Transfer sonrası kabızlık yarim edin

İnşallah haberleşiriz tamam mı
Bana 3 gün yola çıkma dediler o yüzden cıkmadim
Iyı yapmıssın aslında zaten önemlı olan ilk üç gün dıkkat etmek lazım. Ben ilk denemeyı Ankara'da yaptrmıstım bana öyle dedıler orda üç gün gıtme dıye beklemısyım. Bunlarda ilk gün hastanede tutuyor sonra çıkıp araba arkasımda uzanarak gıdebılırsın dıyorlar

Bende şimdi ankarada yaptırdım sen hangi merkezde yaptirmistin ankarada

Kafanıza göre ilaç kullanmayın arkadaşlar 4 tüp bebek denemesi yaşayıp bilgi sahibi olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Kabız olmamaya dikkat ettin bol su kayısılar suları kefir bunları bol bol tüketirseniz fayda görürsünüz.
Ayrıca bitkisel bir şurup olan duphalac ta alabilirsiniz ben hep onu kullandım doktorunuza danışın.

Bu kabızlık problemi inşallah olurda,tutarsa gebelikte de devam edıyor. Ben kuru kayısı kuru üzüm hoşaf yaptım günde 2,kase yiyorum az biraz toparladı ama 2 güne bir çıkıyorum.oda etken malesef. Transferden sonra da ilk üc gün ve transferden önceki son 3 gün hep çorba sıvı bol su tükettim ıkınmamak için. İlk günler çok önemli ama Allah'ın izniyle birşey oolmaz içini rahatlat dua et hep strese girme.

Zaten hareketsizlik olumsuz etkiliyor . Keşke en azından biraz yürüseymişssniz rahime kan akısı saglanırdı. Olsun inşallah Allah gönlünüze göre verir. Aslında dikkat etmek ggerekirevet ama evham lan madan. Allah hepinizin duasını kabıl etsn

Ben geçen sefer göbek deligimde sizi hissettim olumsuz olmuştu şimdide sizi tekrar öyle sizi hissediyorum çok korkuyorum

Vals bana bır kagıt verdıler o kayda göre bır yemek ıcın bır lavabo ıcın kalk deniliyor resmen. İlk tedavıde gıc yatmadım ıkıncıde yattım. Sımdı ara ara yuruyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Hadi ya ilk defa duydum bunu. Normalde yürüyüşlerle rahimee kan akışı nı sağlayıp bebek tutunurken kanımızla beslenir. Bmads doktorum bunu dedi. Belkide herkesin bünyesi farklı yadasağlık,durumumuza göre belirleniyor.

Bence hastaneden hastaneye fark eden bır durum tüm transfer olanlara aynı kagıdı verıyorlar. Ama bu defa dedıklerıne sadece saglıklı beslenme yönünde uydum ıllakı kalktım yürüdüm gezen evın ıcınde inşallah son olur rabbım ol desın yeter kı

Cnm test verdin mi benim değer 85 cikti

Bana doktor 24 dünde yap dedi doktorun dediği gün yaptım yarin gene test vercem ama düzgün Bi şekilde articakmi kafamda bu var simdi
Sızınkı erken demıs aynı gün tramsferımız ama bana 26 sı desıler yarın inşallah. İnşallah degerın kat kat katlanır hıc merak etme Allah'ın izniyle güzel haberler al bende alım inşallah yarın çok streslı gerçekten bu beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…