikinicde yarim bunda tam dogal denedi önceligmz dogal diyr bnm drO ne demek cnm hiç duymadım ben ilk kez duyuyorum
Bana hiç bunu diyen doktor olmadı valla 2. Tüp bebekteym hala iğne oluyrm 1. Kimyasal oldu ztn sen hangi doktora gidiyorsnAllah alla nasl duymadnz igne yok tramsfer süresinde bnm ilk hep igneliydi fazla kullandm kimyasal gebelik oldu ikinicde yarim bunda tam dogal denedi önceligmz dogal diyr bnm dr
NovartBana hiç bunu diyen doktor olmadı valla 2. Tüp bebekteym hala iğne oluyrm 1. Kimyasal oldu ztn sen hangi doktora gidiyorsn
Anladım cnm hayırlısı olsn hakkındaNovart