Transfer sonrası kabızlık yarim edin

orkideguluo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
103
14
28
28
Merhaba hanımlar 2 gün önce transferimiz oldu . çok gaz ve biraz kabızlık problemim var.Dün biraz ıkındım sonra çok pişman oldum ya birşey olduysa die o ana hafif ağrı oldu kasıgımda. Bisey olurmu sizce

Bu kadar endıselenmeyın sızı anlıyorum ama kabız olmamak için kayısı kurusu tuketın. Bende 15nde transfer oldum hakkımızda hayırlısı ınsallah. Benm üçüncü denemem bu. Allah isteyen herkese nasıp etsın

Biraz takıntılıyım galiba çok tereddüte girdim

Bende 15 inde transfer oldum sen nasıl hissediyorsun suan

Aç karna erik ve kuru kayısı yiyip su iç canım gün içerisinde 1-2 bardak laktozsuz süt içmek de fayda ediyor bilgin olsun

Biraz takıntılıyım galiba çok tereddüte girdim
Yok hıc bıse olmaz merak etmeyın okadar. Ben diğer sefer okadar dıkkat ettımkı igne ıcın bıle hemsıre gelıyordu eve olmadı. Bır bayan vardı iğne ilaç duzenlı kullanmadı bıle onunkı oldu. Yanı bazen gerçekten tedbırını alıp Allah'a bırakmak lazım fazla dınlememek lazım kendini ama yapamıyoruz işte

Aynen ya evet bana transferden sonra protestonun jelden başka ilaç vermediler sizinde öylemi

Bende 15 inde transfer oldum sen nasıl hissediyorsun suan
Psikolojik olarak hıc ıyı degılım bu defa fızıkı olarakta kasıgımda hafıf hafıf sancı gbı oluyor arada gerı gıdıyor fıtılden olsa gerek. İğne ilaç ne kullanıyorsunız şuan. Bıde sızın taze mı kacıncı gün kaç tane çok sordum

5. Gün 1 embriyo transferi canım benim birde şehir dışındayım yarın eve yolculuk yapcam bende çok kafama takyom ister istemez bana jelden başka ilacda vermediler sana ne verdiler

Eczanede toz bir ilaç var, onu al kullan yarım saate kalmaz içinde hiçbir şey kalmadan wcye koşarsın..

Aynen ya evet bana transferden sonra protestonun jelden başka ilaç vermediler sizinde öylemi
Sadece jel mı sızın yok benm bı suru vala. Estrofem günde 3 defa Protestan fıtıl günde 3 defa corasprın oksapar deltacortıl folbıol desıferol Protestan iğne kalçadan yapıyordum çok rahatsız ettıgı ıcın Protestan dex gobekten yapılana gectık bugün.

Evet sadece jel verdiler benim ikinci denemem başka merkeze gittim bu sefer diğerinde sizin kullandıklarınızi bende kullandım ama bu sefer hiç Bi ilaç yok bende hayret ettim

5. Gün 1 embriyo transferi canım benim birde şehir dışındayım yarın eve yolculuk yapcam bende çok kafama takyom ister istemez bana jelden başka ilacda vermediler sana ne verdiler
Bende sehır dısından gıdıp yaptırmıstım canm 15nde hastanede kaldım 16snda sabah yola çıktık. Hyırlıaı olsun denemekten başka bıse gelmiyor elıöden malesef. Benmde besıncı gün embrıyosu taze inşallah aynı zamanda güzel haberleri de verırız burdan

Evet sadece jel verdiler benim ikinci denemem başka merkeze gittim bu sefer diğerinde sizin kullandıklarınızi bende kullandım ama bu sefer hiç Bi ilaç yok bende hayret ettim
Belkide böyle daha oyı olacak inşallah doktorunun bır bıldgı vardr heralde yanı insan gerçekten inanmak ıstıyor doktoruna elıöızden gelen bıse yok kı ne deseler onu yapıyoruz

Evet sadece
Belkide böyle daha oyı olacak inşallah doktorunun bır bıldgı vardr heralde yanı insan gerçekten inanmak ıstıyor doktoruna elıöızden gelen bıse yok kı ne deseler onu yapıyoruz
Aynen canım sen hangi merkezde yaptirmistin

İnşallah haberleşiriz tamam mı
Bana 3 gün yola çıkma dediler o yüzden cıkmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…