Transferin 10. günü bugün. 7. gün baya koyu renkte kahverengi akıntım oldu. ilk gün biraz fazlaydı, sonra hafiflemeye başladı fakat tamamen hiç bitmedi. Bugün de açık pembe akıntı gelmeye başladı ama çok az, ardından tekrar koyu kahve akıntı (kahve telvesi gibi) başlıyor, ara ara şiddetli kasık ağrıları da var adet olacakmışım gibi. Doktoru aradım ilk başladığı gün, bunların olabileceğini bol bol dinlenmemi söyledi. Bu 2. tüp bebek denemem, ilkinde hiçbir ağrı, akıntı vs olmamıştı, hoş o zaman da tutmamıştı zaten.
Forumda okuduklarımla da kafam iyice karıştı. Kimisi crinone jel yüzünden olduğunu, kimisi yerleşme kanaması tarzında olduğunu kimiside düşük tehlikesi olduğunu söylüyor. İyiden iyiye bulandı kafam. Telaşlanmaya da başladım. Ne bu akıntılar şimdi, bilen var mı ???????
Forumda okuduklarımla da kafam iyice karıştı. Kimisi crinone jel yüzünden olduğunu, kimisi yerleşme kanaması tarzında olduğunu kimiside düşük tehlikesi olduğunu söylüyor. İyiden iyiye bulandı kafam. Telaşlanmaya da başladım. Ne bu akıntılar şimdi, bilen var mı ???????
Son düzenleme: