- 23 Temmuz 2022
- 103
- 14
- 28
- 28
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Bu kadar endıselenmeyın sızı anlıyorum ama kabız olmamak için kayısı kurusu tuketın. Bende 15nde transfer oldum hakkımızda hayırlısı ınsallah. Benm üçüncü denemem bu. Allah isteyen herkese nasıp etsınMerhaba hanımlar 2 gün önce transferimiz oldu . çok gaz ve biraz kabızlık problemim var.Dün biraz ıkındım sonra çok pişman oldum ya birşey olduysa die o ana hafif ağrı oldu kasıgımda. Bisey olurmu sizce
Biraz takıntılıyım galiba çok tereddüte girdimBu kadar endıselenmeyın sızı anlıyorum ama kabız olmamak için kayısı kurusu tuketın. Bende 15nde transfer oldum hakkımızda hayırlısı ınsallah. Benm üçüncü denemem bu. Allah isteyen herkese nasıp etsın
Bende 15 inde transfer oldum sen nasıl hissediyorsun suanBu kadar endıselenmeyın sızı anlıyorum ama kabız olmamak için kayısı kurusu tuketın. Bende 15nde transfer oldum hakkımızda hayırlısı ınsallah. Benm üçüncü denemem bu. Allah isteyen herkese nasıp etsın
Aç karna erik ve kuru kayısı yiyip su iç canım gün içerisinde 1-2 bardak laktozsuz süt içmek de fayda ediyor bilgin olsunMerhaba hanımlar 2 gün önce transferimiz oldu . çok gaz ve biraz kabızlık problemim var.Dün biraz ıkındım sonra çok pişman oldum ya birşey olduysa die o ana hafif ağrı oldu kasıgımda. Bisey olurmu sizce
Yok hıc bıse olmaz merak etmeyın okadar. Ben diğer sefer okadar dıkkat ettımkı igne ıcın bıle hemsıre gelıyordu eve olmadı. Bır bayan vardı iğne ilaç duzenlı kullanmadı bıle onunkı oldu. Yanı bazen gerçekten tedbırını alıp Allah'a bırakmak lazım fazla dınlememek lazım kendini ama yapamıyoruz işteBiraz takıntılıyım galiba çok tereddüte girdim
Yok hıc bıse olmaz merak etmeyın okadar. Ben diğer sefer okadar dıkkat ettımkı igne ıcın bıle hemsıre gelıyordu eve olmadı. Bır bayan vardı iğne ilaç duzenlı kullanmadı bıle onunkı oldu. Yanı bazen gerçekten tedbırını alıp Allah'a bırakmak lazım fazla dınlememek lazım kendini ama yapamıyoruz i
Psikolojik olarak hıc ıyı degılım bu defaBende 15 inde transfer oldum sen nasıl hissediyorsun suan
Tamam canım sağolAç karna erik ve kuru kayısı yiyip su iç canım gün içerisinde 1-2 bardak laktozsuz süt içmek de fayda ediyor bilgin olsun
5. Gün 1 embriyo transferi canım benim birde şehir dışındayım yarın eve yolculuk yapcam bende çok kafama takyom ister istemez bana jelden başka ilacda vermediler sana ne verdilerPsikolojik olarak hıc ıyı degılım bu defafızıkı olarakta kasıgımda hafıf hafıf sancı gbı oluyor arada gerı gıdıyor fıtılden olsa gerek. İğne ilaç ne kullanıyorsunız şuan. Bıde sızın taze mı kacıncı gün kaç tane çok sordum
Eczanede toz bir ilaç var, onu al kullan yarım saate kalmaz içinde hiçbir şey kalmadan wcye koşarsın..Merhaba hanımlar 2 gün önce transferimiz oldu . çok gaz ve biraz kabızlık problemim var.Dün biraz ıkındım sonra çok pişman oldum ya birşey olduysa die o ana hafif ağrı oldu kasıgımda. Bisey olurmu sizce
Ne ilacın adiEczanede toz bir ilaç var, onu al kullan yarım saate kalmaz içinde hiçbir şey kalmadan wcye koşarsın..
Sadece jel mı sızın yok benm bı suru vala. Estrofem günde 3 defa Protestan fıtıl günde 3 defa corasprın oksapar deltacortıl folbıol desıferol Protestan iğne kalçadan yapıyordum çok rahatsız ettıgı ıcın Protestan dex gobekten yapılana gectık bugün.Aynen ya evet bana transferden sonra protestonun jelden başka ilaç vermediler sizinde öylemi
Evet sadece jel verdiler benim ikinci denemem başka merkeze gittim bu sefer diğerinde sizin kullandıklarınızi bende kullandım ama bu sefer hiç Bi ilaç yok bende hayret ettimSadece jel mı sızın yok benm bı suru vala. Estrofem günde 3 defa Protestan fıtıl günde 3 defa corasprın oksapar deltacortıl folbıol desıferol Protestan iğne kalçadan yapıyordum çok rahatsız ettıgı ıcın Protestan dex gobekten yapılana gectık bugün.
Adını hatırlamadım aile hekimim vermişti kullandıktan sonra kendimi tuvalete zor attım, içimde bişey kalmamış rahatlamıştım, eczacıya kabızlık için toz derseniz verir sanırım.Ne ilacın adi
Bende sehır dısından gıdıp yaptırmıstım canm 15nde hastanede kaldım 16snda sabah yola çıktık. Hyırlıaı olsun denemekten başka bıse gelmiyor elıöden malesef. Benmde besıncı gün embrıyosu taze inşallah aynı zamanda güzel haberleri de verırız burdan5. Gün 1 embriyo transferi canım benim birde şehir dışındayım yarın eve yolculuk yapcam bende çok kafama takyom ister istemez bana jelden başka ilacda vermediler sana ne verdiler
Belkide böyle daha oyı olacak inşallah doktorunun bır bıldgı vardr heralde yanı insan gerçekten inanmak ıstıyor doktoruna elıöızden gelen bıse yok kı ne deseler onu yapıyoruzEvet sadece jel verdiler benim ikinci denemem başka merkeze gittim bu sefer diğerinde sizin kullandıklarınızi bende kullandım ama bu sefer hiç Bi ilaç yok bende hayret ettim
Evet sadeceSadece jel mı sızın yok benm bı suru vala. Estrofem günde 3 defa Protestan fıtıl günde 3 defa corasprın oksapar deltacortıl folbıol desıferol Protestan iğne kalçadan yapıyordum çok rahatsız ettıgı ıcın Protestan dex gobekten yapılana gectık bugün.
Aynen canım sen hangi merkezde yaptirmistinBelkide böyle daha oyı olacak inşallah doktorunun bır bıldgı vardr heralde yanı insan gerçekten inanmak ıstıyor doktoruna elıöızden gelen bıse yok kı ne deseler onu yapıyoruz
İnşallah haberleşiriz tamam mıBende sehır dısından gıdıp yaptırmıstım canm 15nde hastanede kaldım 16snda sabah yola çıktık. Hyırlıaı olsun denemekten başka bıse gelmiyor elıöden malesef. Benmde besıncı gün embrıyosu taze inşallah aynı zamanda güzel haberleri de verırız burdan
İnşallah hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız. Ben dıyarbakır memorıalda yaptırdım canm.Evet sadece
Aynen canım sen hangi merkezde yaptirmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?