- 29 Kasım 2020
- 165
- 103
- 53
- 39
5.gün embriyosunda çıkar.çok okudum 5.gün embriyosu hep erken belli oluyorBenim 5.gün embriyosu transfer günü hariç bugün 5.gündü test yapmadım hiç,ama p.tesi 8.gün hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heralde
Merhaba ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosuydu?Değeriniz kaç çıkmıştı12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın
5. Gün embriyosu transfer edildiKaçıncı gün embriyosuydu?
Amin Rabbim isteyen herkese aratmadan, zorluk çekmeden, sağlıkla nasip eylesin. 5. Gün embriyosuydu. Tam hatırlamıyorum ama aklımda kaldığıyla söyleyeyim “115-118” gibi bir betahcg değeri çıkmıştı.Merhaba ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosuydu?Değeriniz kaç çıkmıştı
Merhaba canım çok detay soru olacak ama idrar testin silik miydi, belirginmiydi? Bnde 3. Gün embriyosu için 10. Günde, çatlatma iğnenemden de 7 gün sonra test yaptım da çok silik. Çok silik olduğu için iğne etkisi mi diye emin olamadm. İğne etkisi bazı arkadaşlarda hemen geçiyor ama bnde devam etmiş ondan çok silik olmş olabilir mi diye meraktaymBen 9. Gün akşam
Testin etkisi kalmamıştır bence pozitifMerhaba canım çok detay soru olacak ama idrar testin silik miydi, belirginmiydi? Bnde 3. Gün embriyosu için 10. Günde, çatlatma iğnenemden de 7 gün sonra test yaptım da çok silik. Çok silik olduğu için iğne etkisi mi diye emin olamadm. İğne etkisi bazı arkadaşlarda hemen geçiyor ama bnde devam etmiş ondan çok silik olmş olabilir mi diye meraktaym
ay inş :) testten sonra fitil kullandığm için yattım 40 dk sonra baktığımda çok belirginleşmişti, bn ama 2 tane gonapepty vurmştm geçen pazar günü ondan tedirginim. Acile gidip kan verebiliyormuyuz, bugün pazar ne yapabilirim kan testi için acaba hiç acili deneyen oldu mu ki?Testin etkisi kalmamıştır bence pozitifzaten bugün kan verseniz çıkar.Benim test günümü 10.güne verdiler .Benim de 3.gün embriyosu.4 Mart test günüm
Özel hastanede verebiliyorsun.Acili bilmiyorum canımay inş :) testten sonra fitil kullandığm için yattım 40 dk sonra baktığımda çok belirginleşmişti, bn ama 2 tane gonapepty vurmştm geçen pazar günü ondan tedirginim. Acile gidip kan verebiliyormuyuz, bugün pazar ne yapabilirim kan testi için acaba hiç acili deneyen oldu mu ki?
tamam canım bir bakayım ben yarın da testi tekrarlar kan veririm gibi düşünüyorum.Bizimle de paylaş sonucunu gidersen
Başta silik oluyor sonradan belirginleştiMerhaba canım çok detay soru olacak ama idrar testin silik miydi, belirginmiydi? Bnde 3. Gün embriyosu için 10. Günde, çatlatma iğnenemden de 7 gün sonra test yaptım da çok silik. Çok silik olduğu için iğne etkisi mi diye emin olamadm. İğne etkisi bazı arkadaşlarda hemen geçiyor ama bnde devam etmiş ondan çok silik olmş olabilir mi diye meraktaym
çok teşekkür ederim bilgi içinBaşta silik oluyor sonradan belirginleşti
bence erken eğer belirlencek olsa doktorlar 8. günden itibaren yapabilirsiniz derdi değil mi, en erken diyen doktor 10.gün ama genelde 12.güne kadar beklememiz isteniyor.Bugün transferimin 8.günü.Yine test yaptım yine negatif.Umudumu kaybetmeli miyim ?
Sizin belirtiniz var mı? Benimde 3. Gün embriyosu 11 mart test günüm, ama belirti vs yok .Belirti için erken mi acaba , tabiki belirti olması şart değil.Testin etkisi kalmamıştır bence pozitifzaten bugün kan verseniz çıkar.Benim test günümü 10.güne verdiler .Benim de 3.gün embriyosu.4 Mart test günüm
Yarın gidip vereyim diyorum,inşallah sunucumuz hepimizin pozitif çıkar5.gün embriyosunda çıkar.çok okudum 5.gün embriyosu hep erken belli oluyor
Kasık ,bacak ,bel ,göğüs ağrım var ama bunlar ilaçlardandır zaten diye düşünüyorumSizin belirtiniz var mı? Benimde 3. Gün embriyosu 11 mart test günüm, ama belirti vs yok .Belirti için erken mi acaba , tabiki belirti olması şart değil.
Doğrudur , Allah sonunu pozitif nasip etsinKasık ,bacak ,bel ,göğüs ağrım var ama bunlar ilaçlardandır zaten diye düşünüyorum
Amin hepimize pozitif sonuçlar olsun ama ben artık ümidimi kaybediyorum sankiDoğrudur , Allah sonunu pozitif nasip etsin
Haklısın da canım öğrenen bir sürü arkadaş olmuş.Eğer tutsaydı çıkardı diye düşünüyorumbence erken eğer belirlencek olsa doktorlar 8. günden itibaren yapabilirsiniz derdi değil mi, en erken diyen doktor 10.gün ama genelde 12.güne kadar beklememiz isteniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?