• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası Kahverengi ve arada açık pembe akıntı?????????

_Trinity_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
182
1
96
Ankara
Transferin 10. günü bugün. 7. gün baya koyu renkte kahverengi akıntım oldu. ilk gün biraz fazlaydı, sonra hafiflemeye başladı fakat tamamen hiç bitmedi. Bugün de açık pembe akıntı gelmeye başladı ama çok az, ardından tekrar koyu kahve akıntı (kahve telvesi gibi) başlıyor, ara ara şiddetli kasık ağrıları da var adet olacakmışım gibi. Doktoru aradım ilk başladığı gün, bunların olabileceğini bol bol dinlenmemi söyledi. Bu 2. tüp bebek denemem, ilkinde hiçbir ağrı, akıntı vs olmamıştı, hoş o zaman da tutmamıştı zaten.

Forumda okuduklarımla da kafam iyice karıştı. Kimisi crinone jel yüzünden olduğunu, kimisi yerleşme kanaması tarzında olduğunu kimiside düşük tehlikesi olduğunu söylüyor. İyiden iyiye bulandı kafam. Telaşlanmaya da başladım. Ne bu akıntılar şimdi, bilen var mı ???????

Son düzenleme:
canım 10. günüyse bence git kanda bakıttır en güzeli o birde kasık ağrından korkma o da bi gebelik belirtisi sevinsene varsa gebelik hiç kalkma yat durumunu bildir idrar bile yapsan çıkar gebelik hiç korkma

Transferin 10. günü bugün. 7. gün baya koyu renkte kahverengi akıntım oldu. ilk gün biraz fazlaydı, sonra hafiflemeye başladı fakat tamamen hiç bitmedi. Bugün de açık pembe akıntı gelmeye başladı ama çok az, ardından tekrar koyu kahve akıntı (kahve telvesi gibi) başlıyor, ara ara şiddetli kasık ağrıları da var adet olacakmışım gibi. Doktoru aradım ilk başladığı gün, bunların olabileceğini bol bol dinlenmemi söyledi. Bu 2. tüp bebek denemem, ilkinde hiçbir ağrı, akıntı vs olmamıştı, hoş o zaman da tutmamıştı zaten.

Forumda okuduklarımla da kafam iyice karıştı. Kimisi crinone jel yüzünden olduğunu, kimisi yerleşme kanaması tarzında olduğunu kimiside düşük tehlikesi olduğunu söylüyor. İyiden iyiye bulandı kafam. Telaşlanmaya da başladım. Ne bu akıntılar şimdi, bilen var mı ???????

Merhaba durumun nedir benimde bugun transferimin 7.gunu ve kahverengi akıntım var çok korkuyorum allah yardımcımız olsun senin durum belli olmuştur zaten inşalah herşey güzeldir

Merhaba durumun nedir benimde bugun transferimin 7.gunu ve kahverengi akıntım var çok korkuyorum allah yardımcımız olsun senin durum belli olmuştur zaten inşalah herşey güzeldir
evet belli olali epey oldu zaten. Seninki de bellidir umarim tutmustur. Benim olmadi yine. Ama bu kahverengi akintinin tutmamasiyla baglantili oldugunu sanmiyorum. Jelden kaynaklaniyordu sanirim. Neyse sonuclar alindi zaten senin yüzün gülmüstür umarim

Mrb benim de bugun 10. Günüm dün ve bugun acik kahverengi akıntım oldu karın Ağrı'mda var sizce tutmuş mudur, yarın sabah kan vereceğim

Canim gecmis olsun öncelikle.

InsAllah tutarr..
bende yeni yaptirdim.tüp bebek ve suanda 10 hafta hamileyim

Benimde akintilarim olmustu..ama kahverengi akinti.degil.hep kirmiziydi
yerlesme kanamasinida ayirt ettim cünki.cok farkliydi.. su gibi acik renkte bir kerelik gelen bi akintiydii.

InsAllah rabbim nasip eder ve tutar canim

Mrb benim de bugun 10. Günüm dün ve bugun acik kahverengi akıntım oldu karın Ağrı'mda var sizce tutmuş mudur, yarın sabah kan vereceğim

Seninle aynıyiz canım benimde bugun 11.gunum 7. ve 9. Gunde benimde kahverengi lekelenmem ve hafifte pembe lekelenmem oldu doktorumu aradigimda normal dendi altıncı gün ve dokuzuncu gun test yaptım ilkinde silik çıktı digerinde çok belliydi artık yarın test günüm bakalım sonuç ne olacak :KK49::nazar:

Senin sonucun ne oldu verdin mi kanı?

Benimde 11.gunum. Sabah kan verdim. Karnım hala agriyo cok korkuyorum negatif çıkacak diye sen verdin mi sende de karın agrisi var mı Can'ım,? Bana dua et lütfen

Benimde 11.gunum. Sabah kan verdim. Karnım hala agriyo cok korkuyorum negatif çıkacak diye sen verdin mi sende de karın agrisi var mı Can'ım,? Bana dua et lütfen
Karin ağrısı dediğin şey nasil olur bilmiyorum ama adet sancısı gibi sanci varr bide aşırı derecede bacaklar im agriyo kopacak gibi ama kendimdeki tuhaflıklari hissediyorum sende var oldugunu hissediyorsan bebisinin hiç korkma yüksek çıkacak inşallah hcg :))) sen idrar testi yapmadın mi?

Ben yarın vericem canım yarın istendi benden test karın ağrısı da gaz dan olabilir bende de aşırı var ilk zamandan bu yana korkma Allahin dedigi olacak

Back
X